Szállást hol érdemes foglalni,mármint ha konkrét hotel neveket betudtok dobni azt megköszönöm.
Nyilván probálok a belvároshoz közeliket nézni de túl sok az opcio stb

Előre is köszi!
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 22., szerda 15:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 20., hétfő 15:17
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 18., szombat 16:44
Okés köszi köszi!Realista24 írta: Ah, akkor sima, marmint az erkezes. A tobbit meg tudod oldani biztositassal, kis felarert cserebe, hogy nyugodtan aludj![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 18., szombat 16:00
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 18., szombat 15:29
6:30 ra néztem jegyet aer lingussal.(Dublinból megyek) Ha csuszik is 3 órát(ők hálisten nem nagyon szoktak) ne adj isten egy délután 2 kor kezdődő meccsre is oda érhetek legrosszabb esetben úgy számoltam.Realista24 írta:En elso korben inkabb azon aggodnek, hogy szombaton mesz, es ha mondjuk szombaton delutan lesz a meccs, es a ryanair megcsuszik, akkor hiaba van jegyed, nem ersz oda.lestat írta: Na srácok kérdés aki már volt kint meccsen stb.
Az áprilisi Valencia elleni meccsel szemezek hogy életemben elöször kimegyek. Kis városnézés is persze stb.
Kérdés, érdemes lefoglalni repjegyet+szállást már most Januárban vagy várjak amikor fix lesz a dátum?
Alapból 6.-ára van kiirva de még nincs komfirmálva. Viszont én 5.-én mennék amugyis. Szóval ezen nem aggódom inkább az jobban aggaszt mi lesz ha nem jut jegy stb.
Van Madridista kártyám már két éve kb szóval remélem hasznát veszem majd.![]()
Itt latom az elso rizikot.
Jegy: itt mindig az a kerdes, hogy mi a keret..ha van love, lesz jegy.Kicsit komolyabbra forditva, kiemelt meccs, Valenciat ugye most utaljuk nagyon, szoval biztos oriasi lesz a kereslet. Amit tehetsz, hogy dobsz egy biztositast amikor megveszed a repjegyeket, a szallast lemondhato opcioval foglalod, es akkor minimalis a buko, ha ugy alakul.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 18., szombat 15:19
En elso korben inkabb azon aggodnek, hogy szombaton mesz, es ha mondjuk szombaton delutan lesz a meccs, es a ryanair megcsuszik, akkor hiaba van jegyed, nem ersz oda.lestat írta: Na srácok kérdés aki már volt kint meccsen stb.
Az áprilisi Valencia elleni meccsel szemezek hogy életemben elöször kimegyek. Kis városnézés is persze stb.
Kérdés, érdemes lefoglalni repjegyet+szállást már most Januárban vagy várjak amikor fix lesz a dátum?
Alapból 6.-ára van kiirva de még nincs komfirmálva. Viszont én 5.-én mennék amugyis. Szóval ezen nem aggódom inkább az jobban aggaszt mi lesz ha nem jut jegy stb.
Van Madridista kártyám már két éve kb szóval remélem hasznát veszem majd.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 18., szombat 15:04
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 18., szombat 14:53
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 12., vasárnap 23:17
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 12., vasárnap 23:13
Hogy egy klasszikust idézzek:Remy írta: Na, jegy pipa. Kíváncsi leszek, hogy milyen hangulatban lesz a csapat jövő vasárnap.Mondjuk 4. hazai meccsemen már jó lenne hazai gólt is látni.
![]()
0-1
0-0
0-0
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 12., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 5., vasárnap 13:40
1 het.Madridistagf írta: Sziasztok! Általában mennyivel meccs előtt kezdik árulni a jegyeket? A két januári otthonira még mindig nincsenek kint az árak, így meg nem merek repjegyet stb. venni :\
HozzászólásSzerző: Madridistagf » 2025. január 5., vasárnap 13:30
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2024. december 26., csütörtök 12:52
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 22., vasárnap 13:38
HozzászólásSzerző: Madridistagf » 2024. december 22., vasárnap 13:34
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 21., szombat 10:56
Már nincsenek.realbeckham írta: Be lehet, de olyan kicsi objektivekkel semmire sem mész. Bencenek vannak nagyobb lencséi, ha érdekel.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 21., szombat 9:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 21., szombat 7:35
Realista24 írta:Egyszer láttam egy kínait ilyen nagy szarral. Jött, hozta, plusz állvány. Azt hitte azt csinal amit akar, aztán el lett takarítva mint a huzat.Remy írta: Volt már valaki objektíves (pl 28-75mm) fényképezőgéppel meccsen? Be lehet vinni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 21., szombat 6:46
Egyszer láttam egy kínait ilyen nagy szarral. Jött, hozta, plusz állvány. Azt hitte azt csinal amit akar, aztán el lett takarítva mint a huzat.Remy írta: Volt már valaki objektíves (pl 28-75mm) fényképezőgéppel meccsen? Be lehet vinni?
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem