Kérdés, hogy a 4-1 és 4-0 okozott-e nektek akkora eufóriát amikor megtörtént mint amennyire hiányoljátok ezeket az eredményeket? Mert nekem pl nem. A tavalyi 2 utolsó perces győzelem emlékezetesebb.Sierra írta:Míg nálunk egy éve a 4-1, meg előtte egy évvel volt a 4-0, ők addig meg azóta:RaúlCF írta: Tavaly 4-1 volt ide. Engem is bosszant a mai de azért még nem ért véget a világ. A bajnoksági zakó előtt is jópár meccses győzelmi szériában voltunk ellenük. Ancelottinak valahogy sose volt az igazi ellenük. ZZ alatt volt jó a mérleg.
2025. január: 2-5
2024. október: 0-4
2022. március: 0-4
2019. február: 0-3
2018. október: 5-1
2017. december: 0-3
2015. november: 0-4
2014. március: 3-4
2010. november: 5-0
2009. május 2-6
kicsit sok ez már. amíg ők ezeket az eredményeket érték el az elmúlt 15 évben, addig nekünk a legnagyobb győzelmeink max 3-1 volt a fent említett 2 nagy arányú győzelmen kívül.
Elcserélné bárki az elmúlt 15 évet velük?
Más a két klub hozzá állása ezekhez a meccsekhez. A szurkolók hozzá állása viszont mindkét oldalról az amit a barsza képvisel. Alázás, bosszú a sérelmekért.
Ez nem csak a meccseken, hanem a vezetőség szintjén is érződik. Míg az egyik oldal folyamat köpköd Perezék ebbe nagyon ritkán állnak bele.
Szerintem ha a klub annyi mindent megtesz a szurkolókért, hogy elégedettek legyenek minden szezon végén akkor a szurkoló is egy kicsit hozzásimulhatna a klubhoz ami a prioritásokat illeti.
És ezzel nem azt mondom, hogy tapsoljunk egy 5-0hoz de rendszeres a vergődés győztes meccsek után is, hogy miért nem 5-0 lett.
Egy vér profi klub vagyunk ahol minden meccsen a győzelemért megyünk. Ha a bosszú meg az alázás lenne a cél 1-2 ellenfelünkkel szemben akkor ugyanúgy felemésztené a szezonjaink nagy részét ez a toxic hangulat klubbon belül mint pl a barszát szokta.
Ettől függetlenül ezek az eredmények szégyenteljesek, de én ezekért cserébe nem 5-0ás visszavágókat kérek, hogy megalázhassak valami barszás pistát az utcán hanem trófeákat amit általában meg is kapok.
Sokszor fogunk még nyerni meg veszíteni is ellenük de amíg a klubon belül nincs ez a gyűlölet hangulat ellenük többször fogunk megállni 2-3 gólnál mint elmenni 5-6ig ahogy ők. És ha ez a gyűlölet hangulat elérkezik lehet meglesz a várva várt gyakori alázás csak akkor a klub helyzete valószínűleg sokkal rosszabb lesz mint most. Remélem érthető