HozzászólásSzerző: géza » 2025. január 11., szombat 11:34
Ma kezdodik a Playoff, jojjenek a tippjeim (tavaly minden korben eltalaltam mindent, egy kivetelevel, nezzuk, hogy iden hogy alakul.)
Texans - Chargers
Texans a tavalyi ev utan jelentosen visszaesett, Stroud sem tudta reprodukalni a fantasztikus rookie evet, mikozben a Chargers Harbaughval teljesen uj utakra talalt, es Herbert egyik legjobb szezonjarol beszelhetunk. Diggs ugye kiesett, es vele is akadozott a Houston gepezete rendesen, szerintem itt a Chargers fog eljonni a gyozelemmel.
Ravens - Steelers
Szivem szerint a Steelerst mondanam, de a 0.5 biztositasa utan visszaestek, Ravens telitve van jo jatekosokkal, Lamar es Henry is borzalmasan jok, raadasul hazai palyan fogadjak a rivalisukat, azonban ebben a parharcban sosem lehet leirni a Pittsburghot, viszont szerintem erre a feladatra meg kevesek. Ravens gyozelem.
Bills - Broncos
Nagyon szeretnem azt a Bills gyozelmet, de Payton jo edzo nagyon, Bo Nix pedig egy nagyon jo rookie QB, a vedelmuk meg nagyon eros, viszont Josh szezonja az eddigi legjobbja, az egesz csapat nagyon egyben van, a serulesek is elkerultek most a gardat a playoffra, szoval Bills gyozelmet mondok, de szorosabb lesz, mint sokan hinnek.
Eagles - Packers
Nagyon jo meccsnek igerkezik, ket remek csapattal. Saquon idei eve legendas, a csapat korulotte is baromi jo, de a Packers is zsenialis idenyt tudhat maganak. Valahol jonnie kell a meglepetesnek, es en erre a meccsre tippelnek, Green Bay gyozelem.
Buccaneers - Commanders
Masik nagyon jo matchup, Baker ahonnan viszajott azt elmeny nezni, Jayden Daniels meg zsenialis. Oszinten szolva nem tudom mi lesz, de ha tippelnem kene Washingtont mondanam, mert az alapszakaszban tobb kielezett meccsuk volt, ami az o oldalukra ment, a Tampa meg ezeket rendre elbukta. Nem lepodnek meg, ha hosszabbitas lenne.
Rams - Vikings
A Rams egy nagyon erdekes csapat, sosem lehet tudni, hogy milyen napot fognak ki, McVay top5 edzo, Stafford SB gyoztes QB, Kuppnak picit halvanyabb eve van, de Puka egy allat, viszont a masik oldalt is van egy top 5-os edzo, Darnold fantasztikus even van tul, es JJ a playoff legjobb elkapoja. Szerintem Minesotta behuzza ezt.
Szoval szerintem ezek a parositasok lesznek a kovetkezo korre:
Bills - Ravens
Chiefs - Chargers
Washington - Green Bay
Detroit - Vikings