HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. január 12., vasárnap 22:36
Itt egyedul Vinicius akinek kellhet egy kis atyai szigor, de belole azt is kinezem, hogy csak dacosabba valna es zarulna a kor a kis vilagnezeteben, hogy Ot mindenki csak bantja, mert fekete csoro brazilgyerek.
Eddig mindig vedtem Carlot, ordenare stilusban soha nem fogok megnyilvanulni vele kapcsolatban, mert legendas a fazon es sokat adott a madridizmusnak, de ez a kapcsolat elfaradt valoban ugy fest. Szerintem fogunk iden meg kupat nyerni igy is es tovabbra is hiszem, hogy tavaszra jelentosen jobb formaban lesz a brigad, de tartok tole, hogy a foci es annak hattere olyan utemben fejlodik, hogy nem fog beleferni mar kozeptavon sem, hogy ugyesek vagytok gyerekek, menjetek fel es oldjatok meg. Ez nyilvan erosen sarkitott, de tobb utalas volt mar ra, hogy szadabsag van a palyan. Egyre tobbszor latjuk, hogy ez hova vezet. A letamadasainkkal vallatni lehetne, egyszeruen kritikan aluli kivulrol szemlelni, hogy mennyire hatastalan, es nem kizarolag a Barca ellen, akiknek erossege a labdatartas. Felallt vedelem ellen szinten nulla tudatos mozgast latni, ad hoc az egesz. Nyilvan Mendy helyett egy Davies, LV helyett szinte barki, Tchouameni kozepso vedo teljesitmenyehez kepest akar Asencio tudna javulast okozni, de csapatszinten kell egy stabil rendszer. Ancelotti meg nem ilyen edzo. Alonsot megneznem en is, csak akkor idoben egyeztetni kellene vele, mert ez a keret nem teljesen alkalmas az O focijara.
Az meg, hogy Carlo makacs gondolom senkinek nem meglepetes. Az elet a szezonok vegere eddig mindig Ot igazolta, pofonok meg voltak a sikeres szezonokban is. Nem fog valtoztatni. En is hibanak gondolom, csak nem idegesitem magam rajta, mert nyilvanvaloan igy marad ez mar szezon vegeig.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)