Faust írta:
kiserik írta:
Totálisan kész az ember. Valami nagyon félrement nála. 80 milliért vettük. Eleinte még én is úgy gondoltam, hogy ha a kp-n nem is használható, mert nem használható, lassú, körülményes, bújkál, stb, akkor talán védőben jó lesz. Tévedtem.
Én azt látom, hogy nem a tudással van a baj, hanem hozzáállással. Tötyög, lötyög, de mikor lecserélik meg van sértődve. Nálam mehet zongorázni.
Johet a warn, de nekem nagyon elegem van mar ebbol a kocogo, vigyorgo/balhezo lusta neger kontingensbol. Ez nem rasszizmus, hanem teny, Rudiger az egyetlen, aki nalam erinthetetlen. O is hibazott tegnap nagyokat, de egyreszt csapagyasra van hajtva, masreszt egyedul van, harmadreszt o mindig, mindig odateszi magat. De ez a Tchouameni/Mendy/Rodrygo vonal a lassan politikussa avanzsalo Viniciussal teljesen kikeszit. Persze nem ok teszik sajat magukat a kezdobe, itt is a fejetol buzlik a hal. Itt mar nem eleg felvonni a szemoldokot.
Nincs ebben semmi rasszizmus. A tendencia evek ota megfigyelheto, es a tobbseg meg is irta/tudja/realizalta. Ahogy kimentek a feherek vagy feherebbek, ugy ment ki az alazat, a madridizmus es az esz a csapatbol.
Nyilvan fura ezt irni, mert nem Ramos volt a legelesebb kes a fiokban, viszont nem tudott volna ugy vedekezni, ahogy esz nelkul.
CR elvitte a mentality-t, helyette itt van Vinicius mentalityje

Modric kioregedett, Carvajal kiesett, Kroos elment, Karim sincs mar.
Kik vannak helyettuk? Wannabe pozer hulyegyerekek, olyan fizetesekert, amikert az elobb felsoroltak eveket kuzdottek.
A Real Madridot, mint klubot imadom, ezt a keretet nem nagyon tudom sajnos, de volt mar ilyen, meg lesz is ilyen, magasan a lec.