+1...gólvonal írta: Edző ide vagy oda, a focit ésszel is játszik. 8 buta jatékossal nem lehet nyerni.
Észrevétlenül nagyon híján lettünk a játékintelligenciának és a minden áron győzni akarásnak...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 12., vasárnap 22:31
+1...gólvonal írta: Edző ide vagy oda, a focit ésszel is játszik. 8 buta jatékossal nem lehet nyerni.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 12., vasárnap 22:23
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 12., vasárnap 22:20
szar kezdovel es taktika nelkul is ritkangólvonal írta: Edző ide vagy oda, a focit ésszel is játszik. 8 buta jatékossal nem lehet nyerni.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. január 12., vasárnap 22:19
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 12., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 12., vasárnap 21:07
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. január 12., vasárnap 18:26
Ancelotti mindig a rutinra szavaz. Hiába azonos vagy néha jobb mint Tchouameni, nem tudja mire számíthat Asenciotol egy éles rangadón vagy folyamatos meccsterhelésnél. Így a rutinosabb játékost fogja meccsben tartani, formába hozni. A rutinszerzést pedig megoldja neki az élet sérülésekkel vagy fokozatosan néha-néha játszatva. Aztán ha lesz egy nagyobb minta (1-2 év), akkor esetleg elgondolkodik a fix kezdőtagságon ha olyan a teljesítmény.Galacticos írta: Ez az asencio vs tchouameni miert ennyire lefutott es miert tchouameni iranyaba fel nem tudom fogni de tenyleg.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 12., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 12., vasárnap 17:53
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 12., vasárnap 17:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 12., vasárnap 17:41
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 12., vasárnap 17:24
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 9., csütörtök 22:47
Ja hát nem adott streamet az első 5 percben a tippmix aztán láttam itt a megy a meccsben h "vipleague" ajánlották és ott találtam egy espn közvetítést és úgy tudtam venni az adást. Köszi h kérdeztedrealmadrid95 írta:Azota megoldodott neked? Nekem hibatlanul futott.(ios)Whiteheart írta:
köszi.
igaz, most nem működik pont, azt írja no stream available![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 20:40
Azota megoldodott neked? Nekem hibatlanul futott.(ios)Whiteheart írta:köszi.realmadrid95 írta:
Persze, rengetegszer.
igaz, most nem működik pont, azt írja no stream available![]()
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 9., csütörtök 20:06
köszi.realmadrid95 írta:Persze, rengetegszer.Whiteheart írta: A meccset nézni itt vajon telleg lehet?
https://sport365.hu/real-madrid-barcelo ... ippmixpro/
Valaki próbálta már ezt a tippmixpro.hu-t online stream-re?![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 13:16
Persze, rengetegszer.Whiteheart írta: A meccset nézni itt vajon telleg lehet?
https://sport365.hu/real-madrid-barcelo ... ippmixpro/
Valaki próbálta már ezt a tippmixpro.hu-t online stream-re?![]()
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 9., csütörtök 12:53
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 9., csütörtök 12:42
nátha. ha bejutunk a döntőbe, akkor ott már játszhatRealista24 írta:Ha virusos fertozes, es mondjuk hanyasfosas, akkor le lesz gyengulve, mint a fene.Kercsó írta: Szép fricska lenne, ha nélküle nem lesz meg a mai.
De ha abból indulunk ki, hogy a Valencia ellen is neki köszönhetjük a 3 pontot...
Ha döntőt játszunk, akkor arra drótozzák össze![]()
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. január 9., csütörtök 11:27
Jobbulást neki, és vasárnapig dupla adag C vitamin!Realista24 írta:Ha virusos fertozes, es mondjuk hanyasfosas, akkor le lesz gyengulve, mint a fene.Kercsó írta: Szép fricska lenne, ha nélküle nem lesz meg a mai.
De ha abból indulunk ki, hogy a Valencia ellen is neki köszönhetjük a 3 pontot...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 9., csütörtök 11:20
Ha virusos fertozes, es mondjuk hanyasfosas, akkor le lesz gyengulve, mint a fene.Kercsó írta: Szép fricska lenne, ha nélküle nem lesz meg a mai.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem