OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Ne nyomulj, múltkor hagytam hogy patonak hívj a pléh csárdában mikor etted a 3 kilós sertésszeleted, azt hittem valami katót emlegetsz de megint megmutatod valódi orcád. Inkább nézd a lamin gyamalodat te messiás kereső.

Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mármint hol túrna?hehetheoriginal írta:Turnad is minden este te kis ratyi, de nem hagyom magamziro4vr írta: Én úgy hallottam hehe átesett egy ilyenen, Isztambulba ment dr.Kebabhoz, a seggéről transzplantálták át a szükséges mennyiséget, azóta olyan dús a haja mint a 20 éves Wayne Rooneynak.![]()
A seggszőr régi, vagy új helyén?

- hehetheoriginal
Zavarba vagy voros a fejed hebegsz habogsz mar, magyarazkodsz
Legalabb felszabadultan inditod a hetet, igy a coming out utan

Legalabb felszabadultan inditod a hetet, igy a coming out utan

thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Turnad is minden este te kis ratyi, de nem hagyom magamziro4vr írta: Én úgy hallottam hehe átesett egy ilyenen, Isztambulba ment dr.Kebabhoz, a seggéről transzplantálták át a szükséges mennyiséget, azóta olyan dús a haja mint a 20 éves Wayne Rooneynak.![]()
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én úgy hallottam hehe átesett egy ilyenen, Isztambulba ment dr.Kebabhoz, a seggéről transzplantálták át a szükséges mennyiséget, azóta olyan dús a haja mint a 20 éves Wayne Rooneynak.

Nem illik.
Most sokaknak hullik a haja, nem ez a legfontosabb.
De tényleg bazdki el clasico alatt???
De tényleg bazdki el clasico alatt???

Kedves Mindentudo Madridom Népe!
Már jó néhány különböző témában kaptam tőletek jó választ, ötletet, véleményt így ismét hozzátok fordulnék. Lehet az elmúlt néhány sikeres madridos év hozta ki belőlem vagy csak öregszem, először kb 7 éve vettem észre magamon hogy a fejtetőm lön a haj ritkul. Nincs mikiegerem vagy Zidane-om hanem szimplán elvékonyodtak a hajszálaim és a mostani télen igen látványosan szellőssé vált a hajszerkezetem.
Ismerem a hajbeültetést viszont talált valami mást a neten, mégpedig a lézeres hajkezelést:
https://denzahair.hu/
Esetleg valakinek van ezzel tapasztalata akár ismerős álltal? A leírtak alapján nyilván változó lehet az eredményt, hogy kinek mennyi hajhagymáját lehet felébreszteni. Gondolkodom egy ilyen kezelésen viszont jó volna hallani valami siker sztoriról.
Tudom hogy ott a hajbeültetés, viszont attól még nem szűnhet meg a fejprobléma.
Előre is köszi mindenkinek!
Már jó néhány különböző témában kaptam tőletek jó választ, ötletet, véleményt így ismét hozzátok fordulnék. Lehet az elmúlt néhány sikeres madridos év hozta ki belőlem vagy csak öregszem, először kb 7 éve vettem észre magamon hogy a fejtetőm lön a haj ritkul. Nincs mikiegerem vagy Zidane-om hanem szimplán elvékonyodtak a hajszálaim és a mostani télen igen látványosan szellőssé vált a hajszerkezetem.
Ismerem a hajbeültetést viszont talált valami mást a neten, mégpedig a lézeres hajkezelést:
https://denzahair.hu/
Esetleg valakinek van ezzel tapasztalata akár ismerős álltal? A leírtak alapján nyilván változó lehet az eredményt, hogy kinek mennyi hajhagymáját lehet felébreszteni. Gondolkodom egy ilyen kezelésen viszont jó volna hallani valami siker sztoriról.
Tudom hogy ott a hajbeültetés, viszont attól még nem szűnhet meg a fejprobléma.
Előre is köszi mindenkinek!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sziasztok, igreennel rakatott innen már fel valaki, vagy ismerősötök napelemet?
Köszi
Köszi
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
https://telex.hu/gazdasag/2025/01/10/ba ... i-rs-diego
Ha valakit érint, lehet már pár bútor barkács áruházban is szép kártyával fizetni. Vajon ilyen sok pénz maradt az emberek kártyáján 24 után? Gondolom kicsit betett a költekezésnek, hogy élelmiszer kiskereskedelmi láncoknál most nem lehetett egész ősszel és télen beváltani. Meg (itt Bp-n) nem tudsz már appról kaját rendelni 4000 HUF alatt. Nekem a decemberin kívül 3000 HUF van a kártyán, abból nem sok minden jönne már ki.
Ha valakit érint, lehet már pár bútor barkács áruházban is szép kártyával fizetni. Vajon ilyen sok pénz maradt az emberek kártyáján 24 után? Gondolom kicsit betett a költekezésnek, hogy élelmiszer kiskereskedelmi láncoknál most nem lehetett egész ősszel és télen beváltani. Meg (itt Bp-n) nem tudsz már appról kaját rendelni 4000 HUF alatt. Nekem a decemberin kívül 3000 HUF van a kártyán, abból nem sok minden jönne már ki.
- hehetheoriginal
kene, mi?
csorog a nyalad, viszket a zacsi (mondjuk az mastol lehet, mert minden lyukba bele kell nezned mindenaron, vizsgaltasd ki sztem
)

csorog a nyalad, viszket a zacsi (mondjuk az mastol lehet, mert minden lyukba bele kell nezned mindenaron, vizsgaltasd ki sztem

thereisonly1ronaldo
Ez nem a nője, ez ő maga

- hehetheoriginal
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ilyenekben sose higyj egy nonek. Nekik teljesen mas az inger meg a fajdalom kuszob.Realista24 írta:Ez nagyban fugg a preferenciaktolrealmadrid95 írta: Sziasztok! Valaki volt mar gyomortukrozesen a forumrol?
Erdemes boditasban nekileselkedni, vagy naturba nyeljem a csovet?![]()
Eletem leghosszabb 5 perce volt es legrosszabb dontese, amikor megint hittem egy nonek, hogy gyerekjatek az ilyen
Mondjuk lehet o hozza volt szokva
![]()
Faterom tavaly volt altatas nelkul.
Nem kellemes de kilehet azert birni.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lebuktam.Halfkey írta: Megtaláltam Remyt ahogy Namíbiában egy utcai karneválon felvonul.
https://9gag.com/gag/a9yqXe6

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én voltam altatás nélkül felül. Borzalmas volt. Legutóbb alul-felül altatás volt. Semmire nem emlékszem, semmim nem fájt. Nekem a céges egészségügyi csomagom része volt a vizsgálat, csak az altatásért kellett fizetni valami 40 ezret. De azt bőven megérte.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.