Mai narratíva az volt, hogy nem mennek el elegen, és ez így azt mutatja, hogy kudarc a mozgosítás. A valóság lehet teljesen más, a lényeg, hogy adjon egy narratívát a követőinek. Sose szerettem ezt a valóság torzítását. Engem a tények érdekelnek, nem kell egy Fidesz, Toroczkai vagy MP szemüveg ahhoz, hogy lássam a dolgokat, mert nem csak jó meg rossz létezik.
Szóval ez az eszköz nem tetszik, de látszik, hogy a legtöbb embernek kell egy narratíva, mert saját magának nem tud csinálni.
A választáson viszont nem ezek alapján kellene, hogy döntsünk, hanem hogy elégedettek vagyunk-e a kormány munkájával, vagy megnézzük a másik alternatívát, aki még sose volt kormányon. A kormány egy jó intézkedésére csinál 3 rosszat, szóval nálam nem kérdés.
ertem. a baj az hogy en 2022ben mzpnel is ezt ereztem, folulmertek, gyozelmet de legalabb szoros versenyt vart mindenki, es aztan csunya bukta lett... (mondom ezt ugy h mzpvel sokkal jobban meg tudnek bekelni...) nem erzem ugy hogy ez celravezeto strategia, es az eszkozoket sem szeretem en se (azt meg vegkepp nem hha ilyen brfk kozlemenyeket lehazugsagozol a fb posztod kijavitasa helyett az ilyen joindulatuan szolva is alusisakos tempo (pont mint a szir gep esete)...)
viszont azzal nem ertek egyet hogyha egy kormany nem vegez jo munkat akkor egy valos alternativa nelkuli kizarolag a kormany fikazasara epulo part biztos jobb opcio... fikazni amit a masik csinal (akkor is ha jogos a kritika) sokkal konnyebb mint jobban csinalni, kivancsi leszek a tisza programjara (arra meg vegkepp hha nyernek vele mennyire valositjak meg amit megigertek), es nalam meg donto lesz hogy most pl amit lazarek beigertek mennyire tartjak be stb... eleg jol le lehet majd merni hogy ezekben a kerdesekben mennyire mondanak igazat. mprol csak a fb posztjai es kommunikacioja alapjan tudok kepet alkotni es szamomra ez nem biztato kep.