Még ropog
https://youtu.be/7xALolZzhSM?si=9i9iYOBK-COTLni5
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 15., szerda 16:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 12., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 12., vasárnap 19:21
Oz egy pöppet komolyabb hangvetelu, kemenyebb cucc, prison break nincs top100ban se, maga az otlet, a testtetkos térképpel, ami ütött, azon kivul teljes atlagossagdoncsontos írta:hát két hónapja néztem szintén először az Oz-t, ami ugye 97ben indult el, 6 évadon keresztül teljesen lebilincselt, szépen fel is kúszott a top 10es listám 3. helyéreTheBull6 írta: Majdnem 20 éves az első pár évad. Marha nehéz lehet ennyi idővel később először nézni. Legalábbis én pl biztos nem tudnám "átprogramozni" magam.![]()
lehet nem pont az Oz után kellett volna a Prison Breaket elkezdeni![]()
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. január 12., vasárnap 18:07
hát két hónapja néztem szintén először az Oz-t, ami ugye 97ben indult el, 6 évadon keresztül teljesen lebilincselt, szépen fel is kúszott a top 10es listám 3. helyéreTheBull6 írta: Majdnem 20 éves az első pár évad. Marha nehéz lehet ennyi idővel később először nézni. Legalábbis én pl biztos nem tudnám "átprogramozni" magam.
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. január 12., vasárnap 15:15
Nekem totál Money Heist flashbackjeim vannak vele. Volt egy krva jó sztori, amit tökéletesen lezártak. Aztán az óriási népszerűség hatására próbálnak belőle annyi pénzt kisajtolni, amennyit lehet. Ennek hála, nyilván már nem tud annyi újat, egyedit adni, hanem azzal próblják tetézni, hogy teljesen hihetetlen, túltolt drámát alkalmaznak sok helyen.nzooli93 írta: Nyerd meg az életed 2.evad
Nem igazan lehet jellemezni, mivel vannak benne jo dolgok, de az erőltetett folytatások jellemzőit is bőven hordozza,illetve olyan barbár szerűen lett félbe vágva, mint anno a Mátrix 2. Elvileg jövőre jon a befejező évad, ezt így önmagában nem lehet értékelni,mert a sztori felén vagyunk túl, majd folyt kov.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. január 12., vasárnap 15:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 12., vasárnap 15:00
Akkor max 3. évad végéig pörgesd. Utána engedd el.doncsontos írta: elkezdtem a prison breaket nézni, életemben először. jelenleg a második évad elejénél járok, de nekem nem nagyon ad semmit ez a sorozat, pedig korábban többen írtátok, hogy az első két évad az főleg nagyon jó, hát nekem többször van ilyen CSI miami helyszinelők feelingem tőle, meg a zenéket nem tudom ki válogatta, de botrány.
de azért végig pörgetem mert nem olyan szar, csak többet vártam
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. január 12., vasárnap 14:45
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 3., péntek 20:46
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. december 30., hétfő 12:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 30., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. december 30., hétfő 11:11
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 30., hétfő 10:34
Sajnos igazad van. Mondjuk ez nem spoiler, hogy szerintem sem lett közel sem olyan jó mint az első élvad. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lényegében ismétlik az ugyan azt. A főszereplő meg az ég világon semmit nem tanult. Az 1-es játékos a beépített ember már megint, tényleg annyira adja magát, de kicsit sem gyanakodott rá. De lehetne említeni, hogy aki ilyent túlél, megtapasztalja, hogy mindig mindenhol megfigyelik, a világ minden pénze megvan az ellenségeinek, és majd egy fogba rejtett nyomkövetőt nem vesznek észre? Meg nem figyelték meg a rendőrt sem aki túlélte? Részenként van annyi logikai marhaság már benne, nagyon nagyot kell alkotniuk a lezárással majd, hogy ez összességében jó legyen.realistahuni írta: Squid Game s2
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kurva gyenge. Unalmas karakterek, rengeteg töltelék smalltalk csak hogy teljen az idő. A sztori kiszámítható és ritkán izgalmas. A játék és a szavazás része jó de ennyi. Ebben több nem volt 1 evadnál csak a népszerűség miatt le kellett húzni a maradék bőrt is az egészről.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. december 28., szombat 0:01
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 27., péntek 14:16
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 26., csütörtök 23:26
Csak egy apró kérdés?peadani írta:Jelen. 3 rész ment le de eddig nálam unalmas és copyzza az 1. évadot. Remélem felpörög és meg tud újulni, mert eddig számomra azt bizonyítja hogy az 1. évaddal véget kellett volna érnie, mert nincs több benne.sebydani írta: Kezdte valaki a Squid Game második évadot? Egy rész ment le. Erősen indul![]()
HozzászólásSzerző: peadani » 2024. december 26., csütörtök 20:43
Jelen. 3 rész ment le de eddig nálam unalmas és copyzza az 1. évadot. Remélem felpörög és meg tud újulni, mert eddig számomra azt bizonyítja hogy az 1. évaddal véget kellett volna érnie, mert nincs több benne.sebydani írta: Kezdte valaki a Squid Game második évadot? Egy rész ment le. Erősen indul![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. december 26., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 26., csütörtök 11:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 25., szerda 14:04
Reminder that this would be the order if you wanted to watch the entire Breaking Bad universe in chronological order:
1. Start Better Call Saul.
2. Get to Season 6, Episode 9.
3. Start watching Breaking Bad.
4. Get to the end of the series.
5. Watch El Camino: A Breaking Bad Movie.
6. Restart Better Call Saul from Season 6, Episode 10 and continue to the end of the series.
Enjoy your marathon
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem