Biztos csak nekem furcsa, hogy Tel, aki 1 eve sem irta ala hosszabbitasat 2029-ig most tavozik, es a BM kvazi siman elengedi.hehetheoriginal írta: na latod rm95, ott is van.![]()
most menj el gondolkodni magadon![]()
Valami gond lesz a csavoval.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 14., kedd 9:28
Biztos csak nekem furcsa, hogy Tel, aki 1 eve sem irta ala hosszabbitasat 2029-ig most tavozik, es a BM kvazi siman elengedi.hehetheoriginal írta: na latod rm95, ott is van.![]()
most menj el gondolkodni magadon![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 14., kedd 9:25
HozzászólásSzerző: kettonull » 2025. január 14., kedd 9:12
Bírom is, hogy ezen a fórumon ez nem jó focista, ez nem bizonyított semmit.hehetheoriginal írta:Mindjart jon kettonull, aztan megmagyarazza neked, hogy kell gondolkodjrealmadrid95 írta: A Bayern München és a Chelsea tárgyal egy esetleges Christopher Nkunku, Mathys Tel játékoscseréről.
Fabrizio Romano
Bayern ezzel nagyot erosodne szerintem, Nkunku nagyon jo jatekos.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 14., kedd 9:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 14., kedd 7:47
Mindjart jon kettonull, aztan megmagyarazza neked, hogy kell gondolkodjrealmadrid95 írta: A Bayern München és a Chelsea tárgyal egy esetleges Christopher Nkunku, Mathys Tel játékoscseréről.
Fabrizio Romano
Bayern ezzel nagyot erosodne szerintem, Nkunku nagyon jo jatekos.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 13., hétfő 23:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 13., hétfő 11:08
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 13., hétfő 11:03
Vicces forma amugy
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 13., hétfő 10:55
Biztos jó biznisz értékesíteni az aláírt darabokat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 13., hétfő 10:52
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 12., vasárnap 19:44
Gabriel nekem egy nagyon munkas vedo, viszont nem vilagklasszis. A formaja alapjan top vedo, az tuti, de nekem valami hianyzik belole.Remy írta:Gabriel is simán az egyik legjobb KH jelenleg.realmadrid95 írta:
Harom vilagklasszisa van az Arsenalnak, Saliba, Odegaard es Saka. Sok hianyossaga van a Norvegnak, viszont top5 ben benne van a posztjan nalam.
Rendben van a csapat alapvetően, de azzal nehéz mit kezdeni, mikor kiesik a fél keret folyamatosan.
Sterlinget minek vitték, érthetetlen. Hulladék, fejben kb visszavonult játékos. Majd pont ilyen zsoldos fog boostot adni egy csapatnak.
Szurkolóik meg Arteta miatt egyre jobban behányok ettől a csapattól, szóval remélem mindenhol lemennek.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 12., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 12., vasárnap 19:34
Mind lofasz.kettonull írta: Az a baj hogy neked ebben a témában az volt a megfejtésed, hogy az őszi Odegaard nélküli Arsenal jobb, mint az előző szezon 89 pontos Arsenalja.
HozzászólásSzerző: gunner » 2025. január 12., vasárnap 19:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 12., vasárnap 19:27
Gabriel is simán az egyik legjobb KH jelenleg.realmadrid95 írta:Harom vilagklasszisa van az Arsenalnak, Saliba, Odegaard es Saka. Sok hianyossaga van a Norvegnak, viszont top5 ben benne van a posztjan nalam.hehetheoriginal írta:
Azt hittem lehet hinni kettonull szakertelmenek, miszerint odegard a vilag legjobb irányítója.![]()
Gondolom dominál akkor.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 12., vasárnap 19:26
HozzászólásSzerző: kettonull » 2025. január 12., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 12., vasárnap 19:18
Nyilvan, lehet ilyen tudatban is elnikettonull írta:Ebben a témában már leégtél a múltkor. Minek erőlteted?hehetheoriginal írta: Azt hittem lehet hinni kettonull szakertelmenek, miszerint odegard a vilag legjobb irányítója.![]()
Gondolom dominál akkor.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 12., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 12., vasárnap 19:13
Harom vilagklasszisa van az Arsenalnak, Saliba, Odegaard es Saka. Sok hianyossaga van a Norvegnak, viszont top5 ben benne van a posztjan nalam.hehetheoriginal írta:Azt hittem lehet hinni kettonull szakertelmenek, miszerint odegard a vilag legjobb irányítója.realmadrid95 írta:
Igy van, akit kiejtett a szajan, szinte mindig megkapta kivetel nelkul. Iden konkretan csak szogletbol veszelyesek, ennyi penz utan ez tenyleg hatalmas blama.![]()
Gondolom dominál akkor.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem