Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Gabriel nekem egy nagyon munkas vedo, viszont nem vilagklasszis. A formaja alapjan top vedo, az tuti, de nekem valami hianyzik belole.Remy írta:Gabriel is simán az egyik legjobb KH jelenleg.realmadrid95 írta:
Harom vilagklasszisa van az Arsenalnak, Saliba, Odegaard es Saka. Sok hianyossaga van a Norvegnak, viszont top5 ben benne van a posztjan nalam.
Rendben van a csapat alapvetően, de azzal nehéz mit kezdeni, mikor kiesik a fél keret folyamatosan.
Sterlinget minek vitték, érthetetlen. Hulladék, fejben kb visszavonult játékos. Majd pont ilyen zsoldos fog boostot adni egy csapatnak.
Szurkolóik meg Arteta miatt egyre jobban behányok ettől a csapattól, szóval remélem mindenhol lemennek.![]()
Arteta is ott rontja el, mint Pep, hogy nem potol minosegben. Odegaardnak, Sakanak nincs minosegi csereje, de meg most is arrol lehet olvasni, hogy vedo utan acsingozik Arteta. Mikozben meg egy normalis kezdo csatarja sincs, Jesusbol is csinalt egy felpalyan acsorgo kozeppalyast.
Erdekes, legutobbi meccseken targetment csinalt belole ujra, jottek is a golok.
Nagyon rosszul menedzseli a keretkialakitast szerintem, ennyi elkoltott penzbol sokkal tobbet kihozhatott volna ebbol. Martinelli is olyan szinten visszafejlodott, hogy fix emberhatrany, Havertzcel mar kettos emberhatranyba kerul az Arsenal, ha egyszerre a palyan vannak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mind lofasz.kettonull írta: Az a baj hogy neked ebben a témában az volt a megfejtésed, hogy az őszi Odegaard nélküli Arsenal jobb, mint az előző szezon 89 pontos Arsenalja.
Ropke 20 eve mar

Igy jo lesz?

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gabriel is simán az egyik legjobb KH jelenleg.realmadrid95 írta:Harom vilagklasszisa van az Arsenalnak, Saliba, Odegaard es Saka. Sok hianyossaga van a Norvegnak, viszont top5 ben benne van a posztjan nalam.hehetheoriginal írta:
Azt hittem lehet hinni kettonull szakertelmenek, miszerint odegard a vilag legjobb irányítója.![]()
Gondolom dominál akkor.
Rendben van a csapat alapvetően, de azzal nehéz mit kezdeni, mikor kiesik a fél keret folyamatosan.
Sterlinget minek vitték, érthetetlen. Hulladék, fejben kb visszavonult játékos. Majd pont ilyen zsoldos fog boostot adni egy csapatnak.
Szurkolóik meg Arteta miatt egyre jobban behányok ettől a csapattól, szóval remélem mindenhol lemennek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ikarus93
Arsenalba a legnagyobb kolonc az Havertz.
Sztem ha ő nem játszik az Arsenal kényelmesen továbbmegy.
Sztem ha ő nem játszik az Arsenal kényelmesen továbbmegy.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Az a baj hogy neked ebben a témában az volt a megfejtésed, hogy az őszi Odegaard nélküli Arsenal jobb, mint az előző szezon 89 pontos Arsenalja.
- hehetheoriginal
Nyilvan, lehet ilyen tudatban is elnikettonull írta:Ebben a témában már leégtél a múltkor. Minek erőlteted?hehetheoriginal írta: Azt hittem lehet hinni kettonull szakertelmenek, miszerint odegard a vilag legjobb irányítója.![]()
Gondolom dominál akkor.

thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem tenném se top5be se világklasszis szintre a norvégot. pont ilyen helyzetekben kéne a hátára venni a csapatot mint csk és állítólagos világklasszis. Ehelyett triplanulla
- realmadrid95
Harom vilagklasszisa van az Arsenalnak, Saliba, Odegaard es Saka. Sok hianyossaga van a Norvegnak, viszont top5 ben benne van a posztjan nalam.hehetheoriginal írta:Azt hittem lehet hinni kettonull szakertelmenek, miszerint odegard a vilag legjobb irányítója.realmadrid95 írta:
Igy van, akit kiejtett a szajan, szinte mindig megkapta kivetel nelkul. Iden konkretan csak szogletbol veszelyesek, ennyi penz utan ez tenyleg hatalmas blama.![]()
Gondolom dominál akkor.
Ebben a témában már leégtél a múltkor. Minek erőlteted?hehetheoriginal írta: Azt hittem lehet hinni kettonull szakertelmenek, miszerint odegard a vilag legjobb irányítója.![]()
Gondolom dominál akkor.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Elkepesztoen kuzdottek a sracok. Vegre.
A biro meg bekaphatja.

- hehetheoriginal
Azt hittem lehet hinni kettonull szakertelmenek, miszerint odegard a vilag legjobb irányítója.realmadrid95 írta:Igy van, akit kiejtett a szajan, szinte mindig megkapta kivetel nelkul. Iden konkretan csak szogletbol veszelyesek, ennyi penz utan ez tenyleg hatalmas blama.RaúlCF írta: 800 millió FONT után a támadósor: Saka,Havertz,Jesus,Martinelli,Trossard,Sterling. Ez nulla csapatépítés. Arteta ideje alatt 34 ember érkezett és ebbe nincs benne az akadémia.

Gondolom dominál akkor.
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
Igy van, akit kiejtett a szajan, szinte mindig megkapta kivetel nelkul. Iden konkretan csak szogletbol veszelyesek, ennyi penz utan ez tenyleg hatalmas blama.RaúlCF írta: 800 millió FONT után a támadósor: Saka,Havertz,Jesus,Martinelli,Trossard,Sterling. Ez nulla csapatépítés. Arteta ideje alatt 34 ember érkezett és ebbe nincs benne az akadémia.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Megérdemelte a man united, kapus két tizinél szépen leért a kapufához.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ugye? Brutál visszataszító az egész ember. Barcába tudnám elképzelni még.Kercsó írta: hű de rühellem Arteta fejét
gg MU
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Arteta out. szépen csúsznak lefele. Szórja a pénzt közepes sérült védőkre közben egy Stoke szintet hoz játékban.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mekkora blama ez a sztár edző Artetanak.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ezeket a totyogós, szökdécselős büntetőket tuti betiltanám...
Csicska csapat ez az Arsenal
hű de rühellem Arteta fejét
gg MU
Csicska csapat ez az Arsenal

gg MU
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2025. január 12., vasárnap 18:54-kor.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor