Fidesz 63
MH 22
DK 8
Független 2
2RK 1
Másik független 1
Ezek százalékok. Úgy látszik a tiszások nem mentek el hogy 2RK-ra szavazzanak
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 12., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 12., vasárnap 19:33
ertem. a baj az hogy en 2022ben mzpnel is ezt ereztem, folulmertek, gyozelmet de legalabb szoros versenyt vart mindenki, es aztan csunya bukta lett... (mondom ezt ugy h mzpvel sokkal jobban meg tudnek bekelni...) nem erzem ugy hogy ez celravezeto strategia, es az eszkozoket sem szeretem en se (azt meg vegkepp nem hha ilyen brfk kozlemenyeket lehazugsagozol a fb posztod kijavitasa helyett az ilyen joindulatuan szolva is alusisakos tempo (pont mint a szir gep esete)...)Mai narratíva az volt, hogy nem mennek el elegen, és ez így azt mutatja, hogy kudarc a mozgosítás. A valóság lehet teljesen más, a lényeg, hogy adjon egy narratívát a követőinek. Sose szerettem ezt a valóság torzítását. Engem a tények érdekelnek, nem kell egy Fidesz, Toroczkai vagy MP szemüveg ahhoz, hogy lássam a dolgokat, mert nem csak jó meg rossz létezik.
Szóval ez az eszköz nem tetszik, de látszik, hogy a legtöbb embernek kell egy narratíva, mert saját magának nem tud csinálni.
A választáson viszont nem ezek alapján kellene, hogy döntsünk, hanem hogy elégedettek vagyunk-e a kormány munkájával, vagy megnézzük a másik alternatívát, aki még sose volt kormányon. A kormány egy jó intézkedésére csinál 3 rosszat, szóval nálam nem kérdés.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. január 12., vasárnap 19:22
MP nagyon jól eltanulta a Fidesztől és Toroczkaitól, hogy mindegy mit állít, a lényeg, hogy állítson valamit, legyen egy nézőpontja, narratívája, amivel a követői azonosulni tudnak. Fidesz ellen Fidesz eszközök használatával lehet nyerni.1madridista írta: azota korrigalt hogy a fidesz celja 45 es 50 szazalek kozti reszvetel volt es ez igazabol kudarc hiszen kevesebben szavaztak mint 22ben vagy az ep valasztason...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=95 ... 5025148621
persze hogyne 45 es 50 szazalek kozt egy idokozin... biztos bennfentes infoja van errol is es elore tud megint mindent ahogy szokta...
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 12., vasárnap 19:22
en sem de 33% eseten erdektelensegrol meg az eddigi legalacsonyabb reszvetelrol beszelni meredek...'shutterisland írta: hat en nem tudom mi volt a fidesz celja, 32.7 szazalek lett.
eredmenyekre kivancsi vagyok, hogy fidesz sopres es az ellenzek maradt tavol ennyire vagy a narancsosok sem tortek magukat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 12., vasárnap 19:21
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 12., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 12., vasárnap 18:47
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 12., vasárnap 18:29
https://www.facebook.com/photo/?fbid=95 ... 5025148621El Sie7e írta:hát 17 órára már 30,77% a megjelentek aránya, nem tűnik úgy hogy érdektelenségbe fulladt volna'shutterisland írta:
30 v 31, egy kategoria, bar en meg gyengebbet vartam ha a tiszasok tenyleg tavolmaradtak.
majd kiderul, hogy a fidesz izmozott e jol vagy sok tiszas csak odahuzgalt a vonaek jeloltjere v a fuggetlenre.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. január 12., vasárnap 17:23
hát 17 órára már 30,77% a megjelentek aránya, nem tűnik úgy hogy érdektelenségbe fulladt volna'shutterisland írta:30 v 31, egy kategoria, bar en meg gyengebbet vartam ha a tiszasok tenyleg tavolmaradtak.swfan írta: Abszolút nem necces a 30 egyelőre. 22-ben ugyanekkor 37,1% volt, a 18 az csak kicsivel kevesebb mint anno a fele. Ha ez marad a trend akkor olyan 31% lehet a vége.
majd kiderul, hogy a fidesz izmozott e jol vagy sok tiszas csak odahuzgalt a vonaek jeloltjere v a fuggetlenre.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 12., vasárnap 16:58
30 v 31, egy kategoria, bar en meg gyengebbet vartam ha a tiszasok tenyleg tavolmaradtak.swfan írta: Abszolút nem necces a 30 egyelőre. 22-ben ugyanekkor 37,1% volt, a 18 az csak kicsivel kevesebb mint anno a fele. Ha ez marad a trend akkor olyan 31% lehet a vége.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 12., vasárnap 14:19
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 12., vasárnap 14:08
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 12., vasárnap 13:57
7-kor zárnak a szavazókörök. Ha egy szavazókör végez a számolással, ők már fel is töltik a rendszerbe az eredményt. Mivel csak egyéni képviselőre kellett szavazni, és a részvétel se akkora, mint egy rendes választáson, szerintem már este 8, fél 9 körül lehetnek részeredmények.halamadrid írta: A 9 órai adatok nem is olyan rosszak, a 2022-es 10% csak 5-re esett vissza, már 2600 ember szavazott.
https://www.facebook.com/share/18eEkB9jyE/
Nem nagyon emlékszem korábbi időközikre. Ilyenkor kb. mikor jönnek ki az első, részleges eredmények?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 12., vasárnap 13:13
Este talán 7 körül zárnak. Aztán megszámolják a szavazatokat és utána jön az eredmény.halamadrid írta: A 9 órai adatok nem is olyan rosszak, a 2022-es 10% csak 5-re esett vissza, már 2600 ember szavazott.
https://www.facebook.com/share/18eEkB9jyE/
Nem nagyon emlékszem korábbi időközikre. Ilyenkor kb. mikor jönnek ki az első, részleges eredmények?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 12., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 12., vasárnap 10:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 12., vasárnap 9:42
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 12., vasárnap 7:57
Minden kommentedet fáj végigolvasni, de megkínoztam azért velük magam. Remélem csak trollkodásból nyomod ezeket. Bár már némelyik már annak is fájó. Kicsit pihentesd ezt a fórumozást, amúgy is ez egy madridista oldal, folytasd ezt tovább az eurobarcán. Bár szerintem ott se vennének ennyi hülyeséget jó néven.Barca1 írta: De lesz!
Csak is a Mi Hazánk adhat nekünk mindent legyőző hitet és akaratot,Nem pedig a pufi vajda,vagy psziho peti.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 12., vasárnap 3:58
Csak itt senki nem a focirol beszel, hanem hogy egy bunozo, csalo banda az egesz katalan brigad, gerinc es tartas nelkulBarca1 írta:Azért megvarnam én azt a holnapot az arcoskodassal.Nehogy megint túl sok legyen a gombócferni írta:
Erős kommentpáros volt![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. január 12., vasárnap 0:35
Éljen a Puffin! Ne trollkodjár márBarca1 írta: De lesz!
Csak is a Mi Hazánk adhat nekünk mindent legyőző hitet és akaratot,Nem pedig a pufi vajda,vagy psziho peti.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem