Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

RealMadridFanatic

Re: Politika

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. január 12., vasárnap 19:41

viszont azzal nem ertek egyet hogyha egy kormany nem vegez jo munkat akkor egy valos alternativa nelkuli kizarolag a kormany fikazasara epulo part biztos jobb opcio
Ezek a korok mar lefutottak itt is.
Nem vagyok MP hivo, fogalmam nincs hatalmon mit csinalna, amit most csinal annak egy resze is nyilvan a jatek resze.
Az viszont szamomra luxus a mai Magyarorszagon, hogy egy egyertelmuen tolvaj, hazug, szandekosan megoszto, felelmet generalo, parazita kormanyt csak akkor valtunk le, ha egyertelmuen jobb a masik opcio (ilyen mikor lesz biztositott? A kerdes koltoi...).
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 12., vasárnap 19:36

Már vannak részeredmények, 11%-os feldolgozottságnál

Fidesz 63
MH 22
DK 8
Független 2
2RK 1
Másik független 1

Ezek százalékok. Úgy látszik a tiszások nem mentek el hogy 2RK-ra szavazzanak :D

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 12., vasárnap 19:33

Mai narratíva az volt, hogy nem mennek el elegen, és ez így azt mutatja, hogy kudarc a mozgosítás. A valóság lehet teljesen más, a lényeg, hogy adjon egy narratívát a követőinek. Sose szerettem ezt a valóság torzítását. Engem a tények érdekelnek, nem kell egy Fidesz, Toroczkai vagy MP szemüveg ahhoz, hogy lássam a dolgokat, mert nem csak jó meg rossz létezik.

Szóval ez az eszköz nem tetszik, de látszik, hogy a legtöbb embernek kell egy narratíva, mert saját magának nem tud csinálni.
A választáson viszont nem ezek alapján kellene, hogy döntsünk, hanem hogy elégedettek vagyunk-e a kormány munkájával, vagy megnézzük a másik alternatívát, aki még sose volt kormányon. A kormány egy jó intézkedésére csinál 3 rosszat, szóval nálam nem kérdés.
ertem. a baj az hogy en 2022ben mzpnel is ezt ereztem, folulmertek, gyozelmet de legalabb szoros versenyt vart mindenki, es aztan csunya bukta lett... (mondom ezt ugy h mzpvel sokkal jobban meg tudnek bekelni...) nem erzem ugy hogy ez celravezeto strategia, es az eszkozoket sem szeretem en se (azt meg vegkepp nem hha ilyen brfk kozlemenyeket lehazugsagozol a fb posztod kijavitasa helyett az ilyen joindulatuan szolva is alusisakos tempo (pont mint a szir gep esete)...)

viszont azzal nem ertek egyet hogyha egy kormany nem vegez jo munkat akkor egy valos alternativa nelkuli kizarolag a kormany fikazasara epulo part biztos jobb opcio... fikazni amit a masik csinal (akkor is ha jogos a kritika) sokkal konnyebb mint jobban csinalni, kivancsi leszek a tisza programjara (arra meg vegkepp hha nyernek vele mennyire valositjak meg amit megigertek), es nalam meg donto lesz hogy most pl amit lazarek beigertek mennyire tartjak be stb... eleg jol le lehet majd merni hogy ezekben a kerdesekben mennyire mondanak igazat. mprol csak a fb posztjai es kommunikacioja alapjan tudok kepet alkotni es szamomra ez nem biztato kep.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. január 12., vasárnap 19:22

1madridista írta: azota korrigalt hogy a fidesz celja 45 es 50 szazalek kozti reszvetel volt es ez igazabol kudarc hiszen kevesebben szavaztak mint 22ben vagy az ep valasztason...

https://www.facebook.com/photo/?fbid=95 ... 5025148621

persze hogyne 45 es 50 szazalek kozt egy idokozin... biztos bennfentes infoja van errol is es elore tud megint mindent ahogy szokta...
MP nagyon jól eltanulta a Fidesztől és Toroczkaitól, hogy mindegy mit állít, a lényeg, hogy állítson valamit, legyen egy nézőpontja, narratívája, amivel a követői azonosulni tudnak. Fidesz ellen Fidesz eszközök használatával lehet nyerni.

Mai narratíva az volt, hogy nem mennek el elegen, és ez így azt mutatja, hogy kudarc a mozgosítás. A valóság lehet teljesen más, a lényeg, hogy adjon egy narratívát a követőinek. Sose szerettem ezt a valóság torzítását. Engem a tények érdekelnek, nem kell egy Fidesz, Toroczkai vagy MP szemüveg ahhoz, hogy lássam a dolgokat, mert nem csak jó meg rossz létezik.

Szóval ez az eszköz nem tetszik, de látszik, hogy a legtöbb embernek kell egy narratíva, mert saját magának nem tud csinálni.
A választáson viszont nem ezek alapján kellene, hogy döntsünk, hanem hogy elégedettek vagyunk-e a kormány munkájával, vagy megnézzük a másik alternatívát, aki még sose volt kormányon. A kormány egy jó intézkedésére csinál 3 rosszat, szóval nálam nem kérdés.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 12., vasárnap 19:22

'shutterisland írta: hat en nem tudom mi volt a fidesz celja, 32.7 szazalek lett.
eredmenyekre kivancsi vagyok, hogy fidesz sopres es az ellenzek maradt tavol ennyire vagy a narancsosok sem tortek magukat.
en sem de 33% eseten erdektelensegrol meg az eddigi legalacsonyabb reszvetelrol beszelni meredek...

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 12., vasárnap 19:21

hat en nem tudom mi volt a fidesz celja, 32.7 szazalek lett.
eredmenyekre kivancsi vagyok, hogy fidesz sopres es az ellenzek maradt tavol ennyire vagy a narancsosok sem tortek magukat.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 12., vasárnap 19:20

Nyilván mindenki úgy fogja keretezni a történetet, ahogy neki jó. Ha Fidesz nagyon nyerni fog százalékosan (ami a Tisza szavazók hiányában a várható eredmény), akkor majd megy, hogy "az összes baloldali közvéleménykutatás hazudik"

Ha a DK, 2RK, MH jobb százalékos eredményt ér el, mint amennyire mérik őket, nekik is meglesz a hasonló narratívájuk, sőt, a 2. helyezett simán a legnagyobb ellenzéki erőnek fogja titulálni magát

MP nyilván a részvételi adatról fog beszélni

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 12., vasárnap 18:47

azota korrigalt hogy a fidesz celja 45 es 50 szazalek kozti reszvetel volt es ez igazabol kudarc hiszen kevesebben szavaztak mint 22ben vagy az ep valasztason...

persze hogyne 45 es 50 szazalek kozt egy idokozin... biztos bennfentes infoja van errol is es elore tud megint mindent ahogy szokta...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 12., vasárnap 18:29

El Sie7e írta:
'shutterisland írta:

30 v 31, egy kategoria, bar en meg gyengebbet vartam ha a tiszasok tenyleg tavolmaradtak.
majd kiderul, hogy a fidesz izmozott e jol vagy sok tiszas csak odahuzgalt a vonaek jeloltjere v a fuggetlenre.
hát 17 órára már 30,77% a megjelentek aránya, nem tűnik úgy hogy érdektelenségbe fulladt volna :)

de elotte 2 oraval mar bemutattak tenyekkel alatamasztva h mi folyik az orszagban innentol nem mindegy a valosag?

(aztan ha valamiert megsem nyer a fidesz mert a sok tiszas vonara szavazott akkor kivancsi vagyok mit fog hadovalni arrol h nem asszisztal a fidesz babszinhazahoz...)

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. január 12., vasárnap 17:23

'shutterisland írta:
swfan írta: Abszolút nem necces a 30 egyelőre. 22-ben ugyanekkor 37,1% volt, a 18 az csak kicsivel kevesebb mint anno a fele. Ha ez marad a trend akkor olyan 31% lehet a vége.
30 v 31, egy kategoria, bar en meg gyengebbet vartam ha a tiszasok tenyleg tavolmaradtak.
majd kiderul, hogy a fidesz izmozott e jol vagy sok tiszas csak odahuzgalt a vonaek jeloltjere v a fuggetlenre.
hát 17 órára már 30,77% a megjelentek aránya, nem tűnik úgy hogy érdektelenségbe fulladt volna :)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 12., vasárnap 16:58

swfan írta: Abszolút nem necces a 30 egyelőre. 22-ben ugyanekkor 37,1% volt, a 18 az csak kicsivel kevesebb mint anno a fele. Ha ez marad a trend akkor olyan 31% lehet a vége.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 12., vasárnap 14:19

Abszolút nem necces a 30 egyelőre. 22-ben ugyanekkor 37,1% volt, a 18 az csak kicsivel kevesebb mint anno a fele. Ha ez marad a trend akkor olyan 31% lehet a vége.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 12., vasárnap 14:08

elvileg 18 szazalekos a reszvetel az 1 orai adatok szerint, jozan logika szerint akkor meg a 30 is necces nap vegere.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 12., vasárnap 13:57

halamadrid írta: A 9 órai adatok nem is olyan rosszak, a 2022-es 10% csak 5-re esett vissza, már 2600 ember szavazott.

https://www.facebook.com/share/18eEkB9jyE/

Nem nagyon emlékszem korábbi időközikre. Ilyenkor kb. mikor jönnek ki az első, részleges eredmények?
7-kor zárnak a szavazókörök. Ha egy szavazókör végez a számolással, ők már fel is töltik a rendszerbe az eredményt. Mivel csak egyéni képviselőre kellett szavazni, és a részvétel se akkora, mint egy rendes választáson, szerintem már este 8, fél 9 körül lehetnek részeredmények.

Nem mintha nagy meglepetésre kéne számítani. Esetleg az érvénytelenek száma lehet az

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 12., vasárnap 13:13

halamadrid írta: A 9 órai adatok nem is olyan rosszak, a 2022-es 10% csak 5-re esett vissza, már 2600 ember szavazott.

Nem nagyon emlékszem korábbi időközikre. Ilyenkor kb. mikor jönnek ki az első, részleges eredmények?
Este talán 7 körül zárnak. Aztán megszámolják a szavazatokat és utána jön az eredmény.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 12., vasárnap 11:06

tarol a fidesz, minden eddiginel erosebbek.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 12., vasárnap 10:47

A 9 órai adatok nem is olyan rosszak, a 2022-es 10% csak 5-re esett vissza, már 2600 ember szavazott.

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 12., vasárnap 9:42

ha mar mi hazank, kivancsi vagyok, hogy a tisza tavolleteben legerosebb ellenzeki partkent milyen eredmenyt hoz le duro dora holnap.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 12., vasárnap 7:57

Barca1 írta: De lesz!
Csak is a Mi Hazánk adhat nekünk mindent legyőző hitet és akaratot,Nem pedig a pufi vajda,vagy psziho peti.
Minden kommentedet fáj végigolvasni, de megkínoztam azért velük magam. Remélem csak trollkodásból nyomod ezeket. Bár már némelyik már annak is fájó. Kicsit pihentesd ezt a fórumozást, amúgy is ez egy madridista oldal, folytasd ezt tovább az eurobarcán. Bár szerintem ott se vennének ennyi hülyeséget jó néven.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 12., vasárnap 3:58

Barca1 írta:
ferni írta:

Erős kommentpáros volt :lol:
Azért megvarnam én azt a holnapot az arcoskodassal.Nehogy megint túl sok legyen a gombóc
Csak itt senki nem a focirol beszel, hanem hogy egy bunozo, csalo banda az egesz katalan brigad, gerinc es tartas nelkul :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: