Kecskeméti TE

ujabb topligas jatekos, habar a valladolidnal rezegni fog a topligas kifejezes.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 29., szerda 15:42
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 27., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: DiCabrio » 2025. január 27., hétfő 18:16
Soha. Sokszor nyilatkozta már, hogy nem szeretne vezetőedző lenni. Nem szeret szerepelni, háta közepére se kívánja, hogy sajtótájékoztatókra járjon hetente többször.'shutterisland írta: na low zsolti megy a red bull globalhoz, klopp mellett fog elvileg dolgozni.
egyre iobban nez ki az a cv.
kivancsi vagyok mikor lepi meg a vezeto edzoskodest, ha meglepi egyaltalan.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 27., hétfő 18:00
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 27., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 27., hétfő 17:46
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. január 12., vasárnap 16:54
ennyiért most is el tudták volna adni, de nem akarták ennyire nyomott áron, ezért akarják hogy felépítse magát a nyárra és magasabb árcédula legyen rajta_Bushido_ írta:Tuti nem.kettonull írta: Lesz olyan hülye klub, amelyik kifizet egy hatalmas nagy Bundesliga flop védőért 7-9 milliót, mert játszott fél évet egy közepes belga csapatban?
2-3 esetleg.
Neki se jött be a váltás.
Törököknél zseni volt, a védelem vezére, németeknél egy senki... 0 játékkal.
Sajnos most sok belső védő nem játszik vagy rossz formában van. Lang Ádám dettó.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 12., vasárnap 14:40
Tuti nem.kettonull írta: Lesz olyan hülye klub, amelyik kifizet egy hatalmas nagy Bundesliga flop védőért 7-9 milliót, mert játszott fél évet egy közepes belga csapatban?
HozzászólásSzerző: kettonull » 2025. január 12., vasárnap 12:45
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. január 12., vasárnap 12:03
nyáron úgy is megy vissza a törökökhöz, most csak azért adták őt kölcsönbe, hogy ne nyomott áron (1,5-3 millió euró) kelljen értékesíteniük, egy tavasszal folyamatosan játszó, esetleg jó formát mutató Szalaiért eltudnak majd kérni 7-9 milliót is akár, így kevésbé lesz nekik bukó az üzletPipita írta:Pedig nagyon Fradi-szagú volt a dolog.'shutterisland írta: szalai attila kolcsonben a belga 7. st liegenel folytatja.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. január 12., vasárnap 12:00
Pedig nagyon Fradi-szagú volt a dolog.'shutterisland írta: szalai attila kolcsonben a belga 7. st liegenel folytatja.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 12., vasárnap 11:30
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 6., hétfő 11:39
robbie keane.Kíváncsi leszek, kit tudnak hozni utódul Hajnalék.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 31., kedd 16:22
gutiMorataMartin írta: Basszus Cannavarót, meg tegnap nevezte ki a Dinamo ZágrabMilyen volt real játékos jöhet még szóba Ferencváros edzőként?
![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. december 31., kedd 16:19
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. december 31., kedd 14:29
Lőw nem az újpesti alombol való? Emiatt sztem sansztalan lennePipita írta:A liga bunkerét (még) nem tudta megoldani, de a répa ligában zseniálisat ment, szerintem mindenképpen veszteség. Kíváncsi leszek, kit tudnak hozni utódul Hajnalék. Betippelek egy Löw Zsoltot.El Sie7e írta: Jansen-t kivásárolta a Fradiból a City Group, elvileg New York-ba megyérdekes, nem tudom ez pozitív vagy inkább negatív, nem volt elég konstans vele a Fradi, de sok meccsen viszont nagyon jó alapjátéka volt a csapatnak
![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 31., kedd 14:10
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 31., kedd 13:55
A liga bunkerét (még) nem tudta megoldani, de a répa ligában zseniálisat ment, szerintem mindenképpen veszteség. Kíváncsi leszek, kit tudnak hozni utódul Hajnalék. Betippelek egy Löw Zsoltot.El Sie7e írta: Jansen-t kivásárolta a Fradiból a City Group, elvileg New York-ba megyérdekes, nem tudom ez pozitív vagy inkább negatív, nem volt elég konstans vele a Fradi, de sok meccsen viszont nagyon jó alapjátéka volt a csapatnak
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. december 31., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 22., vasárnap 15:44
Nagy kár volt elmennie Törökországból.'shutterisland írta: lassan repkednek mar olyan pletykak is, hogy szalai attila a fradiban kothet majd ki.
jol remlik, hogy a bundesligaba igazolasakor volt egy vita es atesznek/wxyz-nek igaza lesz ?![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem