Szerintem nincs különbség aközött, hogy valaki megkapja a napi propagandát a köztévéből és gonodolkodás nélkül fújja azt, vagy valaki megkapja a napi reddit/független média propagandát és gondolkodás nélkül fújja azt. Egyik kutya, másik eb. Egyik 19 másik egy híján húsz. Ugye az most nem releváns, hogy az egyikre az állampolgárok pénzéből fordítanak milliárdokat, a másikra meg az állampolgárok fordítanak milliárdokat (állítólag

).
Tehát nincs különbség aközött, hogy az egyik tényszerűen, objektívan nézve rengetegszer szó szerint hazudik, élen magával a miniszterelnökkel és komoly pozícióban lévő emberekkel is, amit közvetítenek tovább, illetve aközött hogy a független média az esetek 90%ban tényszerűen, objektívan hozza le a dolgokat,még ha talán van is elfogultság a megfogalmazásban vagy bennük?
Ők is tévednek, nem hibátlanok, de ne hasonlítsuk már össze a kettőt könyörgöm.
Ide te képes voltál egyenlőségjelet tenni komolyan?
most jutottam el idaig, ezek szerint targytalan az egesz... ezert megerte le pedofideszesezni, meg vallalhatatlan stilusban ugatni, szep volt. (nem neked szol ferni)
Tök hihető, hogy megállapítják, hogy eljön valaki a tesója irataival Magyarországra úgy hogy az ki van tiltva több mint 7 évre....

Meg ugye hasonlítanak, de ők fix tudják, hogy ez a tesója
Ja hogy egyiket se fogták el most? Akkor mégis ezt honnan tudhatják, hogy a tesója?
Lehet Rogán gonosz ikertesóját tiltották ki az USAból, nem is őt
Lehet igaz a tesós sztori, de mi alapján találták ki, hogy a tesója, mikor mindkettő el van tűnve?
En ugy latom, hogy az eddig "elnyomasban elok", mint ferni es tarsai, most Ludas Matyi modjara haromszorosan akarnak visszaadni mindent. Agresszivabbak, lenezobbek es lekezelobbek, mint lenni kene.
A fene él elnyomásban, szimplán jó a showműsor, tiszta ValóVilág ami megy a magyar politikában azt kell a jó kis thrash showműsor néha az embernek
Egyszerűen elképed az ember nap mint nap ezeken és nem hiszed el, hogy még mi jöhet.
Pluszban én tényleg kb itt foglalkozok ennyit a dolgokkal, irl nincs a beszédtémáim között a dolog.