Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

zsuninnyo

Re: Politika

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 10., péntek 15:35

hehetheoriginal írta:
nuevo_ericco írta:

Ezek sajnos nálunk is előfordulnak, nem csak a németeknél.
A közös, hogy egyiket se feherember koveti el :coffee:
te jo isten, na ez azert kemeny tenymegallapitas. white power testver :salute:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 10., péntek 15:26

Annyiban különbözünk csak, hogy annyira csórók vagyunk, hogy még fekete Afrika számára sem vagyunk vonzóak.
Mégis úgy állítják be egyesek, mintha ez valami érdem lenne. Pont annyi köze van ehhez a kormánynak, de akár a magyar mentalitásnak is, mint a 2019-ig tartó európa gazdasági fellendüléshez.
Németeknél picit szarabb a közbiztonság, itt pedig a kórházi bacilusok végzik el ugyanazt a "melót".

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 10., péntek 15:20

nuevo_ericco írta:
1madridista írta:meg random keselesek megeroszakolasok is
Igen és a hó is esik néha. Nem különbözünk az északi sarktól.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 10., péntek 15:17

nuevo_ericco írta:
A közös, hogy egyiket se feherember koveti el :coffee:
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 10., péntek 15:12

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 15:09

kettonull írta:
1madridista írta:
1 elszigetelt esetrol van szo ha jol tudom, nem szoktak evente 10szer gazolasok tortenni emiatt... 100% ban senki nem tudja kivedeni a dolgot, ezt gondolom nem kell magyarazni. ezt a terrortamadasokkal meg a nyugati kozbiztonsaggal egy szinten emliteni gg
Lényeg hogy biztonságban vagy terrortámadásoktól és migránsoktól miközben miközben elítélt embercsempészek mozoghatnak szabadon az országban.

Mondjuk ennyi erővel a magdeburgi is csak egy elszigetelt eset. Nem szokott ilyen évente történni a németeknél.
terrortamadasok szoktak evente tortenni a nemeteknel, meg random keselesek megeroszakolasok is... az elobb leirtam hogy hagyjuk magdeburgot 8000 masik eset van.

igen biztonsagban vagy 100%os biztonsagban meg sose lehetsz, par idiota mindig lesz (lasd usaban par honapja setaloutcaba hajtottak). ferditesz mert az embercsempeszeket kiutasitottak az orszagbol, nem mozoghatnak szabadon.

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2025. január 10., péntek 15:07

1madridista írta:
1 elszigetelt esetrol van szo ha jol tudom, nem szoktak evente 10szer gazolasok tortenni emiatt... 100% ban senki nem tudja kivedeni a dolgot, ezt gondolom nem kell magyarazni. ezt a terrortamadasokkal meg a nyugati kozbiztonsaggal egy szinten emliteni gg
Lényeg hogy biztonságban vagy terrortámadásoktól és migránsoktól miközben miközben elítélt, a magyar kormány által kiengedett embercsempészek mozoghatnak szabadon az országban.

Mondjuk ennyi erővel a magdeburgi is csak egy elszigetelt eset. Nem szokott ilyen évente történni a németeknél.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 14:57

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
mint itt írták alább, visszaleng az inga, ez a természet rendje, legalább ugyanazzal az erővel és lelkivilággal, ha nem még erősebben kapja vissza egyik oldal, amit a másik okozott.
nem tudsz ezzel mit kezdeni, ilyen állatfaj az ember.
nem túl okos.
Ezert irtam, amit. Teljes agymenes volt egy oldalrol tizeneven keresztul, most mar ket oldalrol van.

En el tudom szigetelni magam ettol, mert nem engedem be a politikat ilyen szinten a kis eletembe, de latom ahogy baratsagok, kapcsolatok, csaladi dolgok mennek ra. Megeri? Nem.
amugy van jo par ismerosom akivel ezt meg tudom beszelni annak ellenere hogy full mas allasponton vagyunk (sokszor a beszelgetes vegen is), anelkul hogy utana egy darab szarnak neznenk egymast, szerintem ez sokkal kevesbe problema szemelyes beszelgetesekben csak az online terben habzo szaju veszett barom mindenki (tisztelet a kivetelnek)...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 14:46

ferni írta: Na ki is magyarázták :lol:

https://telex.hu/belfold/2025/01/10/emb ... ajekoztato

:kalapos:
most jutottam el idaig, ezek szerint targytalan az egesz... ezert megerte le pedofideszesezni, meg vallalhatatlan stilusban ugatni, szep volt. (nem neked szol ferni)
A Blikk csütörtökön azt írta, hogy a balesetet okozó férfit embercsempészet miatt tavaly már elítélték, és egy nemzetközi bűnözői csoportnak is tagja volt, a rendőrség most ezt cáfolta. „Az az elkövető nem az, akit keresünk”, mondták erről a pénteki sajtótájékoztatón.
itt meg kulonosen vicces a megbizhato forras amire hivatkoznak...
A magdeburgi merényletet nem egy "elengedett bűnöző/terrorista" hajtotta végre, hanem egy 2006 óta legálisan Németországban tartozkodó és ott élő férfi. Szépen összemostad azért te is
bocsanat, az eredeti hszben irtam baromsagot, irtam is azota hogy sok masik eset van ami erre jo pelda.

erre reagalt kettonull, de akkor mindenkinek aki ebbe meg belekotne: nem a magdeburgi esetrol van szo hanem arrol hogy nyugaton durvan elszaporodtak a terrorcselekmenyek/bunozes...

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 10., péntek 14:46

1madridista írta:
kettonull írta: 10 évente történik egyszer ilyen :lol:
komoly megmagyarázás

ferni: nem keresem vissza mert tul sok hsz ment azota le, nem veletlenul nem a te cikkedre reagaltam (az meg szamomra boven elfogadhato velemeny), de ezt a magdeburgi esettel egy lapon emliteni, finoman szolva is eros. okes, hiba volt/gaz hogy kiengedtek, most lett belole egy sulyos baleset, de ez nagyon messze van attol amit a nyugaton elengedett bunozok/terroristak muvelnek...
A magdeburgi merényletet nem egy "elengedett bűnöző/terrorista" hajtotta végre, hanem egy 2006 óta legálisan Németországban tartozkodó és ott élő férfi. Szépen összemostad azért te is

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 14:40

ferni írta: Hozott a Fidesz egy döntést, semmi baj nincs ezzel, nem lehet mindent jól csinálni, csak valamiért vállalják már végre azt a kibaszott felelősséget.

Ez a vicc az egészben.
megis visszakerestem

rendben, meggyozheto vagyok, de kettonull kommentje akkor is baromsag volt (az erinthetetlent meg hagyjuk is...)

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 14:38

kettonull írta: 10 évente történik egyszer ilyen :lol:
komoly megmagyarázás

ferni: nem keresem vissza mert tul sok hsz ment azota le, nem veletlenul nem a te cikkedre reagaltam (az meg szamomra boven elfogadhato velemeny), de ezt a magdeburgi esettel egy lapon emliteni, finoman szolva is eros. okes, hiba volt/gaz hogy kiengedtek, most lett belole egy sulyos baleset, de ez nagyon messze van attol amit a nyugaton elengedett bunozok/terroristak muvelnek...

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 10., péntek 14:31

realfan írta:
kiserik írta:

Szóval csak a szokásos megállapításra jutok: minden fél hazudik, nem is kicsit, és aki gondolkodás nélkül fújja a propagandát oldal nélkül, az a számomra egykutya :kalapos:
de hát nagyrészt te is azt csinálod, csak éppen te az ő hazájukét (meg Muskét és trumpét) tolod.... :fpalm:
Példád is van erre, vagy csak előszetted a jó öreg skatulyát?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. január 10., péntek 14:16

kiserik írta:

Szóval csak a szokásos megállapításra jutok: minden fél hazudik, nem is kicsit, és aki gondolkodás nélkül fújja a propagandát oldal nélkül, az a számomra egykutya :kalapos:
de hát nagyrészt te is azt csinálod, csak éppen te az ő hazájukét (meg Muskét és trumpét) tolod.... :fpalm:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 10., péntek 14:06

Az a baj, hogy aki nem eleg tokos, nem eleg kemeny es kitarto, azt a jelenlegi rendszer be fogja daralni. Ezt mar lathattuk tobbszor is az elmult evekben. Egesz egyszeruen a jelenlegi garniturat nem tudod kedvesen, szep szavakkal, demokratikusan eltakaritani.

Muszaj "lesullyedni" az o szintjukre, hogy kesobb esetleg jobb lehessen e tekintetben is a tarsadalom. Viszont sajnos ahhoz ezt kell megelnunk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 10., péntek 13:36

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

Ezert irtam, amit. Teljes agymenes volt egy oldalrol tizeneven keresztul, most mar ket oldalrol van.

En el tudom szigetelni magam ettol, mert nem engedem be a politikat ilyen szinten a kis eletembe, de latom ahogy baratsagok, kapcsolatok, csaladi dolgok mennek ra. Megeri? Nem.
Mar elnezest, de nem eri meg a mostani es a jovo generacioinak a jovoje?
Bujjon mindenki burokba es torodjon bele, hagyja, hogy par legalja politikus kihasznalja, raboljon, lopjon, a közvagyont, a közpénzt, a mindent?

Minden embernek az egyeni dontese, aki hagyja, hogy ramenjenek kapcsolatok, családok, az az o dontese. Homokba lehet dugni a fejunket, az is egy ut, az is egyeni dontes.
Meret csak ez a ket veglet van?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 10., péntek 13:36

Realista24 írta: Ez vilagos ericco, de itt jon a kepbe MP es az egesz part. Nekik kellen kordaban tartani, organizalni es megtervezni az egeszet lepesrol lepesre, es nem arra varni, hogy a tömeg elvegzi helyettuk a piszkos munkat, szamolva egy bizonyos bealdozhato reteggel.

Szamomra ez gusztustalan.
Lovagolják a hullámokat kegyetlenül, és felelőtlenül, ez tény. Viszont abban nem vagyok biztos, hogyha nem ezt tennék, nem lennenének ilyen bántóan opportunisták, akkor nem gyalogolna-e át rajtuk a rogáni gépezet úgyanúgy, mint mondjuk a Momentumon anno. Azok is beszartak a nem várt sikeről (Nolimpia), mikor álomgyilkosozták őket, nem mertek jobban beleállni, visszatámadni, el is veszítették a momentumot (ironikus).
Én lennék a legboldogabb, ha klasszikus, demokratikus módszerekkel sikereket lehetne elérni, mert a pálya csak minimálisan lejtene, de nem ez a helyzet. Meglátjuk, mi lesz 2026-ban, lehet nem ez az út, de más sem nagyon működött idáig.
Viszont ha már MP, szerintem érzékelik ezt ők is, és újabban az előtérbe helyezték a jóval pozítívabban hangzó közösségépítést, újáéppítést, stb., és már nem csak az offenzíváról szólnak a panelek. Szerintem 2025 erről fog szólni náluk, hiteles arcok keresése, majd felépítése, hiszen a magyar rendszerben az egyéniket is hozni kell, sőt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 10., péntek 13:29

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
mint itt írták alább, visszaleng az inga, ez a természet rendje, legalább ugyanazzal az erővel és lelkivilággal, ha nem még erősebben kapja vissza egyik oldal, amit a másik okozott.
nem tudsz ezzel mit kezdeni, ilyen állatfaj az ember.
nem túl okos.

Mar elnezest, de nem eri meg a mostani es a jovo generacioinak a jovoje?
Bujjon mindenki burokba es torodjon bele, hagyja, hogy par legalja politikus kihasznalja, raboljon, lopjon, a közvagyont, a közpénzt, a mindent?

Minden embernek az egyeni dontese, aki hagyja, hogy ramenjenek kapcsolatok, családok, az az o dontese. Homokba lehet dugni a fejunket, az is egy ut, az is egyeni dontes.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 10., péntek 13:19

Ez vilagos ericco, de itt jon a kepbe MP es az egesz part. Nekik kellen kordaban tartani, organizalni es megtervezni az egeszet lepesrol lepesre, es nem arra varni, hogy a tömeg elvegzi helyettuk a piszkos munkat, szamolva egy bizonyos bealdozhato reteggel.

Szamomra ez gusztustalan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 10., péntek 13:10

Realista24 írta: Vagy ha megis, akkor tenyleg azt hiszik az ilyen emberek, hogy valtozast er el, ha a masik torkanak ugrik? Menjenek utcara az interneten valo szajhoskodes helyett, es tegyenek valami valos dolgot.
Ez van, ha egyszer betelik a pohár, nincs szelep, stb. Nem tudom, hogy mit hisznek, de az elmúlt bő 15 év tapasztalata az, hogy szép szóval, civilizáltan nem megy, mert a hatalom beleröhög a pofádba, és meghosszabbítja Bicskéig.
Én sem örülök a jelenségnek, de ez a következménye, ha a demokratikus eszközöket valaki kiheréli egy rendszerben, mert akkor maradnak a kevésbé demokratikusak. Plusz ott a hatalom reakciója is, aki méginkább befeszül, beleáll, köti az ebet a karóhoz.
Realista24 írta: Menjenek utcara az interneten valo szajhoskodes helyett, es tegyenek valami valos dolgot.
Menni fognak, és csak reménykedjünk, hogy a rendőrség ura lesz a helyzetnek, mert néha elég egy szikra...
kiserik írta: Szerintem nincs különbség aközött, hogy valaki megkapja a napi propagandát a köztévéből és gonodolkodás nélkül fújja azt, vagy valaki megkapja a napi reddit/független média propagandát és gondolkodás nélkül fújja azt. Egyik kutya, másik eb
A reddit ott van mindkét fél számára, fórumokon hülyítik egymást az emberek mindenhol. Erről szól a net. Viszont állami forrásokkal és eszközökkel továbbra is csak az egyik fél rendelkezik. Megint ott az egyenlőségjel, ahol nem kéne lennie.
kiserik írta: R24: örök érvényű gondolat, hogy ha valamit a saját szokásaival, saját fegyverével, saját játékszabályaival akarunk legyőzni, akkor a végén nem fogunk pont olyanná válni?
A történelmi tapasztalatok bizony arról szólnak, hogy naivitás azt hinni, hogy megy szép szóval is. A rendszerváltás bukása is pontosan ezt a tapasztalatot erősíti meg az emberek fejében.

Vissza: