te jo isten, na ez azert kemeny tenymegallapitas. white power testverhehetheoriginal írta:A közös, hogy egyiket se feherember koveti elnuevo_ericco írta:
Ezek sajnos nálunk is előfordulnak, nem csak a németeknél.![]()

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 10., péntek 15:35
te jo isten, na ez azert kemeny tenymegallapitas. white power testverhehetheoriginal írta:A közös, hogy egyiket se feherember koveti elnuevo_ericco írta:
Ezek sajnos nálunk is előfordulnak, nem csak a németeknél.![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 10., péntek 15:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 10., péntek 15:20
Igen és a hó is esik néha. Nem különbözünk az északi sarktól.nuevo_ericco írta:Ezek sajnos nálunk is előfordulnak, nem csak a németeknél.1madridista írta:meg random keselesek megeroszakolasok is
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 10., péntek 15:17
A közös, hogy egyiket se feherember koveti elnuevo_ericco írta:Ezek sajnos nálunk is előfordulnak, nem csak a németeknél.1madridista írta:meg random keselesek megeroszakolasok is
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 10., péntek 15:12
Ezek sajnos nálunk is előfordulnak, nem csak a németeknél.1madridista írta:meg random keselesek megeroszakolasok is
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 15:09
terrortamadasok szoktak evente tortenni a nemeteknel, meg random keselesek megeroszakolasok is... az elobb leirtam hogy hagyjuk magdeburgot 8000 masik eset van.kettonull írta:Lényeg hogy biztonságban vagy terrortámadásoktól és migránsoktól miközben miközben elítélt embercsempészek mozoghatnak szabadon az országban.1madridista írta:
1 elszigetelt esetrol van szo ha jol tudom, nem szoktak evente 10szer gazolasok tortenni emiatt... 100% ban senki nem tudja kivedeni a dolgot, ezt gondolom nem kell magyarazni. ezt a terrortamadasokkal meg a nyugati kozbiztonsaggal egy szinten emliteni gg
Mondjuk ennyi erővel a magdeburgi is csak egy elszigetelt eset. Nem szokott ilyen évente történni a németeknél.
HozzászólásSzerző: kettonull » 2025. január 10., péntek 15:07
Lényeg hogy biztonságban vagy terrortámadásoktól és migránsoktól miközben miközben elítélt, a magyar kormány által kiengedett embercsempészek mozoghatnak szabadon az országban.1madridista írta:
1 elszigetelt esetrol van szo ha jol tudom, nem szoktak evente 10szer gazolasok tortenni emiatt... 100% ban senki nem tudja kivedeni a dolgot, ezt gondolom nem kell magyarazni. ezt a terrortamadasokkal meg a nyugati kozbiztonsaggal egy szinten emliteni gg
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 14:57
amugy van jo par ismerosom akivel ezt meg tudom beszelni annak ellenere hogy full mas allasponton vagyunk (sokszor a beszelgetes vegen is), anelkul hogy utana egy darab szarnak neznenk egymast, szerintem ez sokkal kevesbe problema szemelyes beszelgetesekben csak az online terben habzo szaju veszett barom mindenki (tisztelet a kivetelnek)...Realista24 írta:Ezert irtam, amit. Teljes agymenes volt egy oldalrol tizeneven keresztul, most mar ket oldalrol van.hehetheoriginal írta:
mint itt írták alább, visszaleng az inga, ez a természet rendje, legalább ugyanazzal az erővel és lelkivilággal, ha nem még erősebben kapja vissza egyik oldal, amit a másik okozott.
nem tudsz ezzel mit kezdeni, ilyen állatfaj az ember.
nem túl okos.
En el tudom szigetelni magam ettol, mert nem engedem be a politikat ilyen szinten a kis eletembe, de latom ahogy baratsagok, kapcsolatok, csaladi dolgok mennek ra. Megeri? Nem.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 14:46
most jutottam el idaig, ezek szerint targytalan az egesz... ezert megerte le pedofideszesezni, meg vallalhatatlan stilusban ugatni, szep volt. (nem neked szol ferni)
itt meg kulonosen vicces a megbizhato forras amire hivatkoznak...A Blikk csütörtökön azt írta, hogy a balesetet okozó férfit embercsempészet miatt tavaly már elítélték, és egy nemzetközi bűnözői csoportnak is tagja volt, a rendőrség most ezt cáfolta. „Az az elkövető nem az, akit keresünk”, mondták erről a pénteki sajtótájékoztatón.
bocsanat, az eredeti hszben irtam baromsagot, irtam is azota hogy sok masik eset van ami erre jo pelda.A magdeburgi merényletet nem egy "elengedett bűnöző/terrorista" hajtotta végre, hanem egy 2006 óta legálisan Németországban tartozkodó és ott élő férfi. Szépen összemostad azért te is
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 10., péntek 14:46
A magdeburgi merényletet nem egy "elengedett bűnöző/terrorista" hajtotta végre, hanem egy 2006 óta legálisan Németországban tartozkodó és ott élő férfi. Szépen összemostad azért te is1madridista írta:1 elszigetelt esetrol van szo ha jol tudom, nem szoktak evente 10szer gazolasok tortenni emiatt... 100% ban senki nem tudja kivedeni a dolgot, ezt gondolom nem kell magyarazni. ezt a terrortamadasokkal meg a nyugati kozbiztonsaggal egy szinten emliteni ggkettonull írta: 10 évente történik egyszer ilyen![]()
komoly megmagyarázás
ferni: nem keresem vissza mert tul sok hsz ment azota le, nem veletlenul nem a te cikkedre reagaltam (az meg szamomra boven elfogadhato velemeny), de ezt a magdeburgi esettel egy lapon emliteni, finoman szolva is eros. okes, hiba volt/gaz hogy kiengedtek, most lett belole egy sulyos baleset, de ez nagyon messze van attol amit a nyugaton elengedett bunozok/terroristak muvelnek...
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 14:40
megis visszakerestemferni írta: Hozott a Fidesz egy döntést, semmi baj nincs ezzel, nem lehet mindent jól csinálni, csak valamiért vállalják már végre azt a kibaszott felelősséget.
Ez a vicc az egészben.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 14:38
1 elszigetelt esetrol van szo ha jol tudom, nem szoktak evente 10szer gazolasok tortenni emiatt... 100% ban senki nem tudja kivedeni a dolgot, ezt gondolom nem kell magyarazni. ezt a terrortamadasokkal meg a nyugati kozbiztonsaggal egy szinten emliteni ggkettonull írta: 10 évente történik egyszer ilyen![]()
komoly megmagyarázás
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 10., péntek 14:31
Példád is van erre, vagy csak előszetted a jó öreg skatulyát?realfan írta:de hát nagyrészt te is azt csinálod, csak éppen te az ő hazájukét (meg Muskét és trumpét) tolod....kiserik írta:
Szóval csak a szokásos megállapításra jutok: minden fél hazudik, nem is kicsit, és aki gondolkodás nélkül fújja a propagandát oldal nélkül, az a számomra egykutya![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. január 10., péntek 14:16
de hát nagyrészt te is azt csinálod, csak éppen te az ő hazájukét (meg Muskét és trumpét) tolod....kiserik írta:
Szóval csak a szokásos megállapításra jutok: minden fél hazudik, nem is kicsit, és aki gondolkodás nélkül fújja a propagandát oldal nélkül, az a számomra egykutya![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 10., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 10., péntek 13:36
Meret csak ez a ket veglet van?hehetheoriginal írta:Mar elnezest, de nem eri meg a mostani es a jovo generacioinak a jovoje?Realista24 írta:
Ezert irtam, amit. Teljes agymenes volt egy oldalrol tizeneven keresztul, most mar ket oldalrol van.
En el tudom szigetelni magam ettol, mert nem engedem be a politikat ilyen szinten a kis eletembe, de latom ahogy baratsagok, kapcsolatok, csaladi dolgok mennek ra. Megeri? Nem.
Bujjon mindenki burokba es torodjon bele, hagyja, hogy par legalja politikus kihasznalja, raboljon, lopjon, a közvagyont, a közpénzt, a mindent?
Minden embernek az egyeni dontese, aki hagyja, hogy ramenjenek kapcsolatok, családok, az az o dontese. Homokba lehet dugni a fejunket, az is egy ut, az is egyeni dontes.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 10., péntek 13:36
Lovagolják a hullámokat kegyetlenül, és felelőtlenül, ez tény. Viszont abban nem vagyok biztos, hogyha nem ezt tennék, nem lennenének ilyen bántóan opportunisták, akkor nem gyalogolna-e át rajtuk a rogáni gépezet úgyanúgy, mint mondjuk a Momentumon anno. Azok is beszartak a nem várt sikeről (Nolimpia), mikor álomgyilkosozták őket, nem mertek jobban beleállni, visszatámadni, el is veszítették a momentumot (ironikus).Realista24 írta: Ez vilagos ericco, de itt jon a kepbe MP es az egesz part. Nekik kellen kordaban tartani, organizalni es megtervezni az egeszet lepesrol lepesre, es nem arra varni, hogy a tömeg elvegzi helyettuk a piszkos munkat, szamolva egy bizonyos bealdozhato reteggel.
Szamomra ez gusztustalan.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 10., péntek 13:29
Mar elnezest, de nem eri meg a mostani es a jovo generacioinak a jovoje?Realista24 írta:Ezert irtam, amit. Teljes agymenes volt egy oldalrol tizeneven keresztul, most mar ket oldalrol van.hehetheoriginal írta:
mint itt írták alább, visszaleng az inga, ez a természet rendje, legalább ugyanazzal az erővel és lelkivilággal, ha nem még erősebben kapja vissza egyik oldal, amit a másik okozott.
nem tudsz ezzel mit kezdeni, ilyen állatfaj az ember.
nem túl okos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 10., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 10., péntek 13:10
Ez van, ha egyszer betelik a pohár, nincs szelep, stb. Nem tudom, hogy mit hisznek, de az elmúlt bő 15 év tapasztalata az, hogy szép szóval, civilizáltan nem megy, mert a hatalom beleröhög a pofádba, és meghosszabbítja Bicskéig.Realista24 írta: Vagy ha megis, akkor tenyleg azt hiszik az ilyen emberek, hogy valtozast er el, ha a masik torkanak ugrik? Menjenek utcara az interneten valo szajhoskodes helyett, es tegyenek valami valos dolgot.
Menni fognak, és csak reménykedjünk, hogy a rendőrség ura lesz a helyzetnek, mert néha elég egy szikra...Realista24 írta: Menjenek utcara az interneten valo szajhoskodes helyett, es tegyenek valami valos dolgot.
A reddit ott van mindkét fél számára, fórumokon hülyítik egymást az emberek mindenhol. Erről szól a net. Viszont állami forrásokkal és eszközökkel továbbra is csak az egyik fél rendelkezik. Megint ott az egyenlőségjel, ahol nem kéne lennie.kiserik írta: Szerintem nincs különbség aközött, hogy valaki megkapja a napi propagandát a köztévéből és gonodolkodás nélkül fújja azt, vagy valaki megkapja a napi reddit/független média propagandát és gondolkodás nélkül fújja azt. Egyik kutya, másik eb
A történelmi tapasztalatok bizony arról szólnak, hogy naivitás azt hinni, hogy megy szép szóval is. A rendszerváltás bukása is pontosan ezt a tapasztalatot erősíti meg az emberek fejében.kiserik írta: R24: örök érvényű gondolat, hogy ha valamit a saját szokásaival, saját fegyverével, saját játékszabályaival akarunk legyőzni, akkor a végén nem fogunk pont olyanná válni?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem