A közös, hogy egyiket se feherember koveti elnuevo_ericco írta:Ezek sajnos nálunk is előfordulnak, nem csak a németeknél.1madridista írta:meg random keselesek megeroszakolasok is

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 10., péntek 15:17
A közös, hogy egyiket se feherember koveti elnuevo_ericco írta:Ezek sajnos nálunk is előfordulnak, nem csak a németeknél.1madridista írta:meg random keselesek megeroszakolasok is
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 10., péntek 15:12
Ezek sajnos nálunk is előfordulnak, nem csak a németeknél.1madridista írta:meg random keselesek megeroszakolasok is
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 15:09
terrortamadasok szoktak evente tortenni a nemeteknel, meg random keselesek megeroszakolasok is... az elobb leirtam hogy hagyjuk magdeburgot 8000 masik eset van.kettonull írta:Lényeg hogy biztonságban vagy terrortámadásoktól és migránsoktól miközben miközben elítélt embercsempészek mozoghatnak szabadon az országban.1madridista írta:
1 elszigetelt esetrol van szo ha jol tudom, nem szoktak evente 10szer gazolasok tortenni emiatt... 100% ban senki nem tudja kivedeni a dolgot, ezt gondolom nem kell magyarazni. ezt a terrortamadasokkal meg a nyugati kozbiztonsaggal egy szinten emliteni gg
Mondjuk ennyi erővel a magdeburgi is csak egy elszigetelt eset. Nem szokott ilyen évente történni a németeknél.
HozzászólásSzerző: kettonull » 2025. január 10., péntek 15:07
Lényeg hogy biztonságban vagy terrortámadásoktól és migránsoktól miközben miközben elítélt, a magyar kormány által kiengedett embercsempészek mozoghatnak szabadon az országban.1madridista írta:
1 elszigetelt esetrol van szo ha jol tudom, nem szoktak evente 10szer gazolasok tortenni emiatt... 100% ban senki nem tudja kivedeni a dolgot, ezt gondolom nem kell magyarazni. ezt a terrortamadasokkal meg a nyugati kozbiztonsaggal egy szinten emliteni gg
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 14:57
amugy van jo par ismerosom akivel ezt meg tudom beszelni annak ellenere hogy full mas allasponton vagyunk (sokszor a beszelgetes vegen is), anelkul hogy utana egy darab szarnak neznenk egymast, szerintem ez sokkal kevesbe problema szemelyes beszelgetesekben csak az online terben habzo szaju veszett barom mindenki (tisztelet a kivetelnek)...Realista24 írta:Ezert irtam, amit. Teljes agymenes volt egy oldalrol tizeneven keresztul, most mar ket oldalrol van.hehetheoriginal írta:
mint itt írták alább, visszaleng az inga, ez a természet rendje, legalább ugyanazzal az erővel és lelkivilággal, ha nem még erősebben kapja vissza egyik oldal, amit a másik okozott.
nem tudsz ezzel mit kezdeni, ilyen állatfaj az ember.
nem túl okos.
En el tudom szigetelni magam ettol, mert nem engedem be a politikat ilyen szinten a kis eletembe, de latom ahogy baratsagok, kapcsolatok, csaladi dolgok mennek ra. Megeri? Nem.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 14:46
most jutottam el idaig, ezek szerint targytalan az egesz... ezert megerte le pedofideszesezni, meg vallalhatatlan stilusban ugatni, szep volt. (nem neked szol ferni)
itt meg kulonosen vicces a megbizhato forras amire hivatkoznak...A Blikk csütörtökön azt írta, hogy a balesetet okozó férfit embercsempészet miatt tavaly már elítélték, és egy nemzetközi bűnözői csoportnak is tagja volt, a rendőrség most ezt cáfolta. „Az az elkövető nem az, akit keresünk”, mondták erről a pénteki sajtótájékoztatón.
bocsanat, az eredeti hszben irtam baromsagot, irtam is azota hogy sok masik eset van ami erre jo pelda.A magdeburgi merényletet nem egy "elengedett bűnöző/terrorista" hajtotta végre, hanem egy 2006 óta legálisan Németországban tartozkodó és ott élő férfi. Szépen összemostad azért te is
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 10., péntek 14:46
A magdeburgi merényletet nem egy "elengedett bűnöző/terrorista" hajtotta végre, hanem egy 2006 óta legálisan Németországban tartozkodó és ott élő férfi. Szépen összemostad azért te is1madridista írta:1 elszigetelt esetrol van szo ha jol tudom, nem szoktak evente 10szer gazolasok tortenni emiatt... 100% ban senki nem tudja kivedeni a dolgot, ezt gondolom nem kell magyarazni. ezt a terrortamadasokkal meg a nyugati kozbiztonsaggal egy szinten emliteni ggkettonull írta: 10 évente történik egyszer ilyen![]()
komoly megmagyarázás
ferni: nem keresem vissza mert tul sok hsz ment azota le, nem veletlenul nem a te cikkedre reagaltam (az meg szamomra boven elfogadhato velemeny), de ezt a magdeburgi esettel egy lapon emliteni, finoman szolva is eros. okes, hiba volt/gaz hogy kiengedtek, most lett belole egy sulyos baleset, de ez nagyon messze van attol amit a nyugaton elengedett bunozok/terroristak muvelnek...
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 14:40
megis visszakerestemferni írta: Hozott a Fidesz egy döntést, semmi baj nincs ezzel, nem lehet mindent jól csinálni, csak valamiért vállalják már végre azt a kibaszott felelősséget.
Ez a vicc az egészben.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 10., péntek 14:38
1 elszigetelt esetrol van szo ha jol tudom, nem szoktak evente 10szer gazolasok tortenni emiatt... 100% ban senki nem tudja kivedeni a dolgot, ezt gondolom nem kell magyarazni. ezt a terrortamadasokkal meg a nyugati kozbiztonsaggal egy szinten emliteni ggkettonull írta: 10 évente történik egyszer ilyen![]()
komoly megmagyarázás
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 10., péntek 14:31
Példád is van erre, vagy csak előszetted a jó öreg skatulyát?realfan írta:de hát nagyrészt te is azt csinálod, csak éppen te az ő hazájukét (meg Muskét és trumpét) tolod....kiserik írta:
Szóval csak a szokásos megállapításra jutok: minden fél hazudik, nem is kicsit, és aki gondolkodás nélkül fújja a propagandát oldal nélkül, az a számomra egykutya![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. január 10., péntek 14:16
de hát nagyrészt te is azt csinálod, csak éppen te az ő hazájukét (meg Muskét és trumpét) tolod....kiserik írta:
Szóval csak a szokásos megállapításra jutok: minden fél hazudik, nem is kicsit, és aki gondolkodás nélkül fújja a propagandát oldal nélkül, az a számomra egykutya![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 10., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 10., péntek 13:36
Meret csak ez a ket veglet van?hehetheoriginal írta:Mar elnezest, de nem eri meg a mostani es a jovo generacioinak a jovoje?Realista24 írta:
Ezert irtam, amit. Teljes agymenes volt egy oldalrol tizeneven keresztul, most mar ket oldalrol van.
En el tudom szigetelni magam ettol, mert nem engedem be a politikat ilyen szinten a kis eletembe, de latom ahogy baratsagok, kapcsolatok, csaladi dolgok mennek ra. Megeri? Nem.
Bujjon mindenki burokba es torodjon bele, hagyja, hogy par legalja politikus kihasznalja, raboljon, lopjon, a közvagyont, a közpénzt, a mindent?
Minden embernek az egyeni dontese, aki hagyja, hogy ramenjenek kapcsolatok, családok, az az o dontese. Homokba lehet dugni a fejunket, az is egy ut, az is egyeni dontes.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 10., péntek 13:36
Lovagolják a hullámokat kegyetlenül, és felelőtlenül, ez tény. Viszont abban nem vagyok biztos, hogyha nem ezt tennék, nem lennenének ilyen bántóan opportunisták, akkor nem gyalogolna-e át rajtuk a rogáni gépezet úgyanúgy, mint mondjuk a Momentumon anno. Azok is beszartak a nem várt sikeről (Nolimpia), mikor álomgyilkosozták őket, nem mertek jobban beleállni, visszatámadni, el is veszítették a momentumot (ironikus).Realista24 írta: Ez vilagos ericco, de itt jon a kepbe MP es az egesz part. Nekik kellen kordaban tartani, organizalni es megtervezni az egeszet lepesrol lepesre, es nem arra varni, hogy a tömeg elvegzi helyettuk a piszkos munkat, szamolva egy bizonyos bealdozhato reteggel.
Szamomra ez gusztustalan.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 10., péntek 13:29
Mar elnezest, de nem eri meg a mostani es a jovo generacioinak a jovoje?Realista24 írta:Ezert irtam, amit. Teljes agymenes volt egy oldalrol tizeneven keresztul, most mar ket oldalrol van.hehetheoriginal írta:
mint itt írták alább, visszaleng az inga, ez a természet rendje, legalább ugyanazzal az erővel és lelkivilággal, ha nem még erősebben kapja vissza egyik oldal, amit a másik okozott.
nem tudsz ezzel mit kezdeni, ilyen állatfaj az ember.
nem túl okos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 10., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 10., péntek 13:10
Ez van, ha egyszer betelik a pohár, nincs szelep, stb. Nem tudom, hogy mit hisznek, de az elmúlt bő 15 év tapasztalata az, hogy szép szóval, civilizáltan nem megy, mert a hatalom beleröhög a pofádba, és meghosszabbítja Bicskéig.Realista24 írta: Vagy ha megis, akkor tenyleg azt hiszik az ilyen emberek, hogy valtozast er el, ha a masik torkanak ugrik? Menjenek utcara az interneten valo szajhoskodes helyett, es tegyenek valami valos dolgot.
Menni fognak, és csak reménykedjünk, hogy a rendőrség ura lesz a helyzetnek, mert néha elég egy szikra...Realista24 írta: Menjenek utcara az interneten valo szajhoskodes helyett, es tegyenek valami valos dolgot.
A reddit ott van mindkét fél számára, fórumokon hülyítik egymást az emberek mindenhol. Erről szól a net. Viszont állami forrásokkal és eszközökkel továbbra is csak az egyik fél rendelkezik. Megint ott az egyenlőségjel, ahol nem kéne lennie.kiserik írta: Szerintem nincs különbség aközött, hogy valaki megkapja a napi propagandát a köztévéből és gonodolkodás nélkül fújja azt, vagy valaki megkapja a napi reddit/független média propagandát és gondolkodás nélkül fújja azt. Egyik kutya, másik eb
A történelmi tapasztalatok bizony arról szólnak, hogy naivitás azt hinni, hogy megy szép szóval is. A rendszerváltás bukása is pontosan ezt a tapasztalatot erősíti meg az emberek fejében.kiserik írta: R24: örök érvényű gondolat, hogy ha valamit a saját szokásaival, saját fegyverével, saját játékszabályaival akarunk legyőzni, akkor a végén nem fogunk pont olyanná válni?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 10., péntek 13:05
Szerintem nincs különbség aközött, hogy valaki megkapja a napi propagandát a köztévéből és gonodolkodás nélkül fújja azt, vagy valaki megkapja a napi reddit/független média propagandát és gondolkodás nélkül fújja azt. Egyik kutya, másik eb. Egyik 19 másik egy híján húsz. Ugye az most nem releváns, hogy az egyikre az állampolgárok pénzéből fordítanak milliárdokat, a másikra meg az állampolgárok fordítanak milliárdokat (állítólagnuevo_ericco írta:Valamit redditen olvasni nem ugyanaz, mint megkapni a napi propagandát a köztévéből.kiserik írta: Nem beleokoskodva a dolgokba, de ha ezt a mondatot önmagában olvasom, akkor nem biztos, hogy egyértelműen a fidesz szavazók jutnak eszembe (khm... reddit)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 10., péntek 12:57
En ugy latom, hogy az eddig "elnyomasban elok", mint ferni es tarsai, most Ludas Matyi modjara haromszorosan akarnak visszaadni mindent. Agresszivabbak, lenezobbek es lekezelobbek, mint lenni kene.nuevo_ericco írta:Ez idáig is így volt sajnos, csak az egyik oldal gerjesztette, hatalomból. Sorosügynök, migránssimogató, buzilobbista, kígyóvállú, tornából felmentett libsi, stb. már itt vanak velünk minimum 10 éve.Realista24 írta: de latom ahogy baratsagok, kapcsolatok, csaladi dolgok mennek ra.
Meg volt erre az ellenzéki válasz is, csak mellé az indulat, erő hiányzott, hiszen a kormánypártiak is nevettek a tüntikézéseken. Na ez változott meg tavaly a pedofilbotránnyal, megérkezett az erő, és ezzel egyidőben divat lett beszólni a fideszeseknek is, mert rés keletkezett a pajzson, amin keresztül hirtelen mindenki meglátta azt, amit idág csak sejtettek az emberek. Plusz elpárolgott az európai konjuktúra is, ami miatt a kormány 10 évig sikeresen el tudta játszani, hogy ért a kormányzáshoz. Elillant az alkalmasság, hozzáértés, kormányzóképesség illúziója.
Osszefoglalva, szerintem elértünk ahhoz a ponthoz, mikor a nem fideszesek azt mondják a fideszeseknek, hogy ha még ezek után is Orbánnal maradtok, akkor nem kihasználnak titeket, hanem cinkosok vagytok, így minden eddigi sérelmet kamatostul kaptok vissza, amint lehetőség van kiosztani egyet.
Elkerülhető lett volna ez, ha Orbánék a sok kétharmad mellett legalább néha mutattak volna hajlandóságot a konszolidációra, de helyette csak mélyítették az árkokat az oszd meg és urlakojd elv mentén.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 10., péntek 12:49
Ez idáig is így volt sajnos, csak az egyik oldal gerjesztette, hatalomból. Sorosügynök, migránssimogató, buzilobbista, kígyóvállú, tornából felmentett libsi, stb. már itt vanak velünk minimum 10 éve.Realista24 írta: de latom ahogy baratsagok, kapcsolatok, csaladi dolgok mennek ra.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem