Realista24 írta:
Ez vilagos ericco, de itt jon a kepbe MP es az egesz part. Nekik kellen kordaban tartani, organizalni es megtervezni az egeszet lepesrol lepesre, es nem arra varni, hogy a tömeg elvegzi helyettuk a piszkos munkat, szamolva egy bizonyos bealdozhato reteggel.
Szamomra ez gusztustalan.
Lovagolják a hullámokat kegyetlenül, és felelőtlenül, ez tény. Viszont abban nem vagyok biztos, hogyha nem ezt tennék, nem lennenének ilyen bántóan opportunisták, akkor nem gyalogolna-e át rajtuk a rogáni gépezet úgyanúgy, mint mondjuk a Momentumon anno. Azok is beszartak a nem várt sikeről (Nolimpia), mikor álomgyilkosozták őket, nem mertek jobban beleállni, visszatámadni, el is veszítették a momentumot (ironikus).
Én lennék a legboldogabb, ha klasszikus, demokratikus módszerekkel sikereket lehetne elérni, mert a pálya csak minimálisan lejtene, de nem ez a helyzet. Meglátjuk, mi lesz 2026-ban, lehet nem ez az út, de más sem nagyon működött idáig.
Viszont ha már MP, szerintem érzékelik ezt ők is, és újabban az előtérbe helyezték a jóval pozítívabban hangzó közösségépítést, újáéppítést, stb., és már nem csak az offenzíváról szólnak a panelek. Szerintem 2025 erről fog szólni náluk, hiteles arcok keresése, majd felépítése, hiszen a magyar rendszerben az egyéniket is hozni kell, sőt.