Realista24 írta:
Vagy ha megis, akkor tenyleg azt hiszik az ilyen emberek, hogy valtozast er el, ha a masik torkanak ugrik? Menjenek utcara az interneten valo szajhoskodes helyett, es tegyenek valami valos dolgot.
Ez van, ha egyszer betelik a pohár, nincs szelep, stb. Nem tudom, hogy mit hisznek, de az elmúlt bő 15 év tapasztalata az, hogy szép szóval, civilizáltan nem megy, mert a hatalom beleröhög a pofádba, és meghosszabbítja Bicskéig.
Én sem örülök a jelenségnek, de ez a következménye, ha a demokratikus eszközöket valaki kiheréli egy rendszerben, mert akkor maradnak a kevésbé demokratikusak. Plusz ott a hatalom reakciója is, aki méginkább befeszül, beleáll, köti az ebet a karóhoz.
Realista24 írta:
Menjenek utcara az interneten valo szajhoskodes helyett, es tegyenek valami valos dolgot.
Menni fognak, és csak reménykedjünk, hogy a rendőrség ura lesz a helyzetnek, mert néha elég egy szikra...
kiserik írta:
Szerintem nincs különbség aközött, hogy valaki megkapja a napi propagandát a köztévéből és gonodolkodás nélkül fújja azt, vagy valaki megkapja a napi reddit/független média propagandát és gondolkodás nélkül fújja azt. Egyik kutya, másik eb
A reddit ott van mindkét fél számára, fórumokon hülyítik egymást az emberek mindenhol. Erről szól a net. Viszont állami forrásokkal és eszközökkel továbbra is csak az egyik fél rendelkezik. Megint ott az egyenlőségjel, ahol nem kéne lennie.
kiserik írta:
R24: örök érvényű gondolat, hogy ha valamit a saját szokásaival, saját fegyverével, saját játékszabályaival akarunk legyőzni, akkor a végén nem fogunk pont olyanná válni?
A történelmi tapasztalatok bizony arról szólnak, hogy naivitás azt hinni, hogy megy szép szóval is. A rendszerváltás bukása is pontosan ezt a tapasztalatot erősíti meg az emberek fejében.