Azért nagy kár, nagyon ügyes.Pad'em írta: Khusanov - City kb done deal.

Premier League
Re: Premier League
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Khusanov - City kb done deal.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Arteta tovább mester szakérti a dolgokat, egyre nagyobb magasságokba ér a faszi:
https://www.eurosport.com/football/leag ... tory.shtml
Nincs mit tenni ha szar a labda akkor tökmindegy milyen játékosaid vannak....
https://www.eurosport.com/football/leag ... tory.shtml
Nincs mit tenni ha szar a labda akkor tökmindegy milyen játékosaid vannak....

én is néztem róla, nagyon adja az emberünk, de tényleg hasonló stílusra, mint Asenciotubatibi írta: Néztem az üzbég gyerekről videót, egy kibaszot állat a srác.![]()
ilyesmi tag kéne jobbra is, megy, erőszakos, küzd végig stb.
Közepes Akanji,Ake párost sok pénzért lecseréli hasonló szintű játékosokra.
Vagy a 90 milliós West Ham szintű Gvardiol helyett kell valaki megint
Vagy a 90 milliós West Ham szintű Gvardiol helyett kell valaki megint

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Vigyek csak, az ujabb frankfurti leves...Pad'em írta: Továbbá Marmousht nézték ki a Frankfurtból.
Gondolom huz megint valami extremet, pl felall 5 belso vedovel. Ezutan a szektaja majd esz nelkul utanozni fogjaCS0ki írta:Pepnek mi a terve, 8 középső védővel áll fel, vagy mi?

- nzooli93
Gondolom a szokásos,amit máskor is csinált. A taktikán,es felfogáson nem tud változtatni, és idén nem működik, szóval nem o valtoztat,hanem gondolom kicsereli embereketCS0ki írta: Pepnek mi a terve, 8 középső védővel áll fel, vagy mi?

-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
egy dolog zavar benne (jó, még vidit sem láttam róla, szóvaltubatibi írta: Néztem az üzbég gyerekről videót, egy kibaszot állat a srác.![]()

Pepnek mi a terve, 8 középső védővel áll fel, vagy mi?
Azért valahol vicces, hogy más csapatok dobálják a pénzt, hogy a meglevő x védő mellé még vegyenek tizmilliokert újabbakat, nálunk meg keszetszalag szakadással esnek ki sorban, aztán csak vállvonogatás, hogy majd megoldjuk... És még is oldjuk a végén.
Azért valahol vicces, hogy más csapatok dobálják a pénzt, hogy a meglevő x védő mellé még vegyenek tizmilliokert újabbakat, nálunk meg keszetszalag szakadással esnek ki sorban, aztán csak vállvonogatás, hogy majd megoldjuk... És még is oldjuk a végén.

Ó mar alaba visszatert, tchou is kezdi megszokni, ugyse veszünk senkittubatibi írta: Néztem az üzbég gyerekről videót, egy kibaszot állat a srác.![]()

Néztem az üzbég gyerekről videót, egy kibaszot állat a srác.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
Két védő célpontunkra is erősen nyomul a City. Tárgyalnak a 18 éves Vitor Reisért (40 milla lesz kb) a Palmeirassal illetve nyomulnak az üzbég gyerekre is, akivel mi is felvettük a kapcsolatot.
Továbbá Marmousht nézték ki a Frankfurtból.
Továbbá Marmousht nézték ki a Frankfurtból.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
na aura védő most akkor nézhet magára is szúrósan

- nzooli93
Whu is egy penztemeto. Brutal pénzeket égetnek el évek óta minden nyáron, aztan se jo jatek,se jó eredmény,semmi. Meg szoros meccseket is alig tudnak jatszani a jobb csapatokkal,nyelik a golokat mindenkitol.
Ennek a Lopeteguinek sem sikerult sehol megvetni a labat a Sevillan kivul. Nagyon atlagos figura.
Lopeteguit valószínűleg kicsapja a west ham.
Potter veheti át a helyét.
Hát nagyon gyenge ezt a west ham, nem csoda...
Potter veheti át a helyét.
Hát nagyon gyenge ezt a west ham, nem csoda...
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
milyen csodás edző is az aki nem tud használni/felépíteni egy angolok szerint korszakos tehetséget, és pár meccs után inkább túl adatna rajta.
Roy papa nem tudom mennyi időt hagyott amorimnak, de már várom az első kiborulását

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- nzooli93
Szerintem is nagy luxus, viszont az elmúlt évek hibás döntései után kb kényszerhelyzetben vannak a pénzügyi szabályok miatt, és lehetséges ,hogy pénzzé kell tenni azokat, akik érnek valamit a piacon. Azok meg a fiatal titánok.realmadrid95 írta: Az a hir jarja, hogy Mainootol is megvalna az Mu. Egyeduli jatekos, akire igazan lehetne epitkezni, erre elkotyavetyelik?! Chelsea idokozben el is kezdett puhatalozni.
Meg nagyon úgyfest, hogy letették a garast Amorin, és a rendszere mellett, abban meg nem igazán illik bele, ha jól tudom. Aztán az más kérdés ,hogy a tinik lehet 8 év múlva is meghatározó focisták lehetnének , Amorin meg lehet jövő ilyenkor már nem lesz ott, de hát ők tudják.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Az a hir jarja, hogy Mainootol is megvalna az Mu. Egyeduli jatekos, akire igazan lehetne epitkezni, erre elkotyavetyelik?! Chelsea idokozben el is kezdett puhatalozni.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Newcastle jó kis pörgős, intenzív focit játszik csak nagyon ingadozóak. Vagy nyernek zsinórban 7-et vagy zsinórban nincs győzelmük 7 meccs alatt.