Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

ferni

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 9., csütörtök 22:16

1madridista írta:
kettonull írta:
Múltkori komment a fidesz mellett.
Ez az állítás is gyorsan be lett ezzel árazva.
az... be lett... 10 evente egyszer tortenik egy kozlekedesi baleset ahol egy beszelo nevu ("tigan") roman bunozo elgazol valakit menekules kozben, a 444 lehozza hogy ezis a zÓBán hibálYa (ferni meg hozta a szokasos prolihergelo linket), majd ilyen faszsagokat idekommenteltek, egeszsegetekre...

aki nem erzi h ez meg az elore megfontolt szandekbol elkovetett setaloutcaba hajtas kozt nincs lenyegi kulonbseg (es akkor hagyjuk a magdeburgi esetet millio eset van hogy a bevandorlok veszelyeztetik a kozbiztonsagot, keselesek, robbantasok) annak csak gratulalni tudok...

joejt
Egy elítélt bűnözőt engedett ki a Fidesz, aki el volt ítélve 3 év 10 hónapra... És mondta hogy menjetek, helloszia

Tényleg semmiség.

A férfi beismerő nyilatkozatot tett és tárgyaláshoz való jogáról lemondott, amit a bíróság elfogadott. Embercsempészésért 3 év 10 hónap fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélték, és 7 év 8 hónapra kiutasították Magyarországról. Az ítéletet mind az ügyészség, mind a vádlott és védője tudomásul vették, így az jogerőre emelkedett.

A 23 éves férfit a bíróság a feltételes szabadságra bocsátás kedvezményéből is kizárta, mégis szabadulhatott a kormány vészhelyzeti rendeletének köszönhetően.

Nem látod mi ezzel a baj sajnálom tényleg.

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2025. január 9., csütörtök 22:13

10 évente történik egyszer ilyen :lol:
komoly megmagyarázás

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 9., csütörtök 22:10

kettonull írta:
1madridista írta: vagy a magdeburgi karacsonyi vasaros eset? nem annyira fekete feher a kep, inkabb eljek szegenysegben mint rettegesben (ezek nem elszigetelt esetek.)...
az... be lett... 10 evente egyszer tortenik egy kozlekedesi baleset ahol egy beszelo nevu ("tigan") roman bunozo elgazol valakit menekules kozben, a 444 lehozza hogy ezis a zÓBán hibálYa (ferni meg hozta a szokasos prolihergelo linket), majd ilyen faszsagokat idekommenteltek, egeszsegetekre...

aki nem erzi h ez meg az elore megfontolt szandekbol elkovetett setaloutcaba hajtas kozt nincs lenyegi kulonbseg (es akkor hagyjuk a magdeburgi esetet millio eset van hogy a bevandorlok veszelyeztetik a kozbiztonsagot, keselesek, robbantasok) annak csak gratulalni tudok...

joejt

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2025. január 9., csütörtök 22:00

1madridista írta: vagy a magdeburgi karacsonyi vasaros eset? nem annyira fekete feher a kep, inkabb eljek szegenysegben mint rettegesben (ezek nem elszigetelt esetek.)...

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 9., csütörtök 21:59

Hogy magyarazzak, na hogy.
Sehogy
Senkit se erdekel
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 9., csütörtök 21:59

ferni írta: A kormány rendelete miatt kiengedett embercsempész tarolta le egy héttagú család kocsiját Budán

A lap megtudta, hogy a beazonosított moldovai Tiganciuc Calin egy nemzetközi bűnözői csoportnak volt a tagja, és tavaly embercsempészés miatt már elítélték, amikor öt nepáli migránst szállított.
A 23 éves férfit a bíróság a feltételes szabadságra bocsátás kedvezményéből is kizárta, mégis szabadulhatott a kormány vészhelyzeti rendeletének köszönhetően.

:|

Ezt hogy magyarázzák ki Vityáék, bár őket ismerve le se tojják majd....
Magyar emberek, gyerekek sérültek meg miattuk és ennek se lesz semmi következménye.
un. csalad-barat fidesz
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Balazs
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Balazs » 2025. január 9., csütörtök 21:38

https://www.reuters.com/world/us-house- ... 025-01-09/

Rules based order.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 9., csütörtök 21:09

Hát a kormány úgy szokta kimagyarázni az ilyet, hogy Gulyásnak felteszik a kérdést kormányinfón, majd ő nem a kérdésre válaszol. Ebből ők nem csinálnak ügyet.
26ban meg majd döntünk hogy ez zavar jobban, vagy hogy MP baloldali nőverő.....
És sokaknak az utóbbi.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 9., csütörtök 21:01

A kormány rendelete miatt kiengedett embercsempész tarolta le egy héttagú család kocsiját Budán

A lap megtudta, hogy a beazonosított moldovai Tiganciuc Calin egy nemzetközi bűnözői csoportnak volt a tagja, és tavaly embercsempészés miatt már elítélték, amikor öt nepáli migránst szállított.

:|

Ezt hogy magyarázzák ki Vityáék, bár őket ismerve le se tojják majd....
Magyar emberek, gyerekek sérültek meg miattuk és ennek se lesz semmi következménye.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 9., csütörtök 20:55

mellettük a megfelelő szakembergárdával nyilván
megfelelo pszichologusokkal tenyleg mukodhet a felallas... :mrgreen: :mrgreen:

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2025. január 9., csütörtök 20:15

'shutterisland írta:
Itt sokan gondoljak azt hogy a vilag egy globalis katasztrofa felé halad? Ami sztem kozelebb van mint gondolnank.

Eddig probáltam optimista maradni a dolgokban, de egyre inkabb azt olvasom/erzem hogy nagyon csúnya idők jönnek nem csak Magyarországon hanem ugy az egész világon.
most tegyuk felre a multkori feher ember vs nem feherember temat, de alapvetoen ez a tulnepesedes szerintem kegyetlen szar vilagot hoz a kovetkezo generacioknak.

vagy beepitenek minden egyes zoldteruletet, vagy fold alatti varosok lesznek, vagy nem tudom hogy a francba fognak 10+ milliard embert elszallasolni. :mrgreen:
Felevente feljon ez a tema, es mindig le kell irnom, globalisan nincs tulnepesedesi problema, csakis lokalisan. A fold teljes lakossaganak a reprodukcios rataja 2,3 es folyamatosan csokken, jelenleg egy kis novekedes van ami lassan kilapul.

Helyhiannyal meg fold alatti varosokkal riogatni szinten faszsag, jelenleg a lakossag 95%-a a fold teruletenek 10%-ra koncentralodik - ebben nagy segitseg az ugynevezett emeletes epulet. Az eroforras mar mas kerdes, illetve a legtobben szivesebben laknanak annak a 10%-nak a legfejletebb reszein.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 9., csütörtök 19:29

hehetheoriginal írta: én mondom, hogy a legjobbat egy mp-vg-puzsér trió tenne az országnak, mellettük a megfelelő szakembergárdával nyilván, akiknek semmilyen politikai haszna nincs a dolgokból, hanem csak a szakmára tudnának figyelni.
Vona megint csak fújja a magáét azt ennyi, neki ilyen 20-30 év múlva lenne helye meg ideje ha jó vágányra lesz téve az ország.
Az amit most akár hiába szép, de picit nagy ugrás lenne a mostani állapotokhoz képest.

Nem egy elemző elmondta már, hogy az egész témával óvatosan kell bánnia MPnek, mert azonnal rá lesz húzva hogy a Biden embere is meg brüsszelé meg fene tudja kié azt lesz mivel mutogatni.

Ezért se ugrik bele teljes erővel a sztoriba.

De Vona az ugye jobban tudja mint látjuk, duplán szar lépésre invitálja MPt, de megint nem lenne odaírva MP meg a Tisza szóba se kerülne Vona meg a 2RK meg hogy mit terveznek csinálni, sima hírverésnek használj őket Vona

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 9., csütörtök 19:23

nagyon sok 2rk-s
https://hu.wikipedia.org/wiki/Oximoron

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 9., csütörtök 19:10

én mondom, hogy a legjobbat egy mp-vg-puzsér trió tenne az országnak, mellettük a megfelelő szakembergárdával nyilván, akiknek semmilyen politikai haszna nincs a dolgokból, hanem csak a szakmára tudnának figyelni.
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 9., csütörtök 19:00

Kedves Péter!

Mindketten tisztában vagyunk vele, mit jelent ebben a rendszerben Rogán Antal. Neked még nálam is jobban kell tudnod, hogy a Fidesz boszorkánykonyhájában ő a séf. 2016-ban például elborzadva láttam, micsoda szégyentelen dolog a letelepedési kötvény, amiben persze ő meghatározó szerepet játszott. Én pedig talán a legerőteljesebben küzdöttem ellene. Ez volt az a kötvény, aminek mostani utóda az aranyvízum, és ami a hírek szerint szerepet játszott a jelenlegi amerikai kitiltásban is.

Mondjuk ki: Rogánnak mennie kell!

A Te politikai pályafutásod lényegében ezzel a mondattal kezdődött egy éve. Az enyémben meg már jó ideje szerepel. A Rogán távozását követelő tüntetéseden anno nagyon sok 2rk-s is részt vett. Arra kérlek, Péter, hogy tegyük most félre a kettőnk közötti nézetkülönbségeket, és Ti is gyertek el a Második Reformkor által szervezett demonstrációra vasárnap 16.00 órakor a Március 15. térre! Jönnek influenszerek, jön Puzsér Robi, szólalj fel Te is, mert ez az ügy, nem csak egy párt, hanem az egész újellenzék közös követelése.

Találkozzunk vasárnap délután 16:00-kor a Március 15. téren!

Üdvözlettel:
Vona Gábor

(Folytatás holnap.)

Második Reformkor #MásodikReformkor #2RK
gondolom mp mar huzza is a cipot, hatha aztan osszevonazza azonnal a propaganda. :D

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 9., csütörtök 14:48

'shutterisland írta:
Itt sokan gondoljak azt hogy a vilag egy globalis katasztrofa felé halad? Ami sztem kozelebb van mint gondolnank.

Eddig probáltam optimista maradni a dolgokban, de egyre inkabb azt olvasom/erzem hogy nagyon csúnya idők jönnek nem csak Magyarországon hanem ugy az egész világon.
most tegyuk felre a multkori feher ember vs nem feherember temat, de alapvetoen ez a tulnepesedes szerintem kegyetlen szar vilagot hoz a kovetkezo generacioknak.

vagy beepitenek minden egyes zoldteruletet, vagy fold alatti varosok lesznek, vagy nem tudom hogy a francba fognak 10+ milliard embert elszallasolni. :mrgreen:
ahogy melegszik a Fold. a tajga tundra stb egyre inkabb benepesitheto :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 9., csütörtök 14:43

'shutterisland írta:

X-en szoktam látni olyan képet hogy bekarikázzák Ausztrália közepét hogy, "ott senki nem lakik, mi az hogy nincs élőhely mégtöbb embernek és hogy túlnépesedés van" :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 9., csütörtök 14:34

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 9., csütörtök 14:30

swfan írta:
swfan írta: "azonnal le fogok mondani, ha valaki súlyos sérülést szenved vagy meghal egy vasúti balesetben Magyarországon." - Lázár János, tegnap

Mai MÁVINFORM:

Tartsd a szavad, János :coffee:

(Igen, nyilván tudom, hogy arra gondolt ha a MÁV hibájából történik a baleset, ettől függetlenül a(z amúgy elég ízléstelen) kijelentés a fenti formában hangzott el, és az ilyen szavaknak súlya van)
Mi szörnyűt mondtam itt, hogy meg kellett sorozni 8 downvote-tal? Komolyan kérdezem. Lázár kijelentése a fenti formában pontosan akkora gyökérség, mint amikor Orbán a covid járvány alatt kijelentette, hogy "mindenkit meg fogunk gyógyítani". Ja, hát mindenkit meggyógyítottak, kivéve azt a 40 ezret, akit nem... Egy politikus figyeljen a szavaira
Ezek a kijelentések a saját szavazoiknak szólnak csak, nem kell komolyan venni, nekik csak az marad meg hogy ő egy felelősség teljes politikus. Orbán is mindig mondja hogy család barát kormány, pedig amugy nem, de a szavazoik elhiszik. Ennyi a lényeg a szavaiknak.
És én nem downvote-oltam :kalapos:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 9., csütörtök 14:24

ikarus93 írta: Itt sokan gondoljak azt hogy a vilag egy globalis katasztrofa felé halad? Ami sztem kozelebb van mint gondolnank.

Az egyetlen katasztrófa, ami felé robogunk, az a globális klímakatasztrófa

Vissza: