HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 9., csütörtök 12:27
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 9., csütörtök 12:14
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 9., csütörtök 11:56
addig nem vagy öreg, amíg nem voltál tükrözésenRealista24 írta: Amit itt lathatunk a klasszikus esete annak, hogy a forum megoregedett![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 9., csütörtök 11:43
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 11:38
Realista24 írta:Amugy pro tipp es ha belefer anyagilag, ha a masikat is kilatasba helyezik, akkor egyszerre a ketto, altatasban, egyszeri altatas koltseg, nem boditas, hanem altatas. Semmire nem fogsz emlekezni.realmadrid95 írta:
Az egyik legjobb baratomat hivtam pont ket perce,(kiderult, hogy nem reg volt o is) o azt mondta, hogy lidokain utan odault egy asszisztens, simogatta a hatat, mondta, hogy keszuljon fel, mert nagyon rossz dolog kovetkezik. Addig nem felt…O is azt mondta, hogy elete leghosszabb 5-10 perce volt.
Klinika fuggo, de 300-350 kozott mozgott egy erre specializalodott klinikan.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 9., csütörtök 11:37
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2025. január 9., csütörtök 11:24
Itt azért a sorrendre nem árt odafigyelniRealista24 írta:Amugy pro tipp es ha belefer anyagilag, ha a masikat is kilatasba helyezik, akkor egyszerre a ketto, altatasban, egyszeri altatas koltseg, nem boditas, hanem altatas. Semmire nem fogsz emlekezni.realmadrid95 írta:
Az egyik legjobb baratomat hivtam pont ket perce,(kiderult, hogy nem reg volt o is) o azt mondta, hogy lidokain utan odault egy asszisztens, simogatta a hatat, mondta, hogy keszuljon fel, mert nagyon rossz dolog kovetkezik. Addig nem felt…O is azt mondta, hogy elete leghosszabb 5-10 perce volt.
Klinika fuggo, de 300-350 kozott mozgott egy erre specializalodott klinikan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 9., csütörtök 11:18
Amugy pro tipp es ha belefer anyagilag, ha a masikat is kilatasba helyezik, akkor egyszerre a ketto, altatasban, egyszeri altatas koltseg, nem boditas, hanem altatas. Semmire nem fogsz emlekezni.realmadrid95 írta:Az egyik legjobb baratomat hivtam pont ket perce,(kiderult, hogy nem reg volt o is) o azt mondta, hogy lidokain utan odault egy asszisztens, simogatta a hatat, mondta, hogy keszuljon fel, mert nagyon rossz dolog kovetkezik. Addig nem felt…Realista24 írta:
Nekem a legrosszabb az volt, amikor jott a lidokain, jott a panik meg az oklendezesa csajszi meg bemondja, nezd a monitort nyugodtan
![]()
O is azt mondta, hogy elete leghosszabb 5-10 perce volt.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 11:14
Az egyik legjobb baratomat hivtam pont ket perce,(kiderult, hogy nem reg volt o is) o azt mondta, hogy lidokain utan odault egy asszisztens, simogatta a hatat, mondta, hogy keszuljon fel, mert nagyon rossz dolog kovetkezik. Addig nem felt…Realista24 írta:Nekem a legrosszabb az volt, amikor jott a lidokain, jott a panik meg az oklendezesrealbeckham írta: Rengetegszer már...
Nincs fajdalom, csak kellemetlen. Egyen függő. Az eleje a kritikus csak. Utana, ha "ráérzel" és elkapod a flowt (orrodon veszed a levegőt, egyenletesen, nyugiban) akkor semmi gond... semmiség az egész. Mozizol egy jót a szerveiden a monitort bamulva, chillben.
Ha viszont izgaga vagy, kapkodsz, rástresszelsz, oklendezes jon rad, akkor lehet belőle gond is.a csajszi meg bemondja, nezd a monitort nyugodtan
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 9., csütörtök 11:10
Nekem a legrosszabb az volt, amikor jott a lidokain, jott a panik meg az oklendezesrealbeckham írta: Rengetegszer már...
Nincs fajdalom, csak kellemetlen. Egyen függő. Az eleje a kritikus csak. Utana, ha "ráérzel" és elkapod a flowt (orrodon veszed a levegőt, egyenletesen, nyugiban) akkor semmi gond... semmiség az egész. Mozizol egy jót a szerveiden a monitort bamulva, chillben.
Ha viszont izgaga vagy, kapkodsz, rástresszelsz, oklendezes jon rad, akkor lehet belőle gond is.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 11:07
zoli0415 írta:Nem is szabad szenvedni vele és ami a legfontosabb, hogy ne diagnosztizáld magad és ne hasonlítsd mások tüneteit és eredményeit a tiédhez. Menj orvoshoz és minden rendben lesz.realmadrid95 írta:
Koszonom az infot! Nekem is ket no meselte, hogy oo, ez semmiseg, ne feljek tole. Felni nem felek, viszont ha annyira szenvedos, akkor kifizetem a 110 ezres boditast inkabb. Lattam olcsobban is, viszont az csak 2 hetre tudna adni idopontot. Igy valoszinuleg marad a boditas.![]()
Azt szabad tudni, hogy nalad mit alapitottak meg?
Neked is koszonom Zoli! Telefonon egyeztettem az orvossal, o is azt mondta, hogy konnyen lehet, hogy a masik tukrozes is aktualis lesz.
Ket hete fel vagyok durvan puffadva, gorcsol a gyomrom, konkretan fel orakat alszom. Jaaa ess.. egy korty viztol is akar 4-5szor bufogok. Sajnos nehezen veszem ra magam a vizsgalatokra, de mar nem birok tovabb szenvedni vele.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 9., csütörtök 11:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 9., csütörtök 11:05
Nekem egy barom doki miatt kellett elmennem, szoval meg folosleges is voltrealmadrid95 írta:Koszonom az infot! Nekem is ket no meselte, hogy oo, ez semmiseg, ne feljek tole. Felni nem felek, viszont ha annyira szenvedos, akkor kifizetem a 110 ezres boditast inkabb. Lattam olcsobban is, viszont az csak 2 hetre tudna adni idopontot. Igy valoszinuleg marad a boditas.Realista24 írta:
Ez nagyban fugg a preferenciaktolEletem leghosszabb 5 perce volt es legrosszabb dontese, amikor megint hittem egy nonek, hogy gyerekjatek az ilyen
Mondjuk lehet o hozza volt szokva
![]()
![]()
Neked is koszonom Zoli! Telefonon egyeztettem az orvossal, o is azt mondta, hogy konnyen lehet, hogy a masik tukrozes is aktualis lesz.
Ket hete fel vagyok durvan puffadva, gorcsol a gyomrom, konkretan fel orakat alszom. Jaaa ess.. egy korty viztol is akar 4-5szor bufogok. Sajnos nehezen veszem ra magam a vizsgalatokra, de mar nem birok tovabb szenvedni vele.![]()
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2025. január 9., csütörtök 11:03
Nem is szabad szenvedni vele és ami a legfontosabb, hogy ne diagnosztizáld magad és ne hasonlítsd mások tüneteit és eredményeit a tiédhez. Menj orvoshoz és minden rendben lesz.realmadrid95 írta:Koszonom az infot! Nekem is ket no meselte, hogy oo, ez semmiseg, ne feljek tole. Felni nem felek, viszont ha annyira szenvedos, akkor kifizetem a 110 ezres boditast inkabb. Lattam olcsobban is, viszont az csak 2 hetre tudna adni idopontot. Igy valoszinuleg marad a boditas.Realista24 írta:
Ez nagyban fugg a preferenciaktolEletem leghosszabb 5 perce volt es legrosszabb dontese, amikor megint hittem egy nonek, hogy gyerekjatek az ilyen
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 10:56
Koszonom az infot! Nekem is ket no meselte, hogy oo, ez semmiseg, ne feljek tole. Felni nem felek, viszont ha annyira szenvedos, akkor kifizetem a 110 ezres boditast inkabb. Lattam olcsobban is, viszont az csak 2 hetre tudna adni idopontot. Igy valoszinuleg marad a boditas.Realista24 írta:Ez nagyban fugg a preferenciaktolrealmadrid95 írta: Sziasztok! Valaki volt mar gyomortukrozesen a forumrol?
Erdemes boditasban nekileselkedni, vagy naturba nyeljem a csovet?![]()
Eletem leghosszabb 5 perce volt es legrosszabb dontese, amikor megint hittem egy nonek, hogy gyerekjatek az ilyen
![]()
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2025. január 9., csütörtök 10:52
Volt szerencsém mindkettőhöz, gyomor natúrban, vastagbél altatásban. Senki tanácsát ne fogadd el, mindenkinek más a stressz és fájdalomtűrő képessége, egészségügyi állapota. Van aki fel sem veszi és közben érdeklődve végignézi a monitoron és van akit nagyon megvisel.realmadrid95 írta: Sziasztok! Valaki volt mar gyomortukrozesen a forumrol?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 9., csütörtök 10:35
Ez nagyban fugg a preferenciaktolrealmadrid95 írta: Sziasztok! Valaki volt mar gyomortukrozesen a forumrol?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 10:28
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2025. január 8., szerda 23:50
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 8., szerda 23:04
Ja nem te. Csak a rendszer. Megvolt minden megsem mukodik.Halfkey írta:Igen pont ezt mondom, hogy be kell regisztrálni amikor kapod az új személyid ahhoz hogy e személyi legyen, de valamiért ezzel nagy indulatokat keltek lestatbangutihaz14 írta:
nekem siman ment. ne legyen a telon tok es nalam az a megoldas volt hogy hosszaban tettem a telo ala a kartyat, es ugyebar elotte az eszemelyim appon kell beregisztralni a kapott pin koddal![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem