OFF
Re: OFF
https://telex.hu/gazdasag/2025/01/10/ba ... i-rs-diego
Ha valakit érint, lehet már pár bútor barkács áruházban is szép kártyával fizetni. Vajon ilyen sok pénz maradt az emberek kártyáján 24 után? Gondolom kicsit betett a költekezésnek, hogy élelmiszer kiskereskedelmi láncoknál most nem lehetett egész ősszel és télen beváltani. Meg (itt Bp-n) nem tudsz már appról kaját rendelni 4000 HUF alatt. Nekem a decemberin kívül 3000 HUF van a kártyán, abból nem sok minden jönne már ki.
Ha valakit érint, lehet már pár bútor barkács áruházban is szép kártyával fizetni. Vajon ilyen sok pénz maradt az emberek kártyáján 24 után? Gondolom kicsit betett a költekezésnek, hogy élelmiszer kiskereskedelmi láncoknál most nem lehetett egész ősszel és télen beváltani. Meg (itt Bp-n) nem tudsz már appról kaját rendelni 4000 HUF alatt. Nekem a decemberin kívül 3000 HUF van a kártyán, abból nem sok minden jönne már ki.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kene, mi?
csorog a nyalad, viszket a zacsi (mondjuk az mastol lehet, mert minden lyukba bele kell nezned mindenaron, vizsgaltasd ki sztem
)

csorog a nyalad, viszket a zacsi (mondjuk az mastol lehet, mert minden lyukba bele kell nezned mindenaron, vizsgaltasd ki sztem

thereisonly1ronaldo
Ez nem a nője, ez ő maga

- hehetheoriginal
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ilyenekben sose higyj egy nonek. Nekik teljesen mas az inger meg a fajdalom kuszob.Realista24 írta:Ez nagyban fugg a preferenciaktolrealmadrid95 írta: Sziasztok! Valaki volt mar gyomortukrozesen a forumrol?
Erdemes boditasban nekileselkedni, vagy naturba nyeljem a csovet?![]()
Eletem leghosszabb 5 perce volt es legrosszabb dontese, amikor megint hittem egy nonek, hogy gyerekjatek az ilyen
Mondjuk lehet o hozza volt szokva
![]()
Faterom tavaly volt altatas nelkul.
Nem kellemes de kilehet azert birni.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lebuktam.Halfkey írta: Megtaláltam Remyt ahogy Namíbiában egy utcai karneválon felvonul.
https://9gag.com/gag/a9yqXe6

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én voltam altatás nélkül felül. Borzalmas volt. Legutóbb alul-felül altatás volt. Semmire nem emlékszem, semmim nem fájt. Nekem a céges egészségügyi csomagom része volt a vizsgálat, csak az altatásért kellett fizetni valami 40 ezret. De azt bőven megérte.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
Fú gyerekek, hát én eddig nem voltam, de hogy nem hoztátok meg a kedvem az biztos
Ebédhez sem.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
addig nem vagy öreg, amíg nem voltál tükrözésenRealista24 írta: Amit itt lathatunk a klasszikus esete annak, hogy a forum megoregedett![]()

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amit itt lathatunk a klasszikus esete annak, hogy a forum megoregedett

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Realista24 írta:Amugy pro tipp es ha belefer anyagilag, ha a masikat is kilatasba helyezik, akkor egyszerre a ketto, altatasban, egyszeri altatas koltseg, nem boditas, hanem altatas. Semmire nem fogsz emlekezni.realmadrid95 írta:
Az egyik legjobb baratomat hivtam pont ket perce,(kiderult, hogy nem reg volt o is) o azt mondta, hogy lidokain utan odault egy asszisztens, simogatta a hatat, mondta, hogy keszuljon fel, mert nagyon rossz dolog kovetkezik. Addig nem felt…O is azt mondta, hogy elete leghosszabb 5-10 perce volt.
Klinika fuggo, de 300-350 kozott mozgott egy erre specializalodott klinikan.
Meggyoztel, tenyleg ezer halam feletek!
Neked is kiserik.

2 éve (41 évesen) voltam, altatásban, alul-felül
Panaszom nem volt, csak megelőzés céllal. 2 polipot le is szedtek. 5 évente tervezem menni.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Itt azért a sorrendre nem árt odafigyelniRealista24 írta:Amugy pro tipp es ha belefer anyagilag, ha a masikat is kilatasba helyezik, akkor egyszerre a ketto, altatasban, egyszeri altatas koltseg, nem boditas, hanem altatas. Semmire nem fogsz emlekezni.realmadrid95 írta:
Az egyik legjobb baratomat hivtam pont ket perce,(kiderult, hogy nem reg volt o is) o azt mondta, hogy lidokain utan odault egy asszisztens, simogatta a hatat, mondta, hogy keszuljon fel, mert nagyon rossz dolog kovetkezik. Addig nem felt…O is azt mondta, hogy elete leghosszabb 5-10 perce volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amugy pro tipp es ha belefer anyagilag, ha a masikat is kilatasba helyezik, akkor egyszerre a ketto, altatasban, egyszeri altatas koltseg, nem boditas, hanem altatas. Semmire nem fogsz emlekezni.realmadrid95 írta:Az egyik legjobb baratomat hivtam pont ket perce,(kiderult, hogy nem reg volt o is) o azt mondta, hogy lidokain utan odault egy asszisztens, simogatta a hatat, mondta, hogy keszuljon fel, mert nagyon rossz dolog kovetkezik. Addig nem felt…Realista24 írta:
Nekem a legrosszabb az volt, amikor jott a lidokain, jott a panik meg az oklendezesa csajszi meg bemondja, nezd a monitort nyugodtan
![]()
O is azt mondta, hogy elete leghosszabb 5-10 perce volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
Az egyik legjobb baratomat hivtam pont ket perce,(kiderult, hogy nem reg volt o is) o azt mondta, hogy lidokain utan odault egy asszisztens, simogatta a hatat, mondta, hogy keszuljon fel, mert nagyon rossz dolog kovetkezik. Addig nem felt…Realista24 írta:Nekem a legrosszabb az volt, amikor jott a lidokain, jott a panik meg az oklendezesrealbeckham írta: Rengetegszer már...
Nincs fajdalom, csak kellemetlen. Egyen függő. Az eleje a kritikus csak. Utana, ha "ráérzel" és elkapod a flowt (orrodon veszed a levegőt, egyenletesen, nyugiban) akkor semmi gond... semmiség az egész. Mozizol egy jót a szerveiden a monitort bamulva, chillben.
Ha viszont izgaga vagy, kapkodsz, rástresszelsz, oklendezes jon rad, akkor lehet belőle gond is.a csajszi meg bemondja, nezd a monitort nyugodtan
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem a legrosszabb az volt, amikor jott a lidokain, jott a panik meg az oklendezesrealbeckham írta: Rengetegszer már...
Nincs fajdalom, csak kellemetlen. Egyen függő. Az eleje a kritikus csak. Utana, ha "ráérzel" és elkapod a flowt (orrodon veszed a levegőt, egyenletesen, nyugiban) akkor semmi gond... semmiség az egész. Mozizol egy jót a szerveiden a monitort bamulva, chillben.
Ha viszont izgaga vagy, kapkodsz, rástresszelsz, oklendezes jon rad, akkor lehet belőle gond is.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
zoli0415 írta:Nem is szabad szenvedni vele és ami a legfontosabb, hogy ne diagnosztizáld magad és ne hasonlítsd mások tüneteit és eredményeit a tiédhez. Menj orvoshoz és minden rendben lesz.realmadrid95 írta:
Koszonom az infot! Nekem is ket no meselte, hogy oo, ez semmiseg, ne feljek tole. Felni nem felek, viszont ha annyira szenvedos, akkor kifizetem a 110 ezres boditast inkabb. Lattam olcsobban is, viszont az csak 2 hetre tudna adni idopontot. Igy valoszinuleg marad a boditas.![]()
Azt szabad tudni, hogy nalad mit alapitottak meg?
Neked is koszonom Zoli! Telefonon egyeztettem az orvossal, o is azt mondta, hogy konnyen lehet, hogy a masik tukrozes is aktualis lesz.
Ket hete fel vagyok durvan puffadva, gorcsol a gyomrom, konkretan fel orakat alszom. Jaaa ess.. egy korty viztol is akar 4-5szor bufogok. Sajnos nehezen veszem ra magam a vizsgalatokra, de mar nem birok tovabb szenvedni vele.![]()
Igazad van teljesen!
Koszi R24, jofejek voltatok, hogy valaszoltatok.

Neked is Becks. En pun*i leszek, boditasban fogom kerni vegul merlegeles utan. Nem tudom, hogy reagalnek ilyen szituacioban, szoval a valaszok alapjan ez tunik a helyes megoldasnak. Nagyon koszonet nektek.