Felevente feljon ez a tema, es mindig le kell irnom, globalisan nincs tulnepesedesi problema, csakis lokalisan. A fold teljes lakossaganak a reprodukcios rataja 2,3 es folyamatosan csokken, jelenleg egy kis novekedes van ami lassan kilapul.'shutterisland írta:most tegyuk felre a multkori feher ember vs nem feherember temat, de alapvetoen ez a tulnepesedes szerintem kegyetlen szar vilagot hoz a kovetkezo generacioknak.Itt sokan gondoljak azt hogy a vilag egy globalis katasztrofa felé halad? Ami sztem kozelebb van mint gondolnank.
Eddig probáltam optimista maradni a dolgokban, de egyre inkabb azt olvasom/erzem hogy nagyon csúnya idők jönnek nem csak Magyarországon hanem ugy az egész világon.
vagy beepitenek minden egyes zoldteruletet, vagy fold alatti varosok lesznek, vagy nem tudom hogy a francba fognak 10+ milliard embert elszallasolni.![]()
Helyhiannyal meg fold alatti varosokkal riogatni szinten faszsag, jelenleg a lakossag 95%-a a fold teruletenek 10%-ra koncentralodik - ebben nagy segitseg az ugynevezett emeletes epulet. Az eroforras mar mas kerdes, illetve a legtobben szivesebben laknanak annak a 10%-nak a legfejletebb reszein.