OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 11:14

Realista24 írta:
realbeckham írta: Rengetegszer már...

Nincs fajdalom, csak kellemetlen. Egyen függő. Az eleje a kritikus csak. Utana, ha "ráérzel" és elkapod a flowt (orrodon veszed a levegőt, egyenletesen, nyugiban) akkor semmi gond... semmiség az egész. Mozizol egy jót a szerveiden a monitort bamulva, chillben.

Ha viszont izgaga vagy, kapkodsz, rástresszelsz, oklendezes jon rad, akkor lehet belőle gond is.
Nekem a legrosszabb az volt, amikor jott a lidokain, jott a panik meg az oklendezes :mrgreen: a csajszi meg bemondja, nezd a monitort nyugodtan :lol:
Az egyik legjobb baratomat hivtam pont ket perce,(kiderult, hogy nem reg volt o is) o azt mondta, hogy lidokain utan odault egy asszisztens, simogatta a hatat, mondta, hogy keszuljon fel, mert nagyon rossz dolog kovetkezik. Addig nem felt… :lol: O is azt mondta, hogy elete leghosszabb 5-10 perce volt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 9., csütörtök 11:10

realbeckham írta: Rengetegszer már...

Nincs fajdalom, csak kellemetlen. Egyen függő. Az eleje a kritikus csak. Utana, ha "ráérzel" és elkapod a flowt (orrodon veszed a levegőt, egyenletesen, nyugiban) akkor semmi gond... semmiség az egész. Mozizol egy jót a szerveiden a monitort bamulva, chillben.

Ha viszont izgaga vagy, kapkodsz, rástresszelsz, oklendezes jon rad, akkor lehet belőle gond is.
Nekem a legrosszabb az volt, amikor jott a lidokain, jott a panik meg az oklendezes :mrgreen: a csajszi meg bemondja, nezd a monitort nyugodtan :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 11:07

zoli0415 írta:
realmadrid95 írta:

Koszonom az infot! Nekem is ket no meselte, hogy oo, ez semmiseg, ne feljek tole. Felni nem felek, viszont ha annyira szenvedos, akkor kifizetem a 110 ezres boditast inkabb. Lattam olcsobban is, viszont az csak 2 hetre tudna adni idopontot. Igy valoszinuleg marad a boditas. :mrgreen:

Azt szabad tudni, hogy nalad mit alapitottak meg? :kalapos:

Neked is koszonom Zoli! Telefonon egyeztettem az orvossal, o is azt mondta, hogy konnyen lehet, hogy a masik tukrozes is aktualis lesz.

Ket hete fel vagyok durvan puffadva, gorcsol a gyomrom, konkretan fel orakat alszom. Jaaa ess.. egy korty viztol is akar 4-5szor bufogok. Sajnos nehezen veszem ra magam a vizsgalatokra, de mar nem birok tovabb szenvedni vele. :mrgreen:
Nem is szabad szenvedni vele és ami a legfontosabb, hogy ne diagnosztizáld magad és ne hasonlítsd mások tüneteit és eredményeit a tiédhez. Menj orvoshoz és minden rendben lesz.

Igazad van teljesen!
Koszi R24, jofejek voltatok, hogy valaszoltatok. :agree:

Neked is Becks. En pun*i leszek, boditasban fogom kerni vegul merlegeles utan. Nem tudom, hogy reagalnek ilyen szituacioban, szoval a valaszok alapjan ez tunik a helyes megoldasnak. Nagyon koszonet nektek.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 9., csütörtök 11:06

Rengetegszer már...

https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 9., csütörtök 11:05

realmadrid95 írta:
Realista24 írta:

Ez nagyban fugg a preferenciaktol :mrgreen: Eletem leghosszabb 5 perce volt es legrosszabb dontese, amikor megint hittem egy nonek, hogy gyerekjatek az ilyen :lol: Mondjuk lehet o hozza volt szokva :mrgreen:
Koszonom az infot! Nekem is ket no meselte, hogy oo, ez semmiseg, ne feljek tole. Felni nem felek, viszont ha annyira szenvedos, akkor kifizetem a 110 ezres boditast inkabb. Lattam olcsobban is, viszont az csak 2 hetre tudna adni idopontot. Igy valoszinuleg marad a boditas. :mrgreen:

Neked is koszonom Zoli! Telefonon egyeztettem az orvossal, o is azt mondta, hogy konnyen lehet, hogy a masik tukrozes is aktualis lesz.

Ket hete fel vagyok durvan puffadva, gorcsol a gyomrom, konkretan fel orakat alszom. Jaaa ess.. egy korty viztol is akar 4-5szor bufogok. Sajnos nehezen veszem ra magam a vizsgalatokra, de mar nem birok tovabb szenvedni vele. :mrgreen:
Nekem egy barom doki miatt kellett elmennem, szoval meg folosleges is volt :lol: de akkor elhittem, amit mondani akar, holott tudtam, hogy nem az lesz a gond...de amikor ijesztgetik az ember :roll:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2025. január 9., csütörtök 11:03

realmadrid95 írta:
Realista24 írta:

Ez nagyban fugg a preferenciaktol :mrgreen: Eletem leghosszabb 5 perce volt es legrosszabb dontese, amikor megint hittem egy nonek, hogy gyerekjatek az ilyen :lol: Mondjuk lehet o hozza volt szokva :mrgreen:

Nem is szabad szenvedni vele és ami a legfontosabb, hogy ne diagnosztizáld magad és ne hasonlítsd mások tüneteit és eredményeit a tiédhez. Menj orvoshoz és minden rendben lesz.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 10:56

Realista24 írta:
realmadrid95 írta: Sziasztok! Valaki volt mar gyomortukrozesen a forumrol?
Erdemes boditasban nekileselkedni, vagy naturba nyeljem a csovet? :mrgreen:

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2025. január 9., csütörtök 10:52

Volt szerencsém mindkettőhöz, gyomor natúrban, vastagbél altatásban. Senki tanácsát ne fogadd el, mindenkinek más a stressz és fájdalomtűrő képessége, egészségügyi állapota. Van aki fel sem veszi és közben érdeklődve végignézi a monitoron és van akit nagyon megvisel.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 9., csütörtök 10:35

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 9., csütörtök 10:28

Sziasztok! Valaki volt mar gyomortukrozesen a forumrol?

h.csabi

HozzászólásSzerző: h.csabi » 2025. január 8., szerda 23:50

Na kíváncsivá tettetek, nekem szumma 5 perc volt - e-személyi aktiválással együtt. Patika volt (Samsung S23 Ultra).

A következőket csináltam (nekem az nem volt triviális először, hogy hogyan tudom itthonról külön kártyaolvasó nélkül aktiválni az eszemélyit):
1. Letöltöttem az eszemelyim appot (asszem csak androidon van)
2. Az eszemelyim appban aktiváltam (eAzonosítás) a személyimet az eredetileg kapott zöld plasztikkártya (Személyazonosító igazolvány kód kártya) és a személyi igazolvány segítségével. Plusz ugye meg kellett az új PIN-t adni.
3. DÁP appon bekapcsolt NFC-nél felismerte a személyit, meg kellett adni a PIN, telószám és email megerősítés.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 8., szerda 23:04

Halfkey írta:
gutihaz14 írta:

nekem siman ment. ne legyen a telon tok es nalam az a megoldas volt hogy hosszaban tettem a telo ala a kartyat, es ugyebar elotte az eszemelyim appon kell beregisztralni a kapott pin koddal
Igen pont ezt mondom, hogy be kell regisztrálni amikor kapod az új személyid ahhoz hogy e személyi legyen, de valamiért ezzel nagy indulatokat keltek lestatban :D
Ja nem te. Csak a rendszer. Megvolt minden megsem mukodik.
Mindegy a heten becsattogok a hivatalba. :D
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 8., szerda 23:01

gutihaz14 írta:
Kercsó írta:

negatív. pedig azóta már 2x frissült az applikáció
ebből hivatal lesz
nekem siman ment. ne legyen a telon tok es nalam az a megoldas volt hogy hosszaban tettem a telo ala a kartyat, es ugyebar elotte az eszemelyim appon kell beregisztralni a kapott pin koddal
Igen pont ezt mondom, hogy be kell regisztrálni amikor kapod az új személyid ahhoz hogy e személyi legyen, de valamiért ezzel nagy indulatokat keltek lestatban :D

A linkedinhez meg ez nem kell, mivel nem túl meglepő módon annak kurvára semmi köze a magyar túladminisztrált szarokhoz :D Oda elég h van rajta chip, én is azzal verifyeltem, pedig nincs meg az e személyim, vagyis DÁPot nem tudok.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 8., szerda 19:16

Kercsó írta:
gutihaz14 írta: nekem siman ment. ne legyen a telon tok es nalam az a megoldas volt hogy hosszaban tettem a telo ala a kartyat, es ugyebar elotte az eszemelyim appon kell beregisztralni a kapott pin koddal
android vagy ios?

1 éves a személyim, és még emlékszem a 6 számjegyű pin kódra is. :hmmm:
android
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 8., szerda 18:52

___Samy___ írta: Egyebkent ha foglaltok idopontot a kormanyablakba, es 5 perccel korabban erkeztek, akkor maximum 10 percig vagytok ott. Szoval ha ennyire nem megy otthon, felesleges kuszkodni.

En mar ketszer jartam meg, osszesen nem voltam ott 20 percet.
Ja persze mondjak hogy nem tart sokaig csak bosszantom magam hogy elvileg van egy app egy szolgaltatas tudom a pin kodot nincs tok a telomon mashol betudom ugyanezt olvasni itt meg nem. Szeretem ilyeneken felbaszni magam. :lol:
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 8., szerda 18:50

Egyebkent ha foglaltok idopontot a kormanyablakba, es 5 perccel korabban erkeztek, akkor maximum 10 percig vagytok ott. Szoval ha ennyire nem megy otthon, felesleges kuszkodni.

En mar ketszer jartam meg, osszesen nem voltam ott 20 percet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. január 8., szerda 18:31

Nekem 2022-es a személyim, de fingom nincs a pin kódra, valószínűleg ki is dobtam már azt a papírt.

Úgyhogy gondolom kormányablak a megoldás.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 8., szerda 18:29

gutihaz14 írta: nekem siman ment. ne legyen a telon tok es nalam az a megoldas volt hogy hosszaban tettem a telo ala a kartyat, es ugyebar elotte az eszemelyim appon kell beregisztralni a kapott pin koddal
android vagy ios?

1 éves a személyim, és még emlékszem a 6 számjegyű pin kódra is. :hmmm:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 8., szerda 18:20

Kercsó írta:
lestat írta: Valakinek sikerult beolvasni ezen az uj DÁP appon a szemlyit?

Egyszeruen lehetetlenseg beolvasni a chipet.
Szerettem volna elkerulni hogy ezert bekocsikazzak a hivatalba :/
negatív. pedig azóta már 2x frissült az applikáció
ebből hivatal lesz
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 8., szerda 18:15

Halfkey írta:
lestat írta:

Igen.
Linkedin-en is ezt olvastam be azanositashoz. Itt nem megy.

Annyit ir ki hogy “mozgott a telefon” vagy szimplan “sikertelen beolvasas”

Sehogy nem megy barhogy forgatom a telot :x
Szoval ja kenytelen leszek bemenni.
Koszi a valaszokat!
Elhiszem hogy az van, de LinkedInhez amúgy sima személyi is elég, szóval nem amiatt van az :)
Nem eleg mar oda is a chip kell plusz 22 ben lett meg a szemelyim meg ott van rajta a chip icon vagymi. Ennyire balfasz nem vagyok. Sztem az app egy szar :lol:
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Vissza: