OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Halfkey

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 8., szerda 18:12

lestat írta:
Halfkey írta: Szerintem a 0. kérdés hogy e-személyid van? Ha nem akkor nem tudod.
Igen.
Linkedin-en is ezt olvastam be azanositashoz. Itt nem megy.

Annyit ir ki hogy “mozgott a telefon” vagy szimplan “sikertelen beolvasas”

Sehogy nem megy barhogy forgatom a telot :x
Szoval ja kenytelen leszek bemenni.
Koszi a valaszokat!
Elhiszem hogy az van, de LinkedInhez amúgy sima személyi is elég, szóval nem amiatt van az :)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 8., szerda 17:36

Kormanyabliban seperc a dolog..
De kibaszott tragedia amugy az egesz, vagy DÁP app vagy ugyfelkapu plusz, a ketto kozt valasztani kell, utobbi ev vegen megszunik, ugyhogy akkor mindenki DÁPozni lesz kenytelen.
Nyilvan jol mukodik a rendszer amugy, nehez dolog atallni a kommunista idok papirozasaibol a 21. szazad kozepehez haladva elektronikus, felho alapu mokara, mikozben mindenfele hirszerzes jarkal ki-be ahogy akar, adatvedelem minek.... :lol:
thereisonly1ronaldo

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 8., szerda 17:21

lestat írta: Valakinek sikerult beolvasni ezen az uj DÁP appon a szemlyit?

Egyszeruen lehetetlenseg beolvasni a chipet.
Szerettem volna elkerulni hogy ezert bekocsikazzak a hivatalba :/
negatív. pedig azóta már 2x frissült az applikáció
ebből hivatal lesz
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 8., szerda 17:16

Halfkey írta: Szerintem a 0. kérdés hogy e-személyid van? Ha nem akkor nem tudod.
Igen.
Linkedin-en is ezt olvastam be azanositashoz. Itt nem megy.

Annyit ir ki hogy “mozgott a telefon” vagy szimplan “sikertelen beolvasas”

Sehogy nem megy barhogy forgatom a telot :x
Szoval ja kenytelen leszek bemenni.
Koszi a valaszokat!
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 8., szerda 16:21

raul 4 ever írta:
(azóta random rogánaqvanyád-ozok a telefonba, hátha tényleg lehallgatnak :kalapos: :kalapos: )
Bar viccelsz, de az lenne a legkisebb problema, ha le akarnanak hallgatni.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 8., szerda 16:03

Az asszony bent a melohelyen megcsinalta. Kartyaolvaso van bent, elokereste azt a zold kartyat, amit adtak anno a szemelyihez, es ennyi volt neki.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 8., szerda 16:00

___Samy___ írta: Ahhoz, hogy otthon csinald meg, 2021. junius 23 utani szemelyid kell, hogy legyen, ha jol emlekszem.

De egyebkent az egeszben az a legnagyobb szoppantyu, ha keszuleket cssrelsz. Akkor is be kell menned a kormanyablakba, hogy az ujra rategyek, ha meg regi szemelyid van.
Az nem elég, nekem is az van, és valamit bohóckodni is kellett ahhoz hogy meglegyen az e személyi, ami annyira macera volt hogy feladtam, valszeg az is bemenős volt.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 8., szerda 15:56

Ahhoz, hogy otthon csinald meg, 2021. junius 23 utani szemelyid kell, hogy legyen, ha jol emlekszem.

De egyebkent az egeszben az a legnagyobb szoppantyu, ha keszuleket cssrelsz. Akkor is be kell menned a kormanyablakba, hogy az ujra rategyek, ha meg regi szemelyid van.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 8., szerda 15:52

lestat írta: Valakinek sikerult beolvasni ezen az uj DÁP appon a szemlyit?

Ha nem megy, muszáj lesz. Nekem azt írta ki, hogy a személyim nincs aktiválva. Aztán tegnap voltam a kormányablakban, 2 perc volt az egész. Kaptam egy aktiváló kódot az ügyintézőtől, azt beírtam a dáp-ba, aztán e-mail + sms megerősító kód és kész.

Időpontot lehet másnak is foglalni, ha csajodnak, vmi családtagodnak már jó, vagy még él a régi ügyfélkapuja, akkor lehet úgy is.

(azóta random rogánaqvanyád-ozok a telefonba, hátha tényleg lehallgatnak :kalapos: :kalapos: )
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 8., szerda 15:46

Szerintem a 0. kérdés hogy e-személyid van? Ha nem akkor nem tudod.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 8., szerda 15:06

Hogyan akarod beolvasni?

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 7., kedd 16:30

Valakinek sikerult beolvasni ezen az uj DÁP appon a szemlyit?

Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 7., kedd 12:10

Nika91127 írta:

Ha Sárvár, nézzetek ki Írottkőre. Nem hosszú túra, ott a Hörmann-forrás is. Érdekes környék :)
Mi a naggyal már turáztunk, a picit ujévkor felvittük Írottkőre már. A nagyobbal amikor 7 honapos volt, a Csobáncra mentünk.
Köszi a tippet, én bejártam már azt a részt régebben, 10+ éve amikor sok időm volt még rengeteget túráztunk. Sajnos most olyan társasággal megyünk majd akiket ilyen programra nem tudok rávenni, így marad a strandolás, de ezt sem bánom, a gyerekek ezt jobban élvezik :)

Annyit hozzátennék hogy én túra alatt arra gondoltam hogy a gyerek többé-kevésbé a saját lábán végig megy, nah ehhez fokozatosan kell őket szoktatni az évek alatt.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 7., kedd 12:02

Tjacks írta:
nmate írta:
Másféle nyaralás: Tudom nem divat idehaza maradni annyira, de az ország északi részén kéktúrázás (vagy bármilyen túra) is nagyon jó móka. Olcsó, semmi stressz, csak sétálsz, cipeled a motyód, igenis vannak szép helyek és szerencsére térerő sincs sok helyen. Nekem ez tud teljes kikapcsolódást nyújtani. Tavaly nem tettük ki ennek még a gyereket, idén pár napra megpróbáljuk egy jobb hordozóval.
Kerékpárral is tervezhető hasonló, kicsit költségesebb és körülményesebb.
Te egy hiba vagy a Mátrixban :mrgreen:

Én már igyekszem fertőzni a gyerekeket a túrázással, egyenlőre inkább kevesebb mint több sikerrel. De mivel még kis szarosok így elnézem Nekik és megyünk strandolni/csúszdázni, idén Sárvárra megyünk pár napot fixen, két éve Zalakaroson csapattuk és imádták. :D
Ha Sárvár, nézzetek ki Írottkőre. Nem hosszú túra, ott a Hörmann-forrás is. Érdekes környék :)
Mi a naggyal már turáztunk, a picit ujévkor felvittük Írottkőre már. A nagyobbal amikor 7 honapos volt, a Csobáncra mentünk.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 7., kedd 11:35

nmate írta:
Másféle nyaralás: Tudom nem divat idehaza maradni annyira, de az ország északi részén kéktúrázás (vagy bármilyen túra) is nagyon jó móka. Olcsó, semmi stressz, csak sétálsz, cipeled a motyód, igenis vannak szép helyek és szerencsére térerő sincs sok helyen. Nekem ez tud teljes kikapcsolódást nyújtani. Tavaly nem tettük ki ennek még a gyereket, idén pár napra megpróbáljuk egy jobb hordozóval.
Te egy hiba vagy a Mátrixban :mrgreen:

Én már igyekszem fertőzni a gyerekeket a túrázással, egyenlőre inkább kevesebb mint több sikerrel. De mivel még kis szarosok így elnézem Nekik és megyünk strandolni/csúszdázni, idén Sárvárra megyünk pár napot fixen, két éve Zalakaroson csapattuk és imádták. :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. január 7., kedd 11:17

Városnak Krakkó autóval simán jó, 2-3 napot el lehet ott lenni. Vagy akár Ljubljana.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 7., kedd 11:05

___Samy___ írta: Adom. Ugyis keresek valami nyaralos desztinaciot nyarra, meg egy 2-3 napos kirandulos varost. Szivesen olvasnam a tippeket.
Sevilla. Egész olcsó, gyönyörű, fullos kaják. És ott van egy köpésnyire Cadíz, Granada meg egész Andalúzia. Egyszer voltam eddig, februárban, bamm 23 fok volt. Nem volt szar beesni a latyakból és 5 fokból. :D

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. január 7., kedd 10:38

___Samy___ írta: Adom. Ugyis keresek valami nyaralos desztinaciot nyarra, meg egy 2-3 napos kirandulos varost. Szivesen olvasnam a tippeket.
Úgy hallottam Felcsúton fasza a kisvasút :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 7., kedd 9:33

Róma skip most, minden felujitas alatt all, kb egyszerre. Vagy aki oda akar, az olvasson utana meddig tart a buli
thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 7., kedd 9:15

Isztambul. Mi anno novemberben voltunk, 4 nap, 3 ejszaka. Franko a Bazár, szép a Haiga Sofia, meg az egész város hangulata. A villamos nem drága, elvisz a városrészek közt. Érdekes a Boszporuszon hajózás is.

Róma szintén egy 3-4 napos kirándulás, Colosseum - Forum Romanum, muzeumok, Vatikán, Angyalvár...

Igaz, ezek már régen voltak, a precovidban. Azóta az árak tuti elszálltak :)

Vissza: