realfan írta:piaciérték?azt mégis hogy határozzák meg?hol van olyan leírva (nem, transfermarktot ilyen szempontból nem lehet komolyan venni), a paici értéke annyi, amennyiért eladják, 38-ért biztos nem, főleg, hogy nekik minimum 40 milla bevétel kell, de alapból felesleges vita ez, mert sosem merült fel Newcastle-ben, hogy eladnák.realmadrid95 írta:
A 38 millio a piacierteke, ezzel azt akartam neked prezentalni, hogy nem ugy van, ahogy te elgondolod. Piacierteke csokken ilyen esetben egy jatekosnak, raadasul a ~felere, ezt mas is figyelembe veszi, ugy tesznek erte ajanlatot.
Ezzel nem azt mondtam, hogy ennyiert oda is adjak, csak ecseteltem, hogy emiatt sem tudnak tobbert eladni, mint amennyiert vettek. A vilag futball tortenelmeben hanyszor esett meg, hogy egy adott jatekost olcsobban adnak el, mint amennyiert vettek? Az ffps reszt a legutobbi Arsenal elleni meccsen mondta a kommentator, kitert a PSRra is, de azt mondta, hogy az elmult 3 ev miatt az FFPvel is harcolnak.
szerintem ott valamit a kommentátor balfaszkodott csak és keverte össze a dolgokat![]()
napi szinten követem a híreket velük kapcsolatban (főleg Athleticen, ami kb a legmegbízhatóvv focis dolgokban) és semmi gondjuk az FFP-vel
Sajnos sok esetben nem annyi a piacierteke valakinek, amennyit fizetnek erte. Tudom, hogy van ez a kozmondas, de peldakent felhozhatnam Antony arat is.

Az siman lehet, en csak ebbol tudok kiindulni, de ha azt irod, hogy csak a PSR al van gond, nem az FFPvel, elhiszem neked.