Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
na aura védő most akkor nézhet magára is szúrósan

- nzooli93
Whu is egy penztemeto. Brutal pénzeket égetnek el évek óta minden nyáron, aztan se jo jatek,se jó eredmény,semmi. Meg szoros meccseket is alig tudnak jatszani a jobb csapatokkal,nyelik a golokat mindenkitol.
Ennek a Lopeteguinek sem sikerult sehol megvetni a labat a Sevillan kivul. Nagyon atlagos figura.
Lopeteguit valószínűleg kicsapja a west ham.
Potter veheti át a helyét.
Hát nagyon gyenge ezt a west ham, nem csoda...
Potter veheti át a helyét.
Hát nagyon gyenge ezt a west ham, nem csoda...
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
milyen csodás edző is az aki nem tud használni/felépíteni egy angolok szerint korszakos tehetséget, és pár meccs után inkább túl adatna rajta.
Roy papa nem tudom mennyi időt hagyott amorimnak, de már várom az első kiborulását

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- nzooli93
Szerintem is nagy luxus, viszont az elmúlt évek hibás döntései után kb kényszerhelyzetben vannak a pénzügyi szabályok miatt, és lehetséges ,hogy pénzzé kell tenni azokat, akik érnek valamit a piacon. Azok meg a fiatal titánok.realmadrid95 írta: Az a hir jarja, hogy Mainootol is megvalna az Mu. Egyeduli jatekos, akire igazan lehetne epitkezni, erre elkotyavetyelik?! Chelsea idokozben el is kezdett puhatalozni.
Meg nagyon úgyfest, hogy letették a garast Amorin, és a rendszere mellett, abban meg nem igazán illik bele, ha jól tudom. Aztán az más kérdés ,hogy a tinik lehet 8 év múlva is meghatározó focisták lehetnének , Amorin meg lehet jövő ilyenkor már nem lesz ott, de hát ők tudják.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Az a hir jarja, hogy Mainootol is megvalna az Mu. Egyeduli jatekos, akire igazan lehetne epitkezni, erre elkotyavetyelik?! Chelsea idokozben el is kezdett puhatalozni.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Newcastle jó kis pörgős, intenzív focit játszik csak nagyon ingadozóak. Vagy nyernek zsinórban 7-et vagy zsinórban nincs győzelmük 7 meccs alatt.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Wengernél az utolsó időszakban szép játékkal vesztettek...RaúlCF írta: Stoke Cityt gyalulja a Newcastle.
most rengeteg pénzből sikerült 1 szar játékkal vesztes csapatot felépíteni
nagy gratula

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ebbe bele se gondoltam, jogos.Marky írta: Az Arsenal nagyjabol szogletekbol es bedobasokbol tud veszelyeztetni az elmult hetekben, gondolom innen a Stoke City

Az újkastély komoly formában azért, szerintem ők nem játszanak szar focit.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az Arsenal nagyjabol szogletekbol es bedobasokbol tud veszelyeztetni az elmult hetekben, gondolom innen a Stoke Citychronic írta:??RaúlCF írta:Stoke Cityt gyalulja a Newcastle.![]()

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
??RaúlCF írta:Stoke Cityt gyalulja a Newcastle.

- RaúlCF
Stoke Cityt gyalulja a Newcastle.
- RaúlCF
tipikus clickbait. nem kell agyig feltolni ha védekeznie kell amiért egyébként meg egész szezonban dicsérték, hogy mennyit javult. érdemes megnézni korábbi meccseket amikor mindig 2v1be viszik rá és sehol a segítség. ha már szar Liverpooli szélső védőről van szó akkor Robertson sokkal nagyobb nulla az egész szezonban. Van Dijk is ahelyett, hogy Anthony nézést gyakorol inkább védelmet irányítana akkor. Vagy jelezze az edzőnek, hogy hé ez így nem ok.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Elhozzuk a sszintén ingyen igazolható kicselezhetetlent is, és betesszük mögé, problem solved.Pad'em írta: Trent Alexander-Arnold has been dribbled past more times than any other defender in Europe's top five leagues this season (30). @whoscored
Fuck yeah![]()

Amúgy top játékos ingyen, hozzuk, jó lesz. Ha nem, eladjuk, de valaki mindenképpen kell arra a posztra sajnos.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azért lv-vel majd ezért a statért is megy majd a verekedésPad'em írta: Trent Alexander-Arnold has been dribbled past more times than any other defender in Europe's top five leagues this season (30). @whoscored
Fuck yeah![]()

atyaég bazmeg, én nem tudom ki erőlteti nálunk ezt az igazolást, de sürgősen basszák ki.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Trent Alexander-Arnold has been dribbled past more times than any other defender in Europe's top five leagues this season (30). @whoscored
Fuck yeah
Fuck yeah

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ami nekem nagy bajom meg trentel, hogy en nem lattam meg megszakadni a palyan, ugy mint egy Carvajalt peldaul, aki ha kellett siman atalakult szupercsillagharcossa
ha kiadja neki skillbol akkor jo megmozdulasai vannak, de nem latom magam elott, hogy o ugy fog itt csuszni maszni mint Bellingham, ezert nem is kellene nekem tovabbra sem

ha kiadja neki skillbol akkor jo megmozdulasai vannak, de nem latom magam elott, hogy o ugy fog itt csuszni maszni mint Bellingham, ezert nem is kellene nekem tovabbra sem
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
https://www.instagram.com/reel/DEfafDtA ... 54c2ptZHlihehetheoriginal írta:vvd már a meccsen is kurva zabos volt a csapattársairaRealista24 írta: Reports from Anfield that the home dressing room was incredibly tense at FT.
Trent and Darwin had to be separated from VVD. Players taking sides, nearly coming to blows. Stewards outside the dressing room heard items being thrown and a lot of shouting.![]()
minden kis nüansz és ujabb nap sajnos egyre valószinubb, hogy belenyulunk megint egy szarba nyáron....![]()
Kapott is a videoban Vvdtol Trent a masodik golert.