Szép győzelem, félgőzzel is.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. január 9., csütörtök 22:00
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 9., csütörtök 22:00
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 9., csütörtök 21:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 7., kedd 20:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 7., kedd 20:26
Miguel Torres?hehetheoriginal írta:nekem már egy miguel szint is jó lenne btwR. Carlos írta:
Azért ne legyenek már irreális elvárásaink. Nyilván ha jobbhátvédről beszélünk, akkor Cafu jut eszébe mindenkinek mint a No. 1., de szorosan ott van mögötte az öreg Míchel és Carvajal is mint az évszázad legjobbjai a poszton. Ez közel sem minimum, ez egy elitszint.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 7., kedd 20:19
nekem már egy miguel szint is jó lenne btwR. Carlos írta:Azért ne legyenek már irreális elvárásaink. Nyilván ha jobbhátvédről beszélünk, akkor Cafu jut eszébe mindenkinek mint a No. 1., de szorosan ott van mögötte az öreg Míchel és Carvajal is mint az évszázad legjobbjai a poszton. Ez közel sem minimum, ez egy elitszint.hehetheoriginal írta: salgado, carvajal, egykutya, de ez a szint minimum elvaras kene legyen.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 7., kedd 20:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 7., kedd 19:42
U18-as juvenilekről is van adatbázisa gondolom 1970-ig visszamenőleg.MVPP írta:Nem volt a Castilla tagja a tegnapi kapus, hazudozol itt össze-vissza._Bushido_ írta:
Mivrl kb 15 éve kovetem a castilla szereplését, irom excelbe őketezért igen, ismeros lehetett a neve. Nyilvan a nevesebb játékosok maradnak meg mindenkinek. Akiből első osztályú játékos valik, 4.ligások nem.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. január 7., kedd 19:29
Nem volt a Castilla tagja a tegnapi kapus, hazudozol itt össze-vissza._Bushido_ írta:Mivrl kb 15 éve kovetem a castilla szereplését, irom excelbe őketSteve írta:
Ki ne emlékezne a jó Fran Martínezre, aki 2016-2018 között a Real akadémiáján játszott.![]()
Sokat gondoltam rá azóta is, hogy mi lehet Martínezzel, akinek valóban egyedi neve van.ezért igen, ismeros lehetett a neve. Nyilvan a nevesebb játékosok maradnak meg mindenkinek. Akiből első osztályú játékos valik, 4.ligások nem.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 7., kedd 19:28
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 7., kedd 19:24
Azért ne legyenek már irreális elvárásaink. Nyilván ha jobbhátvédről beszélünk, akkor Cafu jut eszébe mindenkinek mint a No. 1., de szorosan ott van mögötte az öreg Míchel és Carvajal is mint az évszázad legjobbjai a poszton. Ez közel sem minimum, ez egy elitszint.hehetheoriginal írta: salgado, carvajal, egykutya, de ez a szint minimum elvaras kene legyen.
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 7., kedd 18:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 7., kedd 18:39
Ez egyben beteg és tiszteletre méltó is_Bushido_ írta:
Mivrl kb 15 éve kovetem a castilla szereplését, irom excelbe őketezért igen, ismeros lehetett a neve.
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 7., kedd 18:36
Én elhiszek neked mindent…_Bushido_ írta:Mivrl kb 15 éve kovetem a castilla szereplését, irom excelbe őketSteve írta:
Ki ne emlékezne a jó Fran Martínezre, aki 2016-2018 között a Real akadémiáján játszott.![]()
Sokat gondoltam rá azóta is, hogy mi lehet Martínezzel, akinek valóban egyedi neve van.ezért igen, ismeros lehetett a neve. Nyilvan a nevesebb játékosok maradnak meg mindenkinek. Akiből első osztályú játékos valik, 4.ligások nem.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 7., kedd 18:15
Mivrl kb 15 éve kovetem a castilla szereplését, irom excelbe őketSteve írta:Ki ne emlékezne a jó Fran Martínezre, aki 2016-2018 között a Real akadémiáján játszott.Halfkey írta: Tuti csak ezért lehetett ismerős, nem azért mert emberünknek olyan spanyol tucatneve van mintha Kovács Péter lenne magyarul![]()
![]()
Sokat gondoltam rá azóta is, hogy mi lehet Martínezzel, akinek valóban egyedi neve van.
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 7., kedd 15:41
durván meg van köztük a kémiai ishehetheoriginal írta: Igy talaltuk asenciot is, agressziv, kemeny, rüdinek is az uj baratja, mikor kirugta a valencia ellen a stadionbu a vegen, oreg bolondunk ott lokdoste meg hypeolta, ez kell.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 15:34
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 7., kedd 14:30
Ki ne emlékezne a jó Fran Martínezre, aki 2016-2018 között a Real akadémiáján játszott.Halfkey írta: Tuti csak ezért lehetett ismerős, nem azért mert emberünknek olyan spanyol tucatneve van mintha Kovács Péter lenne magyarul![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 7., kedd 12:57
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 7., kedd 12:46
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem