Azt mondta Pressman, hogy ő került a listára, de mások is benne vannak.Kercsó írta: Már az USA sem a régi. Pár évvel ezelőtt a neves feltalálókat tart karokkal várták, most meg feketelistára teszik őket.
Most így beindul az "állítsuk meg Washingtont" gépezet?
Azért fura, hogy csak Tóni van a listán...

Politika
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
partizanon pont ez a tema eloben, akit erdekel.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Már az USA sem a régi. Pár évvel ezelőtt a neves feltalálókat tart karokkal várták, most meg feketelistára teszik őket.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Deák Dani meg a többi propaganda oldal már megírta hogy ezek Biden utolsó kapálozásai, haláltusája, de majd jön Trump és megjutalmazza őket

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem lesz az olyan egyszerű. Ott nem hasraütésszerűen történnek a dolgok.swfan írta: Na, majd meglátjuk Orbitron le tudja-e Trumppal szedetni![]()
Ez egy nagyon súlyos jelzés.
Ha az USA szerint Rogán korrupt, akkor a kormány is korruptnak tekinthető (nem kérdés, amúgy), ergo Rogánnak le kell mondania haladéktalanul.
(Ui: naivitas, nem fog)

Na, majd meglátjuk Orbitron le tudja-e Trumppal szedetni

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jah, olvastam, ezert furcsalltam.ferni írta:https://home.treasury.gov/news/press-releases/jy2773Realista24 írta:
Es miert CSAK Rogan?
Ezt adták ki Rogánnal kapcsolatban, ez alapján ott lehetne még pár ember.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://home.treasury.gov/news/press-releases/jy2773Realista24 írta:Es miert CSAK Rogan?ferni írta: Rogán Antalt szankciós listára tette az Egyesült Államok
Az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának Külföldi Vagyonellenőrzési Hivatala (OFAC) frissítette a Különlegesen Kijelölt Állampolgárok és Blokkolt Személyek Listáját (SDN-lista).
A frissített listán Rogán Antalon kívül más magyar állampolgár nem szerepel.
Ezt adták ki Rogánnal kapcsolatban, ez alapján ott lehetne még pár ember.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Es miert CSAK Rogan?ferni írta: Rogán Antalt szankciós listára tette az Egyesült Államok
Az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának Külföldi Vagyonellenőrzési Hivatala (OFAC) frissítette a Különlegesen Kijelölt Állampolgárok és Blokkolt Személyek Listáját (SDN-lista).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Rogán Antalt szankciós listára tette az Egyesült Államok
Köszi, bár ezen a területen még kérdezni sem tudnék, így nem hiszem, hogy ebben a témában fogom követni. Egyébként a Lex Fridman-ról elérhető infók alapján ez a főterülete neki is.nmate írta:
Computer science kapcsán tudok érdemben hozzászólni, én leginkább az ilyen témájú interjúit néztem, többi témában kanyarban sem vagyok. Abban nem rossz szerintem, valahogy természetesen jönnek neki a dolgok. Altman meg a Zuck interjú nagyon lapos volt szakmailag szerintem, bullshitelés ment az interjúalanyoktól, a "kisebb" arcokkal jobb dolgok készültek (Cursoros arcok, Pieter Levels rész nagyon jó!). De ez gondolom senkit nem érdekel itt, főleg nem ebben a topikban.![]()
Most meghallgattam a Javier Milei, Argentyn elnökkel készített műsor első felét. Tetszik, mert ez inkább egy szakinterjú és nem egy beszélgetés, ahol a kérdező kompetensek hallucinálja magát vagy sztorizgat a magánéletéről (Joe Rogan). Kérdésekkel csak a műsor folyamát próbálja meg irányítani, a tartalmat pedig a vendég adja. Persze ez csak 1 műsor és annak is csak a fele. Ebből nem lehet majd ezer számra tiktok videókat gyártani, limonádé szórakozásnak. Nincs kellemetlen haverkodás meg ökörködés, nem rövidtávú kielégülést okoz, hanem inkább elgondolkoztat.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én nem emlékszem ilyen alja szintre, hogy nulla teljesítményű emberek, akik soha nem csináltak semmi hasznosat az életben ekkora teret kapnak, és ennyire elhiszik magukról.1madridista írta:
ez nem a fidesz specialitasa, ahol penz van ezek megjelennek... nyilvan mivel a fidesznel sok penz van es regota vannak hatalmon ezert ott sok ilyen van sajnos...
De várom a neveket korábbról.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Computer science kapcsán tudok érdemben hozzászólni, én leginkább az ilyen témájú interjúit néztem, többi témában kanyarban sem vagyok. Abban nem rossz szerintem, valahogy természetesen jönnek neki a dolgok. Altman meg a Zuck interjú nagyon lapos volt szakmailag szerintem, bullshitelés ment az interjúalanyoktól, a "kisebb" arcokkal jobb dolgok készültek (Cursoros arcok, Pieter Levels rész nagyon jó!). De ez gondolom senkit nem érdekel itt, főleg nem ebben a topikban.Zack írta:Köszi a válaszokat előre is.

Ebben a topikban merült fel ezért itt kérdezem, kinek mik a tapasztalatai Lex Fridman-nal kapcsolatban? Biztosan én éltem eddig egy szikla alatt de nem futottam össze a tartalmaival. Ő is olyan Joe Rogen féle kíváncsiskodó tiktok videókban látott tudást felszedő jól beszélő kicsit egyszerűbb figura vagy van valami, amihez tényleg ért? Ahogy nézem a vendégei fontosnak érzett emberek és tényleg valamihez értő emberek. Kérdezés szintjén tisztában van a dolgokkal vagy inkább olyan, mint a Pogátsa volt a Surányival?
Köszi a válaszokat előre is.
Köszi a válaszokat előre is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Az megvan, hogy Magyarország 500millió eurós mentő-hitelt ad Észak Macedóniának??
Ráadásul a piacinál jóval olcsóbb hitelt kínálunk..
A lényeg, hogy jó helyre megy a pénzünk megint..
Ráadásul a piacinál jóval olcsóbb hitelt kínálunk..
A lényeg, hogy jó helyre megy a pénzünk megint..

- BlancoMark
Lex szenne egette magat a feluletes tudasaval es a naivitasaval (butasagaval?), Zelenskyy nagyot ment. Azt gondolom sok ketelkedo amerikait allitott ezzel az interjuval az oldalara.nmate írta: Lex - Zelenszkij interjút néztétek már? Este lesz időm, elvileg jó lett.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lex - Zelenszkij interjút néztétek már? Este lesz időm, elvileg jó lett.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
ez nem a fidesz specialitasa, ahol penz van ezek megjelennek... nyilvan mivel a fidesznel sok penz van es regota vannak hatalmon ezert ott sok ilyen van sajnos...Gyomorforgató, én mondom régóta, nem OV miatt várom a rendszer bukását, hanem az ilyen megélhetési senkiken, mint Bayer, Jeszy, Dezsi, Apáti, Bohár, Deák, akik azt hiszik amikor választást nyernek, hogy ez az ő sikerük.
Gyökerek.