Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 12., vasárnap 12:06

nmate írta: Nekem Samsung Jet 75 van, de még 1 éve vettem 80-ért, annyiért nagyon jó, 2 akksival, 65m2-es lakásra, ahol csak 1 szőnyeg van, perfekt. Mostani árán nem venném.
Ha sok szőnyeg van, akkor Dyson, egyébként overkill, mert sima padlón nem jön ki a 2-3x árkülönbség. V15 viszont majdnem ott van árban, ahol a V12 és még jobb annál.
Továbbá dysonért érdemes a sógorokhoz látogatni egyet, ha csak nem nyíregyházi vagy.

rtings.com egyébként, ott vannak review-k.
Ergonómiailag nekem a v12 tetszett. Ott egy gombot kell benyomnod, nem pedig egy "ravaszt" tartanod folyamatosan. Plusz az se mindegy, milyen súllyal kell hibilimbizned a lakásban 15 percen át.

Lásd pl.:
https://powermoves.blog/home-gear/v12-vs-v15/

Zorro
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Zorro » 2025. január 12., vasárnap 11:45

h3x0r írta: Vezetek nelkuli porszivobol milyet erdemes venni?
ROWENTA Rúdporszívó X-Force Flex 15.60 Animal Auto 3v1 230 AW HEPA RH99F1WO

Tisztességes szivóerő (rá is merték írni, nem úgy mint más típusokra...), cserélhető aksi, állvány (nem kell a falhoz rögzteni), a rúd közepe csuklós, ...
https://x.com/elchiringuitotv/status/17 ... 2435297281
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 12., vasárnap 11:12

kodo írta: Nekünk Rowenta van…nem tudom, nem használom. :mrgreen:
Emberem :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 12., vasárnap 10:34

Volt már Bosch, LG, istentudja milyen, mind meghalt 2 év alatt. 1x kell normálisat venni.
kicseszett tervezett elevules es fogyasztoi tarsadalom

ez az egy mindig hianyozni fog a regi idokbol mikor mindent lehetett javitani ha esetleg 15 ev utan valami elkopik, elromlik a termekekben....most meg mivan.... nevetseges
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. január 12., vasárnap 10:22

Nekem Samsung Jet 75 van, de még 1 éve vettem 80-ért, annyiért nagyon jó, 2 akksival, 65m2-es lakásra, ahol csak 1 szőnyeg van, perfekt. Mostani árán nem venném.
Ha sok szőnyeg van, akkor Dyson, egyébként overkill, mert sima padlón nem jön ki a 2-3x árkülönbség. V15 viszont majdnem ott van árban, ahol a V12 és még jobb annál.
Továbbá dysonért érdemes a sógorokhoz látogatni egyet, ha csak nem nyíregyházi vagy.

rtings.com egyébként, ott vannak review-k.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 12., vasárnap 9:48

h3x0r írta: Vezetek nelkuli porszivobol milyet erdemes venni?

En elvagyok a robotporszivoval, de uncsim ilyet szeretne es megkert, hogy nezzek kicsit utana. Eddig egy Hompany meg egy Smarty markajut nezett ki, egyikrol se hallottam meg. Nyilvan, ha Steve-et kerdezem, akkor csak a Dyson. :kalapos:
Dyson v12 slim.
Nagyon jó. Az akksija szuper, az ereje is oké, sokféle fej van hozzá, könnyű pucolni. Volt már Bosch, LG, istentudja milyen, mind meghalt 2 év alatt. 1x kell normálisat venni.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. január 12., vasárnap 9:30

Nekünk Rowenta van…nem tudom, nem használom. :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 12., vasárnap 8:55

Vezetek nelkuli porszivobol milyet erdemes venni?

En elvagyok a robotporszivoval, de uncsim ilyet szeretne es megkert, hogy nezzek kicsit utana. Eddig egy Hompany meg egy Smarty markajut nezett ki, egyikrol se hallottam meg. Nyilvan, ha Steve-et kerdezem, akkor csak a Dyson. :kalapos:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 7., kedd 18:13

Nika91127 írta:
rashidm írta: Ahoy lányok!

Párásító után nyomozok, a hálókban száraz a levegő, ezért gondolkodtam hogy be kene ruházni egyre-kettőre. Valaki használ esetleg? Neten talaltam jópár típust (ultrasonic vs evaporative) de kimondott típust nem igazán.

Köszönöm szépen!
:salute:
Xiamomit használunk. Nekünk bevált.
Szintén.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 7., kedd 17:02

rashidm írta: Ahoy lányok!

Párásító után nyomozok, a hálókban száraz a levegő, ezért gondolkodtam hogy be kene ruházni egyre-kettőre. Valaki használ esetleg? Neten talaltam jópár típust (ultrasonic vs evaporative) de kimondott típust nem igazán.

Köszönöm szépen!
Xiamomit használunk. Nekünk bevált.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. január 7., kedd 17:00

Ahoy lányok!

Köszönöm szépen!

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 16., hétfő 15:43

Most nézem, Alzánál 86k a wh-1000xm4, aki fejhallgatót keres ebben a kategóriában, ez jó deal. Van már újabb, meg jobb, de ennyivel szvsz nem az.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 11., szerda 16:15

Mindig ordenáré pofatlan ajanlatot adnak, viccbol beirtam vadiuj ceges laptopot (kb 3000 euro a bolti ara) es vmi 700 euroert vennek be (osztrak mediamarkt), ugyanez megy a magyar boltokban is, szoval nem eri meg beszamittatni, inkabb tartsd meg veszhelyzetre, ha kell egy telefon
thereisonly1ronaldo

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. december 11., szerda 15:11

Na úgy néz ki meglesz a győztes, köszi mindenkinek! :sziv:

Olyan kérdésem van még, hogy a Media-ban látom van ilyen "használtkészülék beszámítás". Pl ennél a telefonnál amit kinéztem az van, hogy -20 ezer Ft. De nekem a leírásból nem tiszta, hogy ami készüléket beviszek, azt még beárazzák is az is lejön még ezen a 20 ezren kívül vagy hogy van ez?

Ha nem tudjátok akkor bemegyek aztán megkérdezem ott (de itt mindig mindent tudtok). Mert ha még lejön, akkor már mondjuk olcsóbb mint ahonnan legolcsóbban lehetne most rendelni, aztán akkor legalább mégis egy MediaMarktban vettem.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 7., szombat 8:16

kiserik írta:Itt már az egyéni preferenciák döntenek.
Amúgy igen, én mindig azt mondom, nincs rossz mobil, csak rossz user. :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 6., péntek 18:28

Kerlon írta: Én kaptam nem rég cégesnek egy galaxy S24, ami egy S22t valtott es durvan jobb 2 gen utan. Uzemideje is fasza, reggel 6 ota 34%ot merult, ket kartyaval, 40-70 hivassal.

Kepei is teszenek, kompakt is, szerintem a Samsung is frissit legalabb 3 rendszer frissitest min 5 ev biztonsagit.

Jo elofizuval 216K volt a vodanal.
Jó készülék az S24, de az egyel nagyobb kategória árban. Persze előfizuval lehet olcsósírani, de itt erről nem kaptunk infót. Ha meg S23 vagy Pixel 8, akkor inkább az utóbbi, bár a Samu sem rossz. Itt már az egyéni preferenciák döntenek.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. december 6., péntek 17:57

Én kaptam nem rég cégesnek egy galaxy S24, ami egy S22t valtott es durvan jobb 2 gen utan. Uzemideje is fasza, reggel 6 ota 34%ot merult, ket kartyaval, 40-70 hivassal.

Kepei is teszenek, kompakt is, szerintem a Samsung is frissit legalabb 3 rendszer frissitest min 5 ev biztonsagit.

Jo elofizuval 216K volt a vodanal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 6., péntek 12:53

nmate írta:
TheBull6 írta: Itt is a fő szempont a fotózás lenne, 3 hónapos a babóka, naponta vagy 30 képet kapok róla asszonytól. Ezen kívül szerintem asszony tényleg nagyon hétköznapi telefonhasználó. A Facebook, Insta, Revolut meg hasonlókon kívül szerintem a Duolingo van a telefonján meg valami 30 megás Solitare játék aztán kifújt.
Ha fotó akkor Pixel. De egyébként erre a felhasználásra nagyon nem lősz mellé semmivel 150-250 között, ami legjobban tetszik. Oprendszer, forma, méret stb.
Pixel mellett szól a 7 év oprendszer és biztonsági frissítés is. Én most cseréltem le a 4a-t egy 8-asra.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 6., péntek 10:41

TheBull6 írta: Itt is a fő szempont a fotózás lenne, 3 hónapos a babóka, naponta vagy 30 képet kapok róla asszonytól. Ezen kívül szerintem asszony tényleg nagyon hétköznapi telefonhasználó. A Facebook, Insta, Revolut meg hasonlókon kívül szerintem a Duolingo van a telefonján meg valami 30 megás Solitare játék aztán kifújt.
Ha fotó akkor Pixel. De egyébként erre a felhasználásra nagyon nem lősz mellé semmivel 150-250 között, ami legjobban tetszik. Oprendszer, forma, méret stb.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. december 6., péntek 9:59

Na köszi mégegyszer is mindenkinek. Párja végül azt mondta hogy ha lúd legyen kövér szóval megveszi neki a legújabbat. :D Abba kicsit szálljunk bele, aztán ennyi, hát jó.

Viszont tegnap asszony sikeresen beleejtette az 5?! éves Xiaomiját a kádba, érett már a csere úgyis. :lol:

Szóval most megint bedobnám a témát, hogy akkor kéne egy új fasza telefon :D Ezt most egyedül venném, ilyen 250-et szánnék rá max. Annyi, hogy iphone ne legyen, mert azt asszony nem tudja kezelni. :lol:

Nézegettem itt ilyen Pixel 8 Pro-t, meg Xiaomi 14T Prot, ezek 250 körül mozognak, de nem tudom hogy ebben az árkategóriában van-e más (Samsung, LG bármi) ami ezermilliószor jobb, vagy épp olcsóbb.

Itt is a fő szempont a fotózás lenne, 3 hónapos a babóka, naponta vagy 30 képet kapok róla asszonytól. :D Ezen kívül szerintem asszony tényleg nagyon hétköznapi telefonhasználó. A Facebook, Insta, Revolut meg hasonlókon kívül szerintem a Duolingo van a telefonján meg valami 30 megás Solitare játék aztán kifújt.

Köszönöm mindenkinek előre ezt is! :) Boldog Mikulást!!!

Vissza: