nmate írta:
Computer science kapcsán tudok érdemben hozzászólni, én leginkább az ilyen témájú interjúit néztem, többi témában kanyarban sem vagyok. Abban nem rossz szerintem, valahogy természetesen jönnek neki a dolgok. Altman meg a Zuck interjú nagyon lapos volt szakmailag szerintem, bullshitelés ment az interjúalanyoktól, a "kisebb" arcokkal jobb dolgok készültek (Cursoros arcok, Pieter Levels rész nagyon jó!). De ez gondolom senkit nem érdekel itt, főleg nem ebben a topikban.
Köszi, bár ezen a területen még kérdezni sem tudnék, így nem hiszem, hogy ebben a témában fogom követni. Egyébként a Lex Fridman-ról elérhető infók alapján ez a főterülete neki is.
Most meghallgattam a Javier Milei, Argentyn elnökkel készített műsor első felét. Tetszik, mert ez inkább egy szakinterjú és nem egy beszélgetés, ahol a kérdező kompetensek hallucinálja magát vagy sztorizgat a magánéletéről (Joe Rogan). Kérdésekkel csak a műsor folyamát próbálja meg irányítani, a tartalmat pedig a vendég adja. Persze ez csak 1 műsor és annak is csak a fele. Ebből nem lehet majd ezer számra tiktok videókat gyártani, limonádé szórakozásnak. Nincs kellemetlen haverkodás meg ökörködés, nem rövidtávú kielégülést okoz, hanem inkább elgondolkoztat.