OFF
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: OFF
Nekem 2022-es a személyim, de fingom nincs a pin kódra, valószínűleg ki is dobtam már azt a papírt.
Úgyhogy gondolom kormányablak a megoldás.
Úgyhogy gondolom kormányablak a megoldás.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
android vagy ios?gutihaz14 írta: nekem siman ment. ne legyen a telon tok es nalam az a megoldas volt hogy hosszaban tettem a telo ala a kartyat, es ugyebar elotte az eszemelyim appon kell beregisztralni a kapott pin koddal
1 éves a személyim, és még emlékszem a 6 számjegyű pin kódra is.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
nekem siman ment. ne legyen a telon tok es nalam az a megoldas volt hogy hosszaban tettem a telo ala a kartyat, es ugyebar elotte az eszemelyim appon kell beregisztralni a kapott pin koddalKercsó írta:negatív. pedig azóta már 2x frissült az applikációlestat írta: Valakinek sikerult beolvasni ezen az uj DÁP appon a szemlyit?
Egyszeruen lehetetlenseg beolvasni a chipet.
Szerettem volna elkerulni hogy ezert bekocsikazzak a hivatalba![]()
ebből hivatal lesz
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem eleg mar oda is a chip kell plusz 22 ben lett meg a szemelyim meg ott van rajta a chip icon vagymi. Ennyire balfasz nem vagyok. Sztem az app egy szarHalfkey írta:Elhiszem hogy az van, de LinkedInhez amúgy sima személyi is elég, szóval nem amiatt van azlestat írta:
Igen.
Linkedin-en is ezt olvastam be azanositashoz. Itt nem megy.
Annyit ir ki hogy “mozgott a telefon” vagy szimplan “sikertelen beolvasas”
Sehogy nem megy barhogy forgatom a telot![]()
Szoval ja kenytelen leszek bemenni.
Koszi a valaszokat!![]()

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

Elhiszem hogy az van, de LinkedInhez amúgy sima személyi is elég, szóval nem amiatt van azlestat írta:Igen.Halfkey írta: Szerintem a 0. kérdés hogy e-személyid van? Ha nem akkor nem tudod.
Sehogy nem megy barhogy forgatom a telot![]()
Koszi a valaszokat!

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kormanyabliban seperc a dolog..
De kibaszott tragedia amugy az egesz, vagy DÁP app vagy ugyfelkapu plusz, a ketto kozt valasztani kell, utobbi ev vegen megszunik, ugyhogy akkor mindenki DÁPozni lesz kenytelen.
Nyilvan jol mukodik a rendszer amugy, nehez dolog atallni a kommunista idok papirozasaibol a 21. szazad kozepehez haladva elektronikus, felho alapu mokara, mikozben mindenfele hirszerzes jarkal ki-be ahogy akar, adatvedelem minek....
De kibaszott tragedia amugy az egesz, vagy DÁP app vagy ugyfelkapu plusz, a ketto kozt valasztani kell, utobbi ev vegen megszunik, ugyhogy akkor mindenki DÁPozni lesz kenytelen.
Nyilvan jol mukodik a rendszer amugy, nehez dolog atallni a kommunista idok papirozasaibol a 21. szazad kozepehez haladva elektronikus, felho alapu mokara, mikozben mindenfele hirszerzes jarkal ki-be ahogy akar, adatvedelem minek....

thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
negatív. pedig azóta már 2x frissült az applikációlestat írta: Valakinek sikerult beolvasni ezen az uj DÁP appon a szemlyit?
ebből hivatal lesz
#whatisyourexcuse
- lestat
Igen.Halfkey írta: Szerintem a 0. kérdés hogy e-személyid van? Ha nem akkor nem tudod.
Sehogy nem megy barhogy forgatom a telot

Koszi a valaszokat!
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

Bar viccelsz, de az lenne a legkisebb problema, ha le akarnanak hallgatni.raul 4 ever írta:
(azóta random rogánaqvanyád-ozok a telefonba, hátha tényleg lehallgatnak![]()
)
- ___Samy___
Az asszony bent a melohelyen megcsinalta. Kartyaolvaso van bent, elokereste azt a zold kartyat, amit adtak anno a szemelyihez, es ennyi volt neki.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Az nem elég, nekem is az van, és valamit bohóckodni is kellett ahhoz hogy meglegyen az e személyi, ami annyira macera volt hogy feladtam, valszeg az is bemenős volt.___Samy___ írta: Ahhoz, hogy otthon csinald meg, 2021. junius 23 utani szemelyid kell, hogy legyen, ha jol emlekszem.
De egyebkent az egeszben az a legnagyobb szoppantyu, ha keszuleket cssrelsz. Akkor is be kell menned a kormanyablakba, hogy az ujra rategyek, ha meg regi szemelyid van.
- ___Samy___
Ahhoz, hogy otthon csinald meg, 2021. junius 23 utani szemelyid kell, hogy legyen, ha jol emlekszem.
De egyebkent az egeszben az a legnagyobb szoppantyu, ha keszuleket cssrelsz. Akkor is be kell menned a kormanyablakba, hogy az ujra rategyek, ha meg regi szemelyid van.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha nem megy, muszáj lesz. Nekem azt írta ki, hogy a személyim nincs aktiválva. Aztán tegnap voltam a kormányablakban, 2 perc volt az egész. Kaptam egy aktiváló kódot az ügyintézőtől, azt beírtam a dáp-ba, aztán e-mail + sms megerősító kód és kész.lestat írta: Valakinek sikerult beolvasni ezen az uj DÁP appon a szemlyit?
Időpontot lehet másnak is foglalni, ha csajodnak, vmi családtagodnak már jó, vagy még él a régi ügyfélkapuja, akkor lehet úgy is.
(azóta random rogánaqvanyád-ozok a telefonba, hátha tényleg lehallgatnak

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Szerintem a 0. kérdés hogy e-személyid van? Ha nem akkor nem tudod.
- ___Samy___
Hogyan akarod beolvasni?
- lestat
Valakinek sikerult beolvasni ezen az uj DÁP appon a szemlyit?
Szerettem volna elkerulni hogy ezert bekocsikazzak a hivatalba
Szerettem volna elkerulni hogy ezert bekocsikazzak a hivatalba

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Köszi a tippet, én bejártam már azt a részt régebben, 10+ éve amikor sok időm volt még rengeteget túráztunk. Sajnos most olyan társasággal megyünk majd akiket ilyen programra nem tudok rávenni, így marad a strandolás, de ezt sem bánom, a gyerekek ezt jobban élvezikNika91127 írta:
Ha Sárvár, nézzetek ki Írottkőre. Nem hosszú túra, ott a Hörmann-forrás is. Érdekes környék
Mi a naggyal már turáztunk, a picit ujévkor felvittük Írottkőre már. A nagyobbal amikor 7 honapos volt, a Csobáncra mentünk.

Annyit hozzátennék hogy én túra alatt arra gondoltam hogy a gyerek többé-kevésbé a saját lábán végig megy, nah ehhez fokozatosan kell őket szoktatni az évek alatt.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ha Sárvár, nézzetek ki Írottkőre. Nem hosszú túra, ott a Hörmann-forrás is. Érdekes környékTjacks írta:Te egy hiba vagy a Mátrixbannmate írta:
Másféle nyaralás: Tudom nem divat idehaza maradni annyira, de az ország északi részén kéktúrázás (vagy bármilyen túra) is nagyon jó móka. Olcsó, semmi stressz, csak sétálsz, cipeled a motyód, igenis vannak szép helyek és szerencsére térerő sincs sok helyen. Nekem ez tud teljes kikapcsolódást nyújtani. Tavaly nem tettük ki ennek még a gyereket, idén pár napra megpróbáljuk egy jobb hordozóval.
Kerékpárral is tervezhető hasonló, kicsit költségesebb és körülményesebb.![]()
Én már igyekszem fertőzni a gyerekeket a túrázással, egyenlőre inkább kevesebb mint több sikerrel. De mivel még kis szarosok így elnézem Nekik és megyünk strandolni/csúszdázni, idén Sárvárra megyünk pár napot fixen, két éve Zalakaroson csapattuk és imádták.![]()

Mi a naggyal már turáztunk, a picit ujévkor felvittük Írottkőre már. A nagyobbal amikor 7 honapos volt, a Csobáncra mentünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Te egy hiba vagy a Mátrixbannmate írta:
Másféle nyaralás: Tudom nem divat idehaza maradni annyira, de az ország északi részén kéktúrázás (vagy bármilyen túra) is nagyon jó móka. Olcsó, semmi stressz, csak sétálsz, cipeled a motyód, igenis vannak szép helyek és szerencsére térerő sincs sok helyen. Nekem ez tud teljes kikapcsolódást nyújtani. Tavaly nem tettük ki ennek még a gyereket, idén pár napra megpróbáljuk egy jobb hordozóval.
Kerékpárral is tervezhető hasonló, kicsit költségesebb és körülményesebb.

Én már igyekszem fertőzni a gyerekeket a túrázással, egyenlőre inkább kevesebb mint több sikerrel. De mivel még kis szarosok így elnézem Nekik és megyünk strandolni/csúszdázni, idén Sárvárra megyünk pár napot fixen, két éve Zalakaroson csapattuk és imádták.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Városnak Krakkó autóval simán jó, 2-3 napot el lehet ott lenni. Vagy akár Ljubljana.