Miért kap a Mi Hazánk több támogatást, mint a több taggal rendelkező Jobbik, MSZP, Momentum frakciók?

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 8., szerda 11:22
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 7., kedd 19:15
Nem lesz itt semmi drasztikus lépés. Most Biden a szenilis antikrisztus, miután Pressman megvezette.Marky írta:ha Viktornak van esze, akkor mar a Zoom callban lemondatja.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 7., kedd 19:07
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. január 7., kedd 18:56
Nem kell mellerakni senkit, mindenki el lesz kaszalva, aki vele uzletel. Meg a kogazdag kinai es arab haverok is ketszer meggondoljak, hogy szoba allnak e Rogannal.Kercsó írta:Gondolom, nem fogják hetente frissíteni a listát. Jó lett volna, 2-3 nevet már most mellé pakolnakRealVazquez írta: Azt mondta Pressman, hogy ő került a listára, de mások is benne vannak.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 7., kedd 18:48
Gondolom, nem fogják hetente frissíteni a listát. Jó lett volna, 2-3 nevet már most mellé pakolnakRealVazquez írta: Azt mondta Pressman, hogy ő került a listára, de mások is benne vannak.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. január 7., kedd 18:45
Azt mondta Pressman, hogy ő került a listára, de mások is benne vannak.Kercsó írta: Már az USA sem a régi. Pár évvel ezelőtt a neves feltalálókat tart karokkal várták, most meg feketelistára teszik őket.
Most így beindul az "állítsuk meg Washingtont" gépezet?
Azért fura, hogy csak Tóni van a listán...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 7., kedd 18:03
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 7., kedd 17:53
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 7., kedd 17:45
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. január 7., kedd 17:31
Nem lesz az olyan egyszerű. Ott nem hasraütésszerűen történnek a dolgok.swfan írta: Na, majd meglátjuk Orbitron le tudja-e Trumppal szedetni![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 7., kedd 17:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 17:14
Jah, olvastam, ezert furcsalltam.ferni írta:https://home.treasury.gov/news/press-releases/jy2773Realista24 írta:
Es miert CSAK Rogan?
Ezt adták ki Rogánnal kapcsolatban, ez alapján ott lehetne még pár ember.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 7., kedd 17:03
https://home.treasury.gov/news/press-releases/jy2773Realista24 írta:Es miert CSAK Rogan?ferni írta: Rogán Antalt szankciós listára tette az Egyesült Államok
Az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának Külföldi Vagyonellenőrzési Hivatala (OFAC) frissítette a Különlegesen Kijelölt Állampolgárok és Blokkolt Személyek Listáját (SDN-lista).
A frissített listán Rogán Antalon kívül más magyar állampolgár nem szerepel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 16:54
Es miert CSAK Rogan?ferni írta: Rogán Antalt szankciós listára tette az Egyesült Államok
Az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának Külföldi Vagyonellenőrzési Hivatala (OFAC) frissítette a Különlegesen Kijelölt Állampolgárok és Blokkolt Személyek Listáját (SDN-lista).
A frissített listán Rogán Antalon kívül más magyar állampolgár nem szerepel.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 7., kedd 16:40
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. január 7., kedd 16:32
Köszi, bár ezen a területen még kérdezni sem tudnék, így nem hiszem, hogy ebben a témában fogom követni. Egyébként a Lex Fridman-ról elérhető infók alapján ez a főterülete neki is.nmate írta:
Computer science kapcsán tudok érdemben hozzászólni, én leginkább az ilyen témájú interjúit néztem, többi témában kanyarban sem vagyok. Abban nem rossz szerintem, valahogy természetesen jönnek neki a dolgok. Altman meg a Zuck interjú nagyon lapos volt szakmailag szerintem, bullshitelés ment az interjúalanyoktól, a "kisebb" arcokkal jobb dolgok készültek (Cursoros arcok, Pieter Levels rész nagyon jó!). De ez gondolom senkit nem érdekel itt, főleg nem ebben a topikban.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. január 7., kedd 16:11
Én nem emlékszem ilyen alja szintre, hogy nulla teljesítményű emberek, akik soha nem csináltak semmi hasznosat az életben ekkora teret kapnak, és ennyire elhiszik magukról.1madridista írta:
ez nem a fidesz specialitasa, ahol penz van ezek megjelennek... nyilvan mivel a fidesznel sok penz van es regota vannak hatalmon ezert ott sok ilyen van sajnos...
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. január 7., kedd 14:51
Computer science kapcsán tudok érdemben hozzászólni, én leginkább az ilyen témájú interjúit néztem, többi témában kanyarban sem vagyok. Abban nem rossz szerintem, valahogy természetesen jönnek neki a dolgok. Altman meg a Zuck interjú nagyon lapos volt szakmailag szerintem, bullshitelés ment az interjúalanyoktól, a "kisebb" arcokkal jobb dolgok készültek (Cursoros arcok, Pieter Levels rész nagyon jó!). De ez gondolom senkit nem érdekel itt, főleg nem ebben a topikban.Zack írta:Köszi a válaszokat előre is.
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. január 7., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 7., kedd 14:00
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem