Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Külön kell megvenni a jogokat, nem adják ingyen. Például Romániában az olasz és a spanyol bajnokságot is adja a Digi, de szuperkupát csak a spanyolt. Az olaszt pedig RTL féle streamingen lehetett nézni.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nzooli93 írta: Asszem olyasmi van,hogy a legtobb bajnokság közvetítéséhez adják gratiszba a szuperkupat is, szoval az Arena4 azert adta olaszt. Viszont a spanyol szuperkupát külön kell asszem megvenni, azt meg talán nem eri meg itthon ezekszerint. Gondolom a Piques arab szerződéses torna óta lehet igy,de lehet full hulyeseg amit írtam. Nekem igy remlik
Konnyen lehet, hogy neked van igazad, nekem valamiert ugy remlett, hogy a szuperkupak jogat is meg kellett vasarolni.

- nzooli93
Asszem olyasmi van,hogy a legtobb bajnokság közvetítéséhez adják gratiszba a szuperkupat is, szoval az Arena4 azert adta olaszt. Viszont a spanyol szuperkupát külön kell asszem megvenni, azt meg talán nem eri meg itthon ezekszerint. Gondolom a Piques arab szerződéses torna óta lehet igy,de lehet full hulyeseg amit írtam. Nekem igy remlik
- realmadrid95
Hege írta: Létezik, hogy semmilyen csatorna se közvetíti majd a szuperkupat, amikor az olaszt igen?
Hogy ne legyen teljesen off, szerintem más felallasban a középpálya teljes mértékben rendben lenne.
Sokkal inkább cserélném le Tchou-t, és hoznék egy kreatív kpt.
Egyetlen egy tv csatorna sem vasarolta meg a jogokat a spanyolra, az olaszt feleannyiert meg tudtak szerezni, igy azt valasztottak.
Egyebkent a tippmixpron tudjatok nezni eloben.(ha minden igaz.)
Létezik, hogy semmilyen csatorna se közvetíti majd a szuperkupat, amikor az olaszt igen?
Hogy ne legyen teljesen off, szerintem más felallasban a középpálya teljes mértékben rendben lenne.
- realmadrid95
Csak ot ne. Semmiben sem emelkedik ki igazan, nekunk tenyleg egy kreativ ember kell, o meg egy gyenge Valverde.Pad'em írta:AS meg arról ír, hogy kontaktáltuk az Atalantát Ederson miatt. Ő a b terv ha Zubimendi nem sikerülne.Realista24 írta: At Real Madrid, there is confidence that except for the full-backs, the team could survive for another 5 years without any signings.
@relevo
Vitinhanak peldaul en is orulnek nagyon, sajnos ez is egy kihalo poszt lesz lassan. Van 3-4 igazan top srac, de ok mar 100+ millios arcedulaval kerulnek a piacra.
Jobbhatvednek meg mindenkepp Alex Jimenezt hoznam. Gyors, eroszakos, technikas es sajatneveles is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
peldaul.doncsontos írta: https://www.youtube.com/watch?v=6-YJs9s-ew8
jhv posztra, TM szerint 20millios piaci értéke van. én sokkal inkább egy ilyet próbálnék be, mint trentet, csúszikmászik, van technika is, bal lábbal se szégyenlős, a sebessége is rendben van, 23 éves és még bőven formálható a megfelelő közegben szerintem
egy jo danilo beutese van az embernek, de innen csak felfele vezet az ut

thereisonly1ronaldo
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=6-YJs9s-ew8
jhv posztra, TM szerint 20millios piaci értéke van. én sokkal inkább egy ilyet próbálnék be, mint trentet, csúszikmászik, van technika is, bal lábbal se szégyenlős, a sebessége is rendben van, 23 éves és még bőven formálható a megfelelő közegben szerintem
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Nem kell több brazil aranylábú.
Davies és Trent. Remélem már most ügyködnek Perezék és lefixálják Őket.

Davies és Trent. Remélem már most ügyködnek Perezék és lefixálják Őket.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
AS meg arról ír, hogy kontaktáltuk az Atalantát Ederson miatt. Ő a b terv ha Zubimendi nem sikerülne.Realista24 írta: At Real Madrid, there is confidence that except for the full-backs, the team could survive for another 5 years without any signings.
@relevo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nagyot akartak mondani de nincs olyan messze a valóságtól. és ez nem azt jelenti, hogy nem is fognak igazolni de életkor alapján príma az anyag. védőket kell igazolni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
At Real Madrid, there is confidence that except for the full-backs, the team could survive for another 5 years without any signings.
@relevo
@relevo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A hétvégi meccs után annyira sortűz alá került hogy ő is várja szerintem.Yazid írta: Nem hinném jönne már most, szerintem még a nyári jövetele is kétséges már. Régóta szar formában van, nem tudom ez egy periódusa vagy egy lejtmenet kezdete.
Ez a lötyögés mondjuk Madridban is hamar kibassza a biztosítékot de a zsíros szerződéssel a kézben pont le fogja szarni.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Remélem aláír egy 5-6éves hosszabbítást a vörösökkel..

- Pad'em
Nyilván nem fix még semmi. De sztem esélyesebb a váltás már ezen a ponton.Realista24 írta:Jonne is, kozben masik hirek szerint maradna is, ugyanugy, ahogy Davies eseteben. Szoval senki nem tud semmit, amondo vagyokPad'em írta:
Kétséges 'már'? Mitől lett kétséges, minden hír arról szól hogy akarjuk ő meg jönne.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
Mindketten maradnak.Realista24 írta:Jonne is, kozben masik hirek szerint maradna is, ugyanugy, ahogy Davies eseteben. Szoval senki nem tud semmit, amondo vagyokPad'em írta:
Kétséges 'már'? Mitől lett kétséges, minden hír arról szól hogy akarjuk ő meg jönne.![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jonne is, kozben masik hirek szerint maradna is, ugyanugy, ahogy Davies eseteben. Szoval senki nem tud semmit, amondo vagyokPad'em írta:Kétséges 'már'? Mitől lett kétséges, minden hír arról szól hogy akarjuk ő meg jönne.Yazid írta: Nem hinném jönne már most, szerintem még a nyári jövetele is kétséges már. Régóta szar formában van, nem tudom ez egy periódusa vagy egy lejtmenet kezdete.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Kétséges 'már'? Mitől lett kétséges, minden hír arról szól hogy akarjuk ő meg jönne.Yazid írta: Nem hinném jönne már most, szerintem még a nyári jövetele is kétséges már. Régóta szar formában van, nem tudom ez egy periódusa vagy egy lejtmenet kezdete.
Nem hinném jönne már most, szerintem még a nyári jövetele is kétséges már. Régóta szar formában van, nem tudom ez egy periódusa vagy egy lejtmenet kezdete.
- Pad'em
NEW: Real Madrid keep being confident about Trent Alexander-Arnold, but they’re trying to bring the signing forward for THIS window.
Further moves in the next days or weeks are not ruled out.
Sources at Real Madrid say that they see no way of being competitive in all competitions without a RB signing.
One source said: “What I know is that without a RB, it’s impossible to win the Champions League.”
@MarioCortegana
Further moves in the next days or weeks are not ruled out.
Sources at Real Madrid say that they see no way of being competitive in all competitions without a RB signing.
One source said: “What I know is that without a RB, it’s impossible to win the Champions League.”
@MarioCortegana