OFF
- ___Samy___
Re: OFF
Adom. Ugyis keresek valami nyaralos desztinaciot nyarra, meg egy 2-3 napos kirandulos varost. Szivesen olvasnam a tippeket.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezen gondolkodtam amugy reggel, csak nem tudom van-e ertelme, leven az utazas Madridba topicban ha nincs leirva minden otvenszer, akkor egyszer sem es jo az 51. ember ugyanazertRemy írta: Amugy lehetne Utazas/nyaralas topic. Na, nem magam miatt, hanem mert ugyis rengetegszer elojon nyaralas tipp es tarsaik. Legalabb egy helyen lenne, es nem veszne el az offtopicban.![]()
Barcsak annyit tudnek utazni. Szoval marad a film.Pipita írta: Te Remy, nem akarod elfelejteni a filmes topikot és inkább az utazást kisajátítani helyette?![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amugy lehetne Utazas/nyaralas topic. Na, nem magam miatt, hanem mert ugyis rengetegszer elojon nyaralas tipp es tarsaik. Legalabb egy helyen lenne, es nem veszne el az offtopicban.

Barcsak annyit tudnek utazni. Szoval marad a film.Pipita írta: Te Remy, nem akarod elfelejteni a filmes topikot és inkább az utazást kisajátítani helyette?![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, nyilvan. Meg jo is volt olvasni, amiket irthehetheoriginal írta: Nem tudom. Sajat elmenyeket talan nem ir korul annyira cringe csepegos modoroskodo hangvetellel, bar siman kinezem belole![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bár nem voltam Kenyában, Etiópiában és még sok más helyen, de talán család miatt pont a legjobb választás Namíbia lenne, HA saját magatok ura akartok lenni, nem pedig befizetitek magatokat egy 2 hetes hoznak-visznek túrára (mert akkor úgyis mindegy). Egyrészt ugye messze nincs akkora embertömeg, másrészt tényleg brutál könnyen eljutották bárhová.Pipita írta:
Mondjuk hogy a kis család hogy menne bele, na azt még nem látom magam előtt, de megoldjuk.![]()
Érdemes 1-2 túrázós videót megnézni az országról. Gyönyörű.
Namíbia lényegében Afrika kezdőknek.
fun fact: Az istenek a fejükre estek c. filmből Nǃxau ǂToma, avagy az öreg busman főszereplő is namíbiai volt. Ő a leghíresebb színészük.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem tudom. Sajat elmenyeket talan nem ir korul annyira cringe csepegos modoroskodo hangvetellel, bar siman kinezem belole

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg csak január eleje van, de az év legrosszabb ötletet máris láthattuk.Pipita írta: Te Remy, nem akarod elfelejteni a filmes topikot és inkább az utazást kisajátítani helyette?![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Te Remy, nem akarod elfelejteni a filmes topikot és inkább az utazást kisajátítani helyette?
Óriási élmény lehetett, köszi szépen a részletes beszámolót. Sok okból jó volt ezt látni, magamtól eszembe nem jutna Namíbiàba utazni, de most nekem is rendesen megjött a kedvem
Mondjuk hogy a kis család hogy menne bele, na azt még nem látom magam előtt, de megoldjuk.
Köszi még egyszer, meg ha van még ilyen hasonló élmény ismeretlen világból, szerintem szívesen olvasunk róla, ahogy láttam többen is

Óriási élmény lehetett, köszi szépen a részletes beszámolót. Sok okból jó volt ezt látni, magamtól eszembe nem jutna Namíbiàba utazni, de most nekem is rendesen megjött a kedvem

Mondjuk hogy a kis család hogy menne bele, na azt még nem látom magam előtt, de megoldjuk.

Köszi még egyszer, meg ha van még ilyen hasonló élmény ismeretlen világból, szerintem szívesen olvasunk róla, ahogy láttam többen is

- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Sziasztok,
kis segítséget kérnék kisgyerekes szülőktől.
Feleségem MBA szakdolgozatához olyan szülők véleményét szeretné megismerni, akik vásároltak már a gyerekvállalással összefüggően használt cuccokat.
Kérlek, ha Te is közéjük tartozol, segítsd a munkáját egy 10 perces kérdőív kitöltésével.
Ha megosztod, annak is nagyon örülnénk.
Köszönöm előre is a segítséget!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... A/viewform
kis segítséget kérnék kisgyerekes szülőktől.
Feleségem MBA szakdolgozatához olyan szülők véleményét szeretné megismerni, akik vásároltak már a gyerekvállalással összefüggően használt cuccokat.
Kérlek, ha Te is közéjük tartozol, segítsd a munkáját egy 10 perces kérdőív kitöltésével.
Ha megosztod, annak is nagyon örülnénk.
Köszönöm előre is a segítséget!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... A/viewform
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- hehetheoriginal
Ilyen szipogasos takonyfolyasos dolgok nem erdekelnek, csapja ki csapba, igyon paleszt par kanal akacmezzel, aztan holnapra semmi
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Miert ne lehetne, nala sokkal formedvenyebb emberek is huztak mar fel fotelbe' madridmezt 
Egy messi 10-es madridmez, sztem az a mindenseg csimborasszoja
Mikor jin es jang osszeer, mikor az ember kiesik a konyvespolcos 4. dimenziobol mar messze tul az esemenyhorizonton

Egy messi 10-es madridmez, sztem az a mindenseg csimborasszoja

Mikor jin es jang osszeer, mikor az ember kiesik a konyvespolcos 4. dimenziobol mar messze tul az esemenyhorizonton

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De Realos nem lehet.hehetheoriginal írta:Meg ideje megterni, dobd ki a kukaba azt a barcamezt.'shutterisland írta: egy vilagjarvany meg hianyozna.![]()
btw 2025-ben meg nem hagytam el a hazat, szerintem eletemben eloszor kaptam el igazi kemeny influenzat, a 2 legrosszabb napon az agybol alig birtam kimaszni, 6. napja vagyok benne es meg mindig nem vagyok jol.
nincs masra energiam csak chicken nuggetset enni es madridomon veszekedni, remelem elmulik hamar.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Meg ideje megterni, dobd ki a kukaba azt a barcamezt.'shutterisland írta: egy vilagjarvany meg hianyozna.![]()
btw 2025-ben meg nem hagytam el a hazat, szerintem eletemben eloszor kaptam el igazi kemeny influenzat, a 2 legrosszabb napon az agybol alig birtam kimaszni, 6. napja vagyok benne es meg mindig nem vagyok jol.
nincs masra energiam csak chicken nuggetset enni es madridomon veszekedni, remelem elmulik hamar.![]()
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egy vilagjarvany meg hianyozna.
nincs masra energiam csak chicken nuggetset enni es madridomon veszekedni, remelem elmulik hamar.

nincs masra energiam csak chicken nuggetset enni es madridomon veszekedni, remelem elmulik hamar.

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Kína egy újabb vírus kitörésével küzd, HMPV a neve, covidhoz hasonló tünetek a jellemzőek, Peking szerint mindössze ennek van a “szezonja”.Itt egy cikk ami elég jól összefoglalja:
https://www.independent.co.uk/asia/chin ... 73687.html
https://www.independent.co.uk/asia/chin ... 73687.html
- Remy
- Kapcsolat:
Persze, de ez szubjektív akkor is, ha bármelyik réteget nézzük. Valakinek elég az, ha úgymond megvan a minimum, cserébe egy stresszmentes környéken elél és van annyi pénze, hogy nem extrák, de az élethez szükséges dolgai megvannak. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.'shutterisland írta: azert itt kette kell valasztani a dolgot.
nem mindegy, hogy valaki unatkozo milliomos nyugdijaskent vallal be egy ilyet leporgetni nyugiban az utolso etapot, esetleg egy rakas passziv jovedelem mellett telepszik le valahol, vagy pedig "egyszeru" emberkent az adott orszagban dolgoznod is kell es abbol csaladot eltartani meg minden hetkoznapi problemaval szembesulni.
Persze, ha onnan akarsz a Maldívra repkedni vagy Japánba, meg Teslával akarsz járkálni, akkor nem biztos, hogy a legjobb hely.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hupsz.zsuninnyo írta:Annyira 3 dimenzios orszag, hogy raadasul kobkilometerben adjak meg a nepsurusegetCaraway írta: Mondjuk ez nagyon durva, hogy afrikai orszag letere csak 2,7 millioan lakjak, ebbol kb 10% feher ember, es a nepsurusege mindossze 3fo/km3.
Nem tudom arban egy ilyen tura mekkora osszeget olel fel, de en kivancsiva valtam, jo lenne egy par ev mulva beiktatni.![]()
![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert itt kette kell valasztani a dolgot.
nem mindegy, hogy valaki unatkozo milliomos nyugdijaskent vallal be egy ilyet leporgetni nyugiban az utolso etapot, esetleg egy rakas passziv jovedelem mellett telepszik le valahol, vagy pedig "egyszeru" emberkent az adott orszagban dolgoznod is kell es abbol csaladot eltartani meg minden hetkoznapi problemaval szembesulni.
Annyira 3 dimenzios orszag, hogy raadasul kobkilometerben adjak meg a nepsurusegetCaraway írta: Mondjuk ez nagyon durva, hogy afrikai orszag letere csak 2,7 millioan lakjak, ebbol kb 10% feher ember, es a nepsurusege mindossze 3fo/km3.
Nem tudom arban egy ilyen tura mekkora osszeget olel fel, de en kivancsiva valtam, jo lenne egy par ev mulva beiktatni.![]()