OFF
- ___Samy___
Re: OFF
Ahhoz, hogy otthon csinald meg, 2021. junius 23 utani szemelyid kell, hogy legyen, ha jol emlekszem.
De egyebkent az egeszben az a legnagyobb szoppantyu, ha keszuleket cssrelsz. Akkor is be kell menned a kormanyablakba, hogy az ujra rategyek, ha meg regi szemelyid van.
De egyebkent az egeszben az a legnagyobb szoppantyu, ha keszuleket cssrelsz. Akkor is be kell menned a kormanyablakba, hogy az ujra rategyek, ha meg regi szemelyid van.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha nem megy, muszáj lesz. Nekem azt írta ki, hogy a személyim nincs aktiválva. Aztán tegnap voltam a kormányablakban, 2 perc volt az egész. Kaptam egy aktiváló kódot az ügyintézőtől, azt beírtam a dáp-ba, aztán e-mail + sms megerősító kód és kész.lestat írta: Valakinek sikerult beolvasni ezen az uj DÁP appon a szemlyit?
Egyszeruen lehetetlenseg beolvasni a chipet.
Szerettem volna elkerulni hogy ezert bekocsikazzak a hivatalba![]()
Időpontot lehet másnak is foglalni, ha csajodnak, vmi családtagodnak már jó, vagy még él a régi ügyfélkapuja, akkor lehet úgy is.
(azóta random rogánaqvanyád-ozok a telefonba, hátha tényleg lehallgatnak

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Szerintem a 0. kérdés hogy e-személyid van? Ha nem akkor nem tudod.
- ___Samy___
Hogyan akarod beolvasni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Valakinek sikerult beolvasni ezen az uj DÁP appon a szemlyit?
Szerettem volna elkerulni hogy ezert bekocsikazzak a hivatalba
Szerettem volna elkerulni hogy ezert bekocsikazzak a hivatalba

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Köszi a tippet, én bejártam már azt a részt régebben, 10+ éve amikor sok időm volt még rengeteget túráztunk. Sajnos most olyan társasággal megyünk majd akiket ilyen programra nem tudok rávenni, így marad a strandolás, de ezt sem bánom, a gyerekek ezt jobban élvezikNika91127 írta:
Ha Sárvár, nézzetek ki Írottkőre. Nem hosszú túra, ott a Hörmann-forrás is. Érdekes környék
Mi a naggyal már turáztunk, a picit ujévkor felvittük Írottkőre már. A nagyobbal amikor 7 honapos volt, a Csobáncra mentünk.

Annyit hozzátennék hogy én túra alatt arra gondoltam hogy a gyerek többé-kevésbé a saját lábán végig megy, nah ehhez fokozatosan kell őket szoktatni az évek alatt.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ha Sárvár, nézzetek ki Írottkőre. Nem hosszú túra, ott a Hörmann-forrás is. Érdekes környékTjacks írta:Te egy hiba vagy a Mátrixbannmate írta:
Másféle nyaralás: Tudom nem divat idehaza maradni annyira, de az ország északi részén kéktúrázás (vagy bármilyen túra) is nagyon jó móka. Olcsó, semmi stressz, csak sétálsz, cipeled a motyód, igenis vannak szép helyek és szerencsére térerő sincs sok helyen. Nekem ez tud teljes kikapcsolódást nyújtani. Tavaly nem tettük ki ennek még a gyereket, idén pár napra megpróbáljuk egy jobb hordozóval.
Kerékpárral is tervezhető hasonló, kicsit költségesebb és körülményesebb.![]()
Én már igyekszem fertőzni a gyerekeket a túrázással, egyenlőre inkább kevesebb mint több sikerrel. De mivel még kis szarosok így elnézem Nekik és megyünk strandolni/csúszdázni, idén Sárvárra megyünk pár napot fixen, két éve Zalakaroson csapattuk és imádták.![]()

Mi a naggyal már turáztunk, a picit ujévkor felvittük Írottkőre már. A nagyobbal amikor 7 honapos volt, a Csobáncra mentünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Te egy hiba vagy a Mátrixbannmate írta:
Másféle nyaralás: Tudom nem divat idehaza maradni annyira, de az ország északi részén kéktúrázás (vagy bármilyen túra) is nagyon jó móka. Olcsó, semmi stressz, csak sétálsz, cipeled a motyód, igenis vannak szép helyek és szerencsére térerő sincs sok helyen. Nekem ez tud teljes kikapcsolódást nyújtani. Tavaly nem tettük ki ennek még a gyereket, idén pár napra megpróbáljuk egy jobb hordozóval.
Kerékpárral is tervezhető hasonló, kicsit költségesebb és körülményesebb.

Én már igyekszem fertőzni a gyerekeket a túrázással, egyenlőre inkább kevesebb mint több sikerrel. De mivel még kis szarosok így elnézem Nekik és megyünk strandolni/csúszdázni, idén Sárvárra megyünk pár napot fixen, két éve Zalakaroson csapattuk és imádták.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Városnak Krakkó autóval simán jó, 2-3 napot el lehet ott lenni. Vagy akár Ljubljana.
- BlancoMark
Sevilla. Egész olcsó, gyönyörű, fullos kaják. És ott van egy köpésnyire Cadíz, Granada meg egész Andalúzia. Egyszer voltam eddig, februárban, bamm 23 fok volt. Nem volt szar beesni a latyakból és 5 fokból.___Samy___ írta: Adom. Ugyis keresek valami nyaralos desztinaciot nyarra, meg egy 2-3 napos kirandulos varost. Szivesen olvasnam a tippeket.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Úgy hallottam Felcsúton fasza a kisvasút___Samy___ írta: Adom. Ugyis keresek valami nyaralos desztinaciot nyarra, meg egy 2-3 napos kirandulos varost. Szivesen olvasnam a tippeket.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Róma skip most, minden felujitas alatt all, kb egyszerre. Vagy aki oda akar, az olvasson utana meddig tart a buli
thereisonly1ronaldo
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Isztambul. Mi anno novemberben voltunk, 4 nap, 3 ejszaka. Franko a Bazár, szép a Haiga Sofia, meg az egész város hangulata. A villamos nem drága, elvisz a városrészek közt. Érdekes a Boszporuszon hajózás is.___Samy___ írta: Adom. Ugyis keresek valami nyaralos desztinaciot nyarra, meg egy 2-3 napos kirandulos varost. Szivesen olvasnam a tippeket.
Róma szintén egy 3-4 napos kirándulás, Colosseum - Forum Romanum, muzeumok, Vatikán, Angyalvár...
Igaz, ezek már régen voltak, a precovidban. Azóta az árak tuti elszálltak

- ___Samy___
Adom. Ugyis keresek valami nyaralos desztinaciot nyarra, meg egy 2-3 napos kirandulos varost. Szivesen olvasnam a tippeket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezen gondolkodtam amugy reggel, csak nem tudom van-e ertelme, leven az utazas Madridba topicban ha nincs leirva minden otvenszer, akkor egyszer sem es jo az 51. ember ugyanazertRemy írta: Amugy lehetne Utazas/nyaralas topic. Na, nem magam miatt, hanem mert ugyis rengetegszer elojon nyaralas tipp es tarsaik. Legalabb egy helyen lenne, es nem veszne el az offtopicban.![]()
Barcsak annyit tudnek utazni. Szoval marad a film.Pipita írta: Te Remy, nem akarod elfelejteni a filmes topikot és inkább az utazást kisajátítani helyette?![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amugy lehetne Utazas/nyaralas topic. Na, nem magam miatt, hanem mert ugyis rengetegszer elojon nyaralas tipp es tarsaik. Legalabb egy helyen lenne, es nem veszne el az offtopicban.

Barcsak annyit tudnek utazni. Szoval marad a film.Pipita írta: Te Remy, nem akarod elfelejteni a filmes topikot és inkább az utazást kisajátítani helyette?![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, nyilvan. Meg jo is volt olvasni, amiket irthehetheoriginal írta: Nem tudom. Sajat elmenyeket talan nem ir korul annyira cringe csepegos modoroskodo hangvetellel, bar siman kinezem belole![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bár nem voltam Kenyában, Etiópiában és még sok más helyen, de talán család miatt pont a legjobb választás Namíbia lenne, HA saját magatok ura akartok lenni, nem pedig befizetitek magatokat egy 2 hetes hoznak-visznek túrára (mert akkor úgyis mindegy). Egyrészt ugye messze nincs akkora embertömeg, másrészt tényleg brutál könnyen eljutották bárhová.Pipita írta:
Mondjuk hogy a kis család hogy menne bele, na azt még nem látom magam előtt, de megoldjuk.![]()
Érdemes 1-2 túrázós videót megnézni az országról. Gyönyörű.
Namíbia lényegében Afrika kezdőknek.
fun fact: Az istenek a fejükre estek c. filmből Nǃxau ǂToma, avagy az öreg busman főszereplő is namíbiai volt. Ő a leghíresebb színészük.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem tudom. Sajat elmenyeket talan nem ir korul annyira cringe csepegos modoroskodo hangvetellel, bar siman kinezem belole

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg csak január eleje van, de az év legrosszabb ötletet máris láthattuk.Pipita írta: Te Remy, nem akarod elfelejteni a filmes topikot és inkább az utazást kisajátítani helyette?![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema