Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Nem hinném jönne már most, szerintem még a nyári jövetele is kétséges már. Régóta szar formában van, nem tudom ez egy periódusa vagy egy lejtmenet kezdete.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
NEW: Real Madrid keep being confident about Trent Alexander-Arnold, but they’re trying to bring the signing forward for THIS window.
Further moves in the next days or weeks are not ruled out.
Sources at Real Madrid say that they see no way of being competitive in all competitions without a RB signing.
One source said: “What I know is that without a RB, it’s impossible to win the Champions League.”
@MarioCortegana
Further moves in the next days or weeks are not ruled out.
Sources at Real Madrid say that they see no way of being competitive in all competitions without a RB signing.
One source said: “What I know is that without a RB, it’s impossible to win the Champions League.”
@MarioCortegana
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Egyetlen egyszer lattam, u23 ban jatszott a Spanyolok ellen, ahol nagynehezen 2-1 re nyertek a spanyolok. Ott amugy eleg bitang volt, ahogy az egesz csapat. Kokemenyen vedekezett az uzbeg csapat, harciasak nagyon. 25 milliot megerhet. De akkor mar Asencio kapja mar meg inkabb a lehetoseget, istenit neki…Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are very interested in Lens CB Abdukodir Khusanov.
Talks have already taken place. Lens want over €25M for Khusanov. @Santi_J_FM
Öreg Santi nem nagyon ír kamukat. Azt is írja, hogy a Newcastle és a Man City is már tárgyalt az ügynökével. Üzbég gyerek, 20 éves.
Aztán majd nyomatjuk Alabát meg Militaot és nem fog szerepet kapni, mint Asencio.
Két szélsőhátvéd és egy irányító lenne számomra a prioritás.

Két szélsőhátvéd és egy irányító lenne számomra a prioritás.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
BREAKING: Real Madrid are very interested in Lens CB Abdukodir Khusanov.
Öreg Santi nem nagyon ír kamukat. Azt is írja, hogy a Newcastle és a Man City is már tárgyalt az ügynökével. Üzbég gyerek, 20 éves.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én azt olvastam hogy bruttó 10et keres, ami nagyjabol már a fele, a korábbi sztargazsinak.Tjacks írta:Egyetértek, annyi hogy csak akkor adnék Modricnak +1et ha a fizuja is drasztikusan csökkenthető. Most ~ 10 millát keres, én háromnál többet már nem adnék Neki.RaúlCF írta: időnként a 20 perces Modric aranyat ér. Nem kell túltolni de maga az, hogy a csapat körül van rengeteget ér, ahogy Lucas is. Elfogynak az öregek akik mindent átéltek és megnyertek. Jó dolog a fiatal keret de kell pár ember aki irányt ad. Carva,Lucas és Luka a 3 ember aki régóta itt van és fel lehet rájuk nézni. Kellenek az ilyen emberek mert csak 20-24 évesekkel nem lehet tolni ahogy csak újakkal sem. Kevesebb fizuval kevesebb játékidővel szerintem nagyon jó ha marad.
Paz meg elég box-to-boxnak néz ki, szóval nem aggódnék hogy nem lenne helye vhol a középpályán.
Sztem ez korrekt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ebben az esetben nálam karrierende, vagy borítékban forgassa visszarealmadrid95 írta:Tjacks írta:
Egyetértek, annyi hogy csak akkor adnék Modricnak +1et ha a fizuja is drasztikusan csökkenthető. Most ~ 10 millát keres, én háromnál többet már nem adnék Neki.
Paz meg elég box-to-boxnak néz ki, szóval nem aggódnék hogy nem lenne helye vhol a középpályán.
Van valami szabaly a ligaban, hogy ha szerzodest hosszabbitasz valakivel, az utolso fizetesehez kepest nem lehet x% a. Tehat drasztikus csokkentes nem lehet, talan, ha jol emlekszem 50% ot lehet csokkenteni csak.

- realmadrid95
Tjacks írta:Egyetértek, annyi hogy csak akkor adnék Modricnak +1et ha a fizuja is drasztikusan csökkenthető. Most ~ 10 millát keres, én háromnál többet már nem adnék Neki.RaúlCF írta: időnként a 20 perces Modric aranyat ér. Nem kell túltolni de maga az, hogy a csapat körül van rengeteget ér, ahogy Lucas is. Elfogynak az öregek akik mindent átéltek és megnyertek. Jó dolog a fiatal keret de kell pár ember aki irányt ad. Carva,Lucas és Luka a 3 ember aki régóta itt van és fel lehet rájuk nézni. Kellenek az ilyen emberek mert csak 20-24 évesekkel nem lehet tolni ahogy csak újakkal sem. Kevesebb fizuval kevesebb játékidővel szerintem nagyon jó ha marad.
Van valami szabaly a ligaban, hogy ha szerzodest hosszabbitasz valakivel, az utolso fizetesehez kepest nem lehet x% a. Tehat drasztikus csokkentes nem lehet, talan, ha jol emlekszem 50% ot lehet csokkenteni csak.
-
Egyetértek, annyi hogy csak akkor adnék Modricnak +1et ha a fizuja is drasztikusan csökkenthető. Most ~ 10 millát keres, én háromnál többet már nem adnék Neki.RaúlCF írta: időnként a 20 perces Modric aranyat ér. Nem kell túltolni de maga az, hogy a csapat körül van rengeteget ér, ahogy Lucas is. Elfogynak az öregek akik mindent átéltek és megnyertek. Jó dolog a fiatal keret de kell pár ember aki irányt ad. Carva,Lucas és Luka a 3 ember aki régóta itt van és fel lehet rájuk nézni. Kellenek az ilyen emberek mert csak 20-24 évesekkel nem lehet tolni ahogy csak újakkal sem. Kevesebb fizuval kevesebb játékidővel szerintem nagyon jó ha marad.
Ha Modric befejezi, akkor Paz atvehetne a helyet a keretben. Szerintem melyebben is hasznos tudna lenni, mint ahol jelenleg a Comoban jatszik.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
időnként a 20 perces Modric aranyat ér. Nem kell túltolni de maga az, hogy a csapat körül van rengeteget ér, ahogy Lucas is. Elfogynak az öregek akik mindent átéltek és megnyertek. Jó dolog a fiatal keret de kell pár ember aki irányt ad. Carva,Lucas és Luka a 3 ember aki régóta itt van és fel lehet rájuk nézni. Kellenek az ilyen emberek mert csak 20-24 évesekkel nem lehet tolni ahogy csak újakkal sem. Kevesebb fizuval kevesebb játékidővel szerintem nagyon jó ha marad.
- nzooli93
Meg ugye kérdés ,hogy Modriccal mi lesz. Mert ha marad jövőre, nyilván fogják játszatni is.Tjacks írta:Jön Xabi Alonso és a kánaán, majd megoldja hogy legyen idejük, ért hozzáPad'em írta:
Güler se kap elég játékidőt, aztán ugyanaz a poszt. Szerintem pár évig nem lesz neki itt helye, el kell adni jó pénzért visszavásárlási opcióval.![]()
Paz egyébként nyári meccseken is nagyon jó volt.
-
Jön Xabi Alonso és a kánaán, majd megoldja hogy legyen idejük, ért hozzáPad'em írta:Güler se kap elég játékidőt, aztán ugyanaz a poszt. Szerintem pár évig nem lesz neki itt helye, el kell adni jó pénzért visszavásárlási opcióval.Tjacks írta:
Valaki múltkor - lehet pont Te?dobott be egy vidit róla, az alapján tényleg igéretesnek tűnik, simán beférne a keretbe, értékes játékidővel.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Amíg nem volt kérdés a szerződése habzó szájjal ő volt a világ legjobbja. Ha hosszabbít megint a világ legjobbja lesz. Csak addig szar amíg elmegy. Komoly bukfencek vannak arrafele is. Ingyen 4-5 évre tökéletes addig lehet keresni a 18 éves Cafút.nincsenek megelégedve vele a Pool szurkolói sem sokszor
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Az igazság az, hogy Trent is vagy 5-6 éve volt a toppon. Most nem rossz, de nem azaz ember, akiért küzdenék. Évek óta maga alatt teljesít, nincsenek megelégedve vele a Pool szurkolói sem sokszor. Gyakorlatilag ezen a poszton más top védő nem nagyon van, aki a mi taktikánkba passzolna. A lehetőségeket tényleg az utánpótlásban kellene keresni. Akár a sajátunkban, akár más csapatéban. Én tényleg erre helyezném a hangsúlyt. Szárnyvédőt ide hozni és túlnyomóan defenzív szereppel megbízni, nem lenne jó. Szerintem Frimpong sem mutatna sokkal többet, mint Lucas ebben a szerepben.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pad'em
Güler se kap elég játékidőt, aztán ugyanaz a poszt. Szerintem pár évig nem lesz neki itt helye, el kell adni jó pénzért visszavásárlási opcióval.Tjacks írta:Valaki múltkor - lehet pont Te?realmadrid95 írta: Kis erdekesseg Nico Pazrol, mivel sokat cikkeznek, hogy nyaron visszavasaroljuk. (Lehet tovabb is adjuk)
dobott be egy vidit róla, az alapján tényleg igéretesnek tűnik, simán beférne a keretbe, értékes játékidővel.
-
Valaki múltkor - lehet pont Te?realmadrid95 írta: Kis erdekesseg Nico Pazrol, mivel sokat cikkeznek, hogy nyaron visszavasaroljuk. (Lehet tovabb is adjuk)

Valami nem stimmel ezzel a gyerekkel nekem. Nem fer oda a Castillaba, nem ul le a padra sem mikor egy jobbhatvedunk van, kupaban sem kerettag.Pad'em írta: Ha már Como, vinnék Forteát is, aki elvileg elégedetlen, hogy még nem a Castillában játszik.
Ezek alapjan menjen akkor opcioval, aztan ott majd elvalik a szar a viztol.
- realmadrid95
Amondo vagyok, hogy olyan feltetelekkel, ahogy Paz tavozott, ugy o is menjen. Itt nagyon sokaig nem lesz eselye fejlodni, foleg, hogy ha jon Trent, Frimpong vagy barki.Pad'em írta: Ha már Como, vinnék Forteát is, aki elvileg elégedetlen, hogy még nem a Castillában játszik.
- Pad'em
Ha már Como, vinnék Forteát is, aki elvileg elégedetlen, hogy még nem a Castillában játszik.