Két szélsőhátvéd és egy irányító lenne számomra a prioritás.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. január 6., hétfő 15:34
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 6., hétfő 14:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 6., hétfő 14:05
Én azt olvastam hogy bruttó 10et keres, ami nagyjabol már a fele, a korábbi sztargazsinak.Tjacks írta:Egyetértek, annyi hogy csak akkor adnék Modricnak +1et ha a fizuja is drasztikusan csökkenthető. Most ~ 10 millát keres, én háromnál többet már nem adnék Neki.RaúlCF írta: időnként a 20 perces Modric aranyat ér. Nem kell túltolni de maga az, hogy a csapat körül van rengeteget ér, ahogy Lucas is. Elfogynak az öregek akik mindent átéltek és megnyertek. Jó dolog a fiatal keret de kell pár ember aki irányt ad. Carva,Lucas és Luka a 3 ember aki régóta itt van és fel lehet rájuk nézni. Kellenek az ilyen emberek mert csak 20-24 évesekkel nem lehet tolni ahogy csak újakkal sem. Kevesebb fizuval kevesebb játékidővel szerintem nagyon jó ha marad.
Paz meg elég box-to-boxnak néz ki, szóval nem aggódnék hogy nem lenne helye vhol a középpályán.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 6., hétfő 14:03
Ebben az esetben nálam karrierende, vagy borítékban forgassa visszarealmadrid95 írta:Tjacks írta:
Egyetértek, annyi hogy csak akkor adnék Modricnak +1et ha a fizuja is drasztikusan csökkenthető. Most ~ 10 millát keres, én háromnál többet már nem adnék Neki.
Paz meg elég box-to-boxnak néz ki, szóval nem aggódnék hogy nem lenne helye vhol a középpályán.
Van valami szabaly a ligaban, hogy ha szerzodest hosszabbitasz valakivel, az utolso fizetesehez kepest nem lehet x% a. Tehat drasztikus csokkentes nem lehet, talan, ha jol emlekszem 50% ot lehet csokkenteni csak.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 6., hétfő 13:59
Tjacks írta:Egyetértek, annyi hogy csak akkor adnék Modricnak +1et ha a fizuja is drasztikusan csökkenthető. Most ~ 10 millát keres, én háromnál többet már nem adnék Neki.RaúlCF írta: időnként a 20 perces Modric aranyat ér. Nem kell túltolni de maga az, hogy a csapat körül van rengeteget ér, ahogy Lucas is. Elfogynak az öregek akik mindent átéltek és megnyertek. Jó dolog a fiatal keret de kell pár ember aki irányt ad. Carva,Lucas és Luka a 3 ember aki régóta itt van és fel lehet rájuk nézni. Kellenek az ilyen emberek mert csak 20-24 évesekkel nem lehet tolni ahogy csak újakkal sem. Kevesebb fizuval kevesebb játékidővel szerintem nagyon jó ha marad.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 6., hétfő 13:55
Egyetértek, annyi hogy csak akkor adnék Modricnak +1et ha a fizuja is drasztikusan csökkenthető. Most ~ 10 millát keres, én háromnál többet már nem adnék Neki.RaúlCF írta: időnként a 20 perces Modric aranyat ér. Nem kell túltolni de maga az, hogy a csapat körül van rengeteget ér, ahogy Lucas is. Elfogynak az öregek akik mindent átéltek és megnyertek. Jó dolog a fiatal keret de kell pár ember aki irányt ad. Carva,Lucas és Luka a 3 ember aki régóta itt van és fel lehet rájuk nézni. Kellenek az ilyen emberek mert csak 20-24 évesekkel nem lehet tolni ahogy csak újakkal sem. Kevesebb fizuval kevesebb játékidővel szerintem nagyon jó ha marad.
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. január 6., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 6., hétfő 13:11
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 6., hétfő 13:00
Meg ugye kérdés ,hogy Modriccal mi lesz. Mert ha marad jövőre, nyilván fogják játszatni is.Tjacks írta:Jön Xabi Alonso és a kánaán, majd megoldja hogy legyen idejük, ért hozzáPad'em írta:
Güler se kap elég játékidőt, aztán ugyanaz a poszt. Szerintem pár évig nem lesz neki itt helye, el kell adni jó pénzért visszavásárlási opcióval.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 6., hétfő 12:51
Jön Xabi Alonso és a kánaán, majd megoldja hogy legyen idejük, ért hozzáPad'em írta:Güler se kap elég játékidőt, aztán ugyanaz a poszt. Szerintem pár évig nem lesz neki itt helye, el kell adni jó pénzért visszavásárlási opcióval.Tjacks írta:
Valaki múltkor - lehet pont Te?dobott be egy vidit róla, az alapján tényleg igéretesnek tűnik, simán beférne a keretbe, értékes játékidővel.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 6., hétfő 12:49
Amíg nem volt kérdés a szerződése habzó szájjal ő volt a világ legjobbja. Ha hosszabbít megint a világ legjobbja lesz. Csak addig szar amíg elmegy. Komoly bukfencek vannak arrafele is. Ingyen 4-5 évre tökéletes addig lehet keresni a 18 éves Cafút.nincsenek megelégedve vele a Pool szurkolói sem sokszor
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 6., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 6., hétfő 12:41
Güler se kap elég játékidőt, aztán ugyanaz a poszt. Szerintem pár évig nem lesz neki itt helye, el kell adni jó pénzért visszavásárlási opcióval.Tjacks írta:Valaki múltkor - lehet pont Te?realmadrid95 írta: Kis erdekesseg Nico Pazrol, mivel sokat cikkeznek, hogy nyaron visszavasaroljuk. (Lehet tovabb is adjuk)
dobott be egy vidit róla, az alapján tényleg igéretesnek tűnik, simán beférne a keretbe, értékes játékidővel.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 6., hétfő 12:34
Valaki múltkor - lehet pont Te?realmadrid95 írta: Kis erdekesseg Nico Pazrol, mivel sokat cikkeznek, hogy nyaron visszavasaroljuk. (Lehet tovabb is adjuk)
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. január 6., hétfő 12:27
Valami nem stimmel ezzel a gyerekkel nekem. Nem fer oda a Castillaba, nem ul le a padra sem mikor egy jobbhatvedunk van, kupaban sem kerettag.Pad'em írta: Ha már Como, vinnék Forteát is, aki elvileg elégedetlen, hogy még nem a Castillában játszik.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 6., hétfő 12:25
Amondo vagyok, hogy olyan feltetelekkel, ahogy Paz tavozott, ugy o is menjen. Itt nagyon sokaig nem lesz eselye fejlodni, foleg, hogy ha jon Trent, Frimpong vagy barki.Pad'em írta: Ha már Como, vinnék Forteát is, aki elvileg elégedetlen, hogy még nem a Castillában játszik.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 6., hétfő 12:06
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 6., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 4., szombat 22:38
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 4., szombat 22:34
Pedro Porro?ziro4vr írta:Írtam anno elkeseredetten, fasztudja. Nem egy új Cafut várok, de nem létezik hogy ott tart a foci 2025ben, hogy nincs egy ilyen értelmes tehetség vagy befutott ember egy jobbhátvéd posztra. Angol, francia, holland utánpótlásban nem létezik hogy nincs egy ilyen ember. De ha mégis, akkor sem kell egy néger beckham akit bármelyik angol nímand bebőröz, aztán utána csak sétál vissza.Nika91127 írta: És az ki?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem