Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 6., hétfő 14:03

realmadrid95 írta:
Tjacks írta:

Egyetértek, annyi hogy csak akkor adnék Modricnak +1et ha a fizuja is drasztikusan csökkenthető. Most ~ 10 millát keres, én háromnál többet már nem adnék Neki.

Paz meg elég box-to-boxnak néz ki, szóval nem aggódnék hogy nem lenne helye vhol a középpályán.

Van valami szabaly a ligaban, hogy ha szerzodest hosszabbitasz valakivel, az utolso fizetesehez kepest nem lehet x% a. Tehat drasztikus csokkentes nem lehet, talan, ha jol emlekszem 50% ot lehet csokkenteni csak.
Ebben az esetben nálam karrierende, vagy borítékban forgassa vissza :kalapos:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 6., hétfő 13:59

Tjacks írta:
RaúlCF írta: időnként a 20 perces Modric aranyat ér. Nem kell túltolni de maga az, hogy a csapat körül van rengeteget ér, ahogy Lucas is. Elfogynak az öregek akik mindent átéltek és megnyertek. Jó dolog a fiatal keret de kell pár ember aki irányt ad. Carva,Lucas és Luka a 3 ember aki régóta itt van és fel lehet rájuk nézni. Kellenek az ilyen emberek mert csak 20-24 évesekkel nem lehet tolni ahogy csak újakkal sem. Kevesebb fizuval kevesebb játékidővel szerintem nagyon jó ha marad.
Egyetértek, annyi hogy csak akkor adnék Modricnak +1et ha a fizuja is drasztikusan csökkenthető. Most ~ 10 millát keres, én háromnál többet már nem adnék Neki.

Paz meg elég box-to-boxnak néz ki, szóval nem aggódnék hogy nem lenne helye vhol a középpályán.

Van valami szabaly a ligaban, hogy ha szerzodest hosszabbitasz valakivel, az utolso fizetesehez kepest nem lehet x% a. Tehat drasztikus csokkentes nem lehet, talan, ha jol emlekszem 50% ot lehet csokkenteni csak.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 6., hétfő 13:55

RaúlCF írta: időnként a 20 perces Modric aranyat ér. Nem kell túltolni de maga az, hogy a csapat körül van rengeteget ér, ahogy Lucas is. Elfogynak az öregek akik mindent átéltek és megnyertek. Jó dolog a fiatal keret de kell pár ember aki irányt ad. Carva,Lucas és Luka a 3 ember aki régóta itt van és fel lehet rájuk nézni. Kellenek az ilyen emberek mert csak 20-24 évesekkel nem lehet tolni ahogy csak újakkal sem. Kevesebb fizuval kevesebb játékidővel szerintem nagyon jó ha marad.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. január 6., hétfő 13:12

Ha Modric befejezi, akkor Paz atvehetne a helyet a keretben. Szerintem melyebben is hasznos tudna lenni, mint ahol jelenleg a Comoban jatszik.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 6., hétfő 13:11

időnként a 20 perces Modric aranyat ér. Nem kell túltolni de maga az, hogy a csapat körül van rengeteget ér, ahogy Lucas is. Elfogynak az öregek akik mindent átéltek és megnyertek. Jó dolog a fiatal keret de kell pár ember aki irányt ad. Carva,Lucas és Luka a 3 ember aki régóta itt van és fel lehet rájuk nézni. Kellenek az ilyen emberek mert csak 20-24 évesekkel nem lehet tolni ahogy csak újakkal sem. Kevesebb fizuval kevesebb játékidővel szerintem nagyon jó ha marad.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 6., hétfő 13:00

Tjacks írta:
Pad'em írta:

Güler se kap elég játékidőt, aztán ugyanaz a poszt. Szerintem pár évig nem lesz neki itt helye, el kell adni jó pénzért visszavásárlási opcióval.
Jön Xabi Alonso és a kánaán, majd megoldja hogy legyen idejük, ért hozzá :mrgreen:
Meg ugye kérdés ,hogy Modriccal mi lesz. Mert ha marad jövőre, nyilván fogják játszatni is.
Paz egyébként nyári meccseken is nagyon jó volt.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 6., hétfő 12:51

Pad'em írta:
Tjacks írta:

Valaki múltkor - lehet pont Te? :) dobott be egy vidit róla, az alapján tényleg igéretesnek tűnik, simán beférne a keretbe, értékes játékidővel.
Güler se kap elég játékidőt, aztán ugyanaz a poszt. Szerintem pár évig nem lesz neki itt helye, el kell adni jó pénzért visszavásárlási opcióval.
Jön Xabi Alonso és a kánaán, majd megoldja hogy legyen idejük, ért hozzá :mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 6., hétfő 12:49

nincsenek megelégedve vele a Pool szurkolói sem sokszor
Amíg nem volt kérdés a szerződése habzó szájjal ő volt a világ legjobbja. Ha hosszabbít megint a világ legjobbja lesz. Csak addig szar amíg elmegy. Komoly bukfencek vannak arrafele is. Ingyen 4-5 évre tökéletes addig lehet keresni a 18 éves Cafút.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 6., hétfő 12:43

Az igazság az, hogy Trent is vagy 5-6 éve volt a toppon. Most nem rossz, de nem azaz ember, akiért küzdenék. Évek óta maga alatt teljesít, nincsenek megelégedve vele a Pool szurkolói sem sokszor. Gyakorlatilag ezen a poszton más top védő nem nagyon van, aki a mi taktikánkba passzolna. A lehetőségeket tényleg az utánpótlásban kellene keresni. Akár a sajátunkban, akár más csapatéban. Én tényleg erre helyezném a hangsúlyt. Szárnyvédőt ide hozni és túlnyomóan defenzív szereppel megbízni, nem lenne jó. Szerintem Frimpong sem mutatna sokkal többet, mint Lucas ebben a szerepben.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 6., hétfő 12:41

Tjacks írta:
realmadrid95 írta: Kis erdekesseg Nico Pazrol, mivel sokat cikkeznek, hogy nyaron visszavasaroljuk. (Lehet tovabb is adjuk)
Valaki múltkor - lehet pont Te? :) dobott be egy vidit róla, az alapján tényleg igéretesnek tűnik, simán beférne a keretbe, értékes játékidővel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 6., hétfő 12:34

realmadrid95 írta: Kis erdekesseg Nico Pazrol, mivel sokat cikkeznek, hogy nyaron visszavasaroljuk. (Lehet tovabb is adjuk)

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. január 6., hétfő 12:27

Pad'em írta: Ha már Como, vinnék Forteát is, aki elvileg elégedetlen, hogy még nem a Castillában játszik.
Valami nem stimmel ezzel a gyerekkel nekem. Nem fer oda a Castillaba, nem ul le a padra sem mikor egy jobbhatvedunk van, kupaban sem kerettag.

Ezek alapjan menjen akkor opcioval, aztan ott majd elvalik a szar a viztol.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 6., hétfő 12:25

Pad'em írta: Ha már Como, vinnék Forteát is, aki elvileg elégedetlen, hogy még nem a Castillában játszik.
Amondo vagyok, hogy olyan feltetelekkel, ahogy Paz tavozott, ugy o is menjen. Itt nagyon sokaig nem lesz eselye fejlodni, foleg, hogy ha jon Trent, Frimpong vagy barki.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 6., hétfő 12:06

Ha már Como, vinnék Forteát is, aki elvileg elégedetlen, hogy még nem a Castillában játszik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 6., hétfő 11:51

Kis erdekesseg Nico Pazrol, mivel sokat cikkeznek, hogy nyaron visszavasaroljuk. (Lehet tovabb is adjuk)

Az olasz bajnokság futó szezonjában 20 évesen eddig 1331 játékpercet kapva 3 gólnál és 3 asszisztnál tart. Ezzel a harmadik legtöbbet szereplő játékosa a Comonak, 17 mérkőzésen 14-szer kezdő volt. Mind cselezésben (az egész ligában a 3. legtöbb sikeres csel), mind helyzetkialakításban (csapata legjobbja, ligaszinten 4.) kiválóan teljesít. Támadó középpályásként viszont kiemelkedően jó védőszámokat is hoz, az egész Seria A-ban a 8. legtöbb lövést blokkolta, és már 12 interception (labdaszerzés) van a neve mellett.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 4., szombat 22:38

Én nem hehe vagyok hogy 3 perc ytb alapján megmondom, kivéve ha nem Neymar kaliber az ember. :mrgreen:

Tham meccset meg néz a faszom. :mrgreen:

Haverjaim meg oldalak alapján jó, de nem tudom.
Nem illik.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 4., szombat 22:34

ziro4vr írta:
Nika91127 írta: És az ki?
Írtam anno elkeseredetten, fasztudja. Nem egy új Cafut várok, de nem létezik hogy ott tart a foci 2025ben, hogy nincs egy ilyen értelmes tehetség vagy befutott ember egy jobbhátvéd posztra. Angol, francia, holland utánpótlásban nem létezik hogy nincs egy ilyen ember. De ha mégis, akkor sem kell egy néger beckham akit bármelyik angol nímand bebőröz, aztán utána csak sétál vissza.
Pedro Porro?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 4., szombat 22:27

Nika91127 írta: És az ki?
Írtam anno elkeseredetten, fasztudja. Nem egy új Cafut várok, de nem létezik hogy ott tart a foci 2025ben, hogy nincs egy ilyen értelmes tehetség vagy befutott ember egy jobbhátvéd posztra. Angol, francia, holland utánpótlásban nem létezik hogy nincs egy ilyen ember. De ha mégis, akkor sem kell egy néger beckham akit bármelyik angol nímand bebőröz, aztán utána csak sétál vissza.
Nem illik.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. január 4., szombat 22:26

ikarus93 írta: Xabi hozza nyàron magával Frimpongot. Sztem vele jobban járnánk.
Persze. Meg Davis. És védekezni meg a csapágyasra hajtott Rüdiger és a vak Tchoutchou/rokkant Militao vagy Alaba fog. A kompetens fiatal meg hanyagolva van.
Xabi is megváltóként van kezelve, aztán ki tudja...
Frimpong meg inkább szélső, mint szélső védő.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 4., szombat 22:21

Xabi hozza nyàron magával Frimpongot. Sztem vele jobban járnánk.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Vissza: