Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 6., hétfő 12:12

azonnal meg kene szuntetni a folyamatos veszelyhelyzetre valo kulonleges jogrendi kormanyzast.
ugyan...
bármit meg lehet tenni ezzel a társadalommal.
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 6., hétfő 12:08

ziro4vr írta: Hát szerintem itt ez a tisztítókúra meg az ing a fő látnivaló, mint valami AI generált kép. :lol:

Szabadság mindenkinek jár, más kérdés hogyha nem ennyire szar, fos, elbaszott lenne a gazdaságunk hála neki meg a sleppnek, talán többen is megtehetnék hogy elutazzanak.
Meg ha van lehetoseg hawaii ingben Indiaban lazulgatni, akkor azonnal meg kene szuntetni a folyamatos veszelyhelyzetre valo kulonleges jogrendi kormanyzast. :ike:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 6., hétfő 12:02

ferni írta:
BLevi96 írta: Megkérdezték töle év végén hogy, nem zavarja hogy a környezete jobban keres mint ő. Azt montad 1990-be eldöntötte hogy ő a közügyekkel/közérdekkel akar foglalkozni, nem pedig a haszonszerzéssel.

"Van 1 feleségem, 5 gyerekem, 6 unokám, mit akarhatok még? Rendes munkám, megfizetnek. Köszönöm jól vagyok."

A nép embere :'( :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=fawX4BgO_eY&t=350s

5:50től, érdemes meghallgatni és nézni hogy hazudja végig ezt a 2 percet.
Néztem élőbe a teljest :kalapos:
Amugy miért köhög állandóan? Nagyon feltűnő

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 6., hétfő 11:56

Minden a jogszabályok szerint történik.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 6., hétfő 11:52

BLevi96 írta: Megkérdezték töle év végén hogy, nem zavarja hogy a környezete jobban keres mint ő. Azt montad 1990-be eldöntötte hogy ő a közügyekkel/közérdekkel akar foglalkozni, nem pedig a haszonszerzéssel.

"Van 1 feleségem, 5 gyerekem, 6 unokám, mit akarhatok még? Rendes munkám, megfizetnek. Köszönöm jól vagyok."

https://www.youtube.com/watch?v=fawX4BgO_eY&t=350s

5:50től, érdemes meghallgatni és nézni hogy hazudja végig ezt a 2 percet.

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 6., hétfő 11:51

Megkérdezték töle év végén hogy, nem zavarja hogy a környezete jobban keres mint ő. Azt montad 1990-be eldöntötte hogy ő a közügyekkel/közérdekkel akar foglalkozni, nem pedig a haszonszerzéssel.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. január 6., hétfő 11:45

hehetheoriginal írta: jól megfogtátok az inges kép lényegét :lol:

pláne, hogy ugye nem hisszük, hogy havi szaros 6 millát keres, mikor ezermilliárdos vagyonok vannak körülötte családi és baráti körben, és még csak nem is csak külföldön félig titokban, hanem a birkák orra előtt premierbe. :coffee:
Nem hisszük. Pusztán annyit írtam, hogy "legálisan", miniszterelnökként több, mint havi 6 milla megy a zsebébe.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 6., hétfő 11:26

jól megfogtátok az inges kép lényegét :lol:

pláne, hogy ugye nem hisszük, hogy havi szaros 6 millát keres, mikor ezermilliárdos vagyonok vannak körülötte családi és baráti körben, és még csak nem is csak külföldön félig titokban, hanem a birkák orra előtt premierbe. :coffee:
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 6., hétfő 11:19

tibi18 írta:
tomi_b írta:

Nem ezzel van a baj, nekem egyébként a fizetése is teljesen vállalható, azért egy miniszterelnök ne alamizsnát keressen már.

A baj azzal van, hogy beállítja magát nincstelennek és folyton bort iszik és vizet prédikál. Na ez már bassza az ember szemét a többi szarságukkal együtt.
Mindig is egy demagóg gyökér volt, a kormányával együtt. Én is csak azért nem értettem, mert br. 6 milla felett keres havonta.. Abból bármire is futja.
"Sose voltam vagyonos ember, nem is vagyok, nem is leszek" - Orbán Viktor, 2016

Nem is lenne baj amúgy a fizetésével, hogyha a neki minden évben járó bőven infláció feletti fizetésemelését más közalkalmazottak is megkapnák

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 6., hétfő 11:17

biztosak lehettek benne hogy ezt a csaladlatogatasat is mi alltuk es nem a fizetesebol ment
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

tibi18

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. január 6., hétfő 11:07

tomi_b írta:
tibi18 írta: Ezen vagyunk fennakadva? Nézzétek már meg mennyit keres havonta.. Miért ne futná belőle nyaralásra?
Nem ezzel van a baj, nekem egyébként a fizetése is teljesen vállalható, azért egy miniszterelnök ne alamizsnát keressen már.

A baj azzal van, hogy beállítja magát nincstelennek és folyton bort iszik és vizet prédikál. Na ez már bassza az ember szemét a többi szarságukkal együtt.
Mindig is egy demagóg gyökér volt, a kormányával együtt. Én is csak azért nem értettem, mert br. 6 milla felett keres havonta.. Abból bármire is futja.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. január 6., hétfő 10:58

tibi18 írta: Ezen vagyunk fennakadva? Nézzétek már meg mennyit keres havonta.. Miért ne futná belőle nyaralásra?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 6., hétfő 10:55

Hát szerintem itt ez a tisztítókúra meg az ing a fő látnivaló, mint valami AI generált kép. :lol:

Szabadság mindenkinek jár, más kérdés hogyha nem ennyire szar, fos, elbaszott lenne a gazdaságunk hála neki meg a sleppnek, talán többen is megtehetnék hogy elutazzanak.
Nem illik.

tibi18

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. január 6., hétfő 10:53

Ezen vagyunk fennakadva? Nézzétek már meg mennyit keres havonta.. Miért ne futná belőle nyaralásra?

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. január 6., hétfő 10:38

'shutterisland írta: amugy miert akkora hir most, hogy nyaral ?
Tudtommal a bevallása szerint nincs túl sok félretett pénze, ezért érdekes, hogy egy ilyen többmisis kiruccanást milyen moneyból szervezett.

Másrészt folyamat háborús veszélyhelyzet van hirdetve. Ha tényleg itt van a háború a küszöbön, akkor hogy engedheti meg a miniszterelnök, hogy hetekre elvonul nyaralgatni?

Arról nem is beszélve, hogy romokban az ország minden téren, és a "fantasztikus" gazdasági fellendülésnek eddig pont az ellenkezője történik :D

Plusz azt is olvastam (nem biztos forrásból), hogy valamilyen gyógyászati kezelésen is részt vesz (pedig a magyar egészségügy is világszínvonalú szerinte :mrgreen: ).

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 6., hétfő 10:37

'shutterisland írta: amugy miert akkora hir most, hogy nyaral ?
Tobb okbol is. Egyreszt forditott esetben o habzo szajjal kovetelte, hogy az akkori miniszterelnok minden reszletet megossza a nyaralasarol, onnantol kezdve mibol finanszirozza.
Masreszt, o a nep szegeny gyeremeke, aki allandoan dolgozik, ehhez kepest elmennek a csaladdal egy nem annyira olcso "nyaralasra", mikozben par nappal ezelott meg posztolgatott (nyilvan nem o kezzel), hogy munka van, repulorajt, meg a tobbi demagog szarsag. Nyilvan lenne dolog boven az orszagban.
Harmadreszt pedig feltunoen nagy a kuss ezzel kapcsolatban. A fidesz csak a legvegso esetben kussol, ha mar tamadni sem tamadnak vissza azonnal, akkor ott nagy baj van hatul, nagy a fejetlenseg.

tldr; egy hazug geci, es ez most nagyon feltuno
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2025. január 6., hétfő 10:40-kor.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 6., hétfő 10:21

amugy miert akkora hir most, hogy nyaral ?

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 6., hétfő 10:13

hehetheoriginal írta: ing :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Valahonnan ismerős

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 6., hétfő 9:53

ing :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. január 5., vasárnap 21:34

Sztm a mai magyar médiaviszonyokat/tájékozódást úgy a legkönnyebb kettéosztani, hogy ki él meg az olvasóiból, és ki nem. Aki nem, azt a fidesz fizeti, vagy valamelyik másik párt. Ez általában az első 3 hírből kiderül (Jelen-MiHazánk,Mandiner-Fidesz,Nyugatifény-DK)
Ez nem azt jelenti, hogy egyiket,másikat nem kell olvasni, csak fel kell fogni, hogy az egyik olvasóknak ír, a másik meg választópolgároknak. A kettő teljesen más :)

Vissza: