Politika
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Minden a jogszabályok szerint történik.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

https://www.youtube.com/watch?v=fawX4BgO_eY&t=350sBLevi96 írta: Megkérdezték töle év végén hogy, nem zavarja hogy a környezete jobban keres mint ő. Azt montad 1990-be eldöntötte hogy ő a közügyekkel/közérdekkel akar foglalkozni, nem pedig a haszonszerzéssel.
"Van 1 feleségem, 5 gyerekem, 6 unokám, mit akarhatok még? Rendes munkám, megfizetnek. Köszönöm jól vagyok."
A nép embere![]()
![]()
5:50től, érdemes meghallgatni és nézni hogy hazudja végig ezt a 2 percet.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Megkérdezték töle év végén hogy, nem zavarja hogy a környezete jobban keres mint ő. Azt montad 1990-be eldöntötte hogy ő a közügyekkel/közérdekkel akar foglalkozni, nem pedig a haszonszerzéssel.
"Van 1 feleségem, 5 gyerekem, 6 unokám, mit akarhatok még? Rendes munkám, megfizetnek. Köszönöm jól vagyok."
A nép embere
A nép embere

- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hisszük. Pusztán annyit írtam, hogy "legálisan", miniszterelnökként több, mint havi 6 milla megy a zsebébe.hehetheoriginal írta: jól megfogtátok az inges kép lényegét
pláne, hogy ugye nem hisszük, hogy havi szaros 6 millát keres, mikor ezermilliárdos vagyonok vannak körülötte családi és baráti körben, és még csak nem is csak külföldön félig titokban, hanem a birkák orra előtt premierbe.![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jól megfogtátok az inges kép lényegét 
pláne, hogy ugye nem hisszük, hogy havi szaros 6 millát keres, mikor ezermilliárdos vagyonok vannak körülötte családi és baráti körben, és még csak nem is csak külföldön félig titokban, hanem a birkák orra előtt premierbe.

pláne, hogy ugye nem hisszük, hogy havi szaros 6 millát keres, mikor ezermilliárdos vagyonok vannak körülötte családi és baráti körben, és még csak nem is csak külföldön félig titokban, hanem a birkák orra előtt premierbe.

thereisonly1ronaldo
"Sose voltam vagyonos ember, nem is vagyok, nem is leszek" - Orbán Viktor, 2016tibi18 írta:Mindig is egy demagóg gyökér volt, a kormányával együtt. Én is csak azért nem értettem, mert br. 6 milla felett keres havonta.. Abból bármire is futja.tomi_b írta:
Nem ezzel van a baj, nekem egyébként a fizetése is teljesen vállalható, azért egy miniszterelnök ne alamizsnát keressen már.
A baj azzal van, hogy beállítja magát nincstelennek és folyton bort iszik és vizet prédikál. Na ez már bassza az ember szemét a többi szarságukkal együtt.
Nem is lenne baj amúgy a fizetésével, hogyha a neki minden évben járó bőven infláció feletti fizetésemelését más közalkalmazottak is megkapnák
biztosak lehettek benne hogy ezt a csaladlatogatasat is mi alltuk es nem a fizetesebol ment
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- tibi18
Mindig is egy demagóg gyökér volt, a kormányával együtt. Én is csak azért nem értettem, mert br. 6 milla felett keres havonta.. Abból bármire is futja.tomi_b írta:Nem ezzel van a baj, nekem egyébként a fizetése is teljesen vállalható, azért egy miniszterelnök ne alamizsnát keressen már.tibi18 írta: Ezen vagyunk fennakadva? Nézzétek már meg mennyit keres havonta.. Miért ne futná belőle nyaralásra?
A baj azzal van, hogy beállítja magát nincstelennek és folyton bort iszik és vizet prédikál. Na ez már bassza az ember szemét a többi szarságukkal együtt.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nem ezzel van a baj, nekem egyébként a fizetése is teljesen vállalható, azért egy miniszterelnök ne alamizsnát keressen már.tibi18 írta: Ezen vagyunk fennakadva? Nézzétek már meg mennyit keres havonta.. Miért ne futná belőle nyaralásra?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát szerintem itt ez a tisztítókúra meg az ing a fő látnivaló, mint valami AI generált kép.
Szabadság mindenkinek jár, más kérdés hogyha nem ennyire szar, fos, elbaszott lenne a gazdaságunk hála neki meg a sleppnek, talán többen is megtehetnék hogy elutazzanak.

Szabadság mindenkinek jár, más kérdés hogyha nem ennyire szar, fos, elbaszott lenne a gazdaságunk hála neki meg a sleppnek, talán többen is megtehetnék hogy elutazzanak.
Nem illik.
- tibi18
Ezen vagyunk fennakadva? Nézzétek már meg mennyit keres havonta.. Miért ne futná belőle nyaralásra?
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Tudtommal a bevallása szerint nincs túl sok félretett pénze, ezért érdekes, hogy egy ilyen többmisis kiruccanást milyen moneyból szervezett.'shutterisland írta: amugy miert akkora hir most, hogy nyaral ?
Másrészt folyamat háborús veszélyhelyzet van hirdetve. Ha tényleg itt van a háború a küszöbön, akkor hogy engedheti meg a miniszterelnök, hogy hetekre elvonul nyaralgatni?
Arról nem is beszélve, hogy romokban az ország minden téren, és a "fantasztikus" gazdasági fellendülésnek eddig pont az ellenkezője történik

Plusz azt is olvastam (nem biztos forrásból), hogy valamilyen gyógyászati kezelésen is részt vesz (pedig a magyar egészségügy is világszínvonalú szerinte

Tobb okbol is. Egyreszt forditott esetben o habzo szajjal kovetelte, hogy az akkori miniszterelnok minden reszletet megossza a nyaralasarol, onnantol kezdve mibol finanszirozza.'shutterisland írta: amugy miert akkora hir most, hogy nyaral ?
Masreszt, o a nep szegeny gyeremeke, aki allandoan dolgozik, ehhez kepest elmennek a csaladdal egy nem annyira olcso "nyaralasra", mikozben par nappal ezelott meg posztolgatott (nyilvan nem o kezzel), hogy munka van, repulorajt, meg a tobbi demagog szarsag. Nyilvan lenne dolog boven az orszagban.
Harmadreszt pedig feltunoen nagy a kuss ezzel kapcsolatban. A fidesz csak a legvegso esetben kussol, ha mar tamadni sem tamadnak vissza azonnal, akkor ott nagy baj van hatul, nagy a fejetlenseg.
tldr; egy hazug geci, es ez most nagyon feltuno
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2025. január 6., hétfő 10:40-kor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy miert akkora hir most, hogy nyaral ?
- BLevi96
Valahonnan ismerőshehetheoriginal írta: ing![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
Sztm a mai magyar médiaviszonyokat/tájékozódást úgy a legkönnyebb kettéosztani, hogy ki él meg az olvasóiból, és ki nem. Aki nem, azt a fidesz fizeti, vagy valamelyik másik párt. Ez általában az első 3 hírből kiderül (Jelen-MiHazánk,Mandiner-Fidesz,Nyugatifény-DK)
Ez nem azt jelenti, hogy egyiket,másikat nem kell olvasni, csak fel kell fogni, hogy az egyik olvasóknak ír, a másik meg választópolgároknak. A kettő teljesen más
Ez nem azt jelenti, hogy egyiket,másikat nem kell olvasni, csak fel kell fogni, hogy az egyik olvasóknak ír, a másik meg választópolgároknak. A kettő teljesen más

-
Szerintem a címlapon volt ott már kormánypolitikus is.kiserik írta: Hirtelen megütötte a szemem a címlapon Gulyás Marci, másikon Donáth Anna. Aztán kiderült Magyar Hang olvasói (ugye a szerkesztők választanak 5-6 nevet és azokra lehet szavazni) Gulyás Marcit szavazták meg az év emberének 2021-ben, majd Pottyondy Edinát 2024-ben.
Potyondi politikai hovatartozását nem ismerem, csak a munkásságát, mint humorista. Abban pedig osztja a pofonokat jobbra, balra, kormánypárt, régi és új ellenzék felé egyaránt.
Gulyás Marci saját bevallása szerint is baloldali, de szerintem a szavazók nála is inkább a munkásságát, a youtube-on elért nem kis eredményeit jutalmazták, mint politikai hozzáállását.
- BLevi96
Konzervatív/liberáns vagy jobb/ball oldal, ezek mára csak arra jók hogy beskatulyázunk embereket, mögöttük a tartalom rengeteget változott az évtízedek alatt. (Kossuth is libsi volt, de még se olyan mint akik ma azok)kiserik írta: Egyébként az is egy érdekes téma, hogy mennyire keveredtek már össze ezek a politikai ideológiák és mennyire lettek mára csak ilyen üres jelzők, mentesek az igazi, eredeti tartalmuktól.
Pont ezért kellene a középútat választani, mert mindkét oldalon vannak hasznos elemek, csak ez nem divat és ha a kormánypárt A-t mond, akkor az ellenzéknek B-t kell és fordítva. Saját hatalmukat tartják szemelött, nem pedig az ország haladását. Kampányok is abból állnak hogy a másik mit venne el, nem pedig hogy ŐK mit adnának.
Örök igazság, ha valami nem csak kétféle lehet, és nem tartozik az egyikbe, akkor nem kell azonnal berakni a másikba. Az, hogy valami nem jobboldali, nem jelenti azt, hogy baloldali. És itt most ne menjünk bele politológiába, meg közgazdaságtanba. Úgy használjuk ezeket a jelzőket, mint a hétköznapi ember (ami persze nem helyes, de akkor kevésbé lesz félreérthető). Hogy példát mondjak, a Puzsér féle ""centralista"" álláspont nekem inkább liberális, mint mérsékelten jobboldali, mégha politológiai szempontból talán pont oda tartozna.Halfkey írta:Ugye pont ezért kérdeztem, hogy nálad akkor az a jobb oldali média, ahol árnyéka sem lehet semmilyen más gondolkodásnak? Érdekes hogy az objektív médiafogyasztástól indult az egész társalgás.kiserik írta: Az ebédőasztalnál nem nyokodjuk a telefont, srácok![]()
Csak rákeresetem a Magyar Hangra, hogy művelődjek kicsit (ha már Aszadot is ők látták Ferihegyen). Hirtelen megütötte a szemem a címlapon Gulyás Marci, másikon Donáth Anna. Aztán kiderült Magyar Hang olvasói (ugye a szerkesztők választanak 5-6 nevet és azokra lehet szavazni) Gulyás Marcit szavazták meg az év emberének 2021-ben, majd Pottyondy Edinát 2024-ben. Aztán a cikkek között feltűnt Puzsér, mint véleményvezér. Ezért neveztem meg ezt a 3 embert.
Mint mondtam, kinek mi. Nekem ezek annyira nem a jobboldal képviselői. Inkább liberális, esetleg polgári, amit én nem keverek a jobboldalba.
Abszolult nem ítélkeztem, csak közelebb kerültem ahhoz, hogy megértsem Ericco világról alkotott álláspontját. Ennyi a történet.
Azt hogy a polgárit is belekevered, az már eleve értelmezhetetlen, mivel az nem egy baloldali jelző. Egyébként a liberális sem, én pl az vagyok, és a gazdasági liberalizmusom az tipikusan egy jobb oldali nézőpont. Mármint rendes jobboldalaknál, nem Magyarisztánban, ahol Kádári adóztatás és állami újraszétosztás a divat.
És az egész onnan indul ki, hogy ha én úgy gondolom, hogy azért, hogy tisztába legyek a dolgokkal és informálódjak minden oldalról követem balról a Partizánt, liberális oldalról a Telexet, jobbról meg Puzsért, akkor gyakorlatilag becsapom saját magam. Pont ahogyan sokan így csapják be magukat az Index, Mandíner, Origo hármassal például.
Egyébként az is egy érdekes téma, hogy mennyire keveredtek már össze ezek a politikai ideológiák és mennyire lettek mára csak ilyen üres jelzők, mentesek az igazi, eredeti tartalmuktól.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!