Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

BlancoMark

Re: Politika

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 6., hétfő 12:24

kiserik írta:
ferni írta:
https://www.youtube.com/watch?v=fawX4BgO_eY&t=350s

5:50től, érdemes meghallgatni és nézni hogy hazudja végig ezt a 2 percet.
Már miért hazudna? Még a mindent tudó Magyar Péter is azt mondta, hogy OV nem foglalkozik üzleti ügyekkel. Arra megvan a külön ember, emberek. Egyébként így kell csinálni, mert így nem kell hazudnia, meg akkor sem, ha csak rész igazságokat mond. Bevált módszer.

Amúgy nekem ebben az volt a leglényegesebb, mikor a jövőjéről beszélt, hogy képviselőként be tud majd jutni és úgy mehet majd nyugdíjba. Talán nem is OV-nek fogják hívni a Fidesz miniszterelnök jelöltjét 2026-ben? :hmmm:
Magyar Peter azt mondta, hogy vacsoraknal dontik el az osszes nagyobb uzleti ugyet Orbanek. :D

Simicska is megerositette, hogy Orban anno a Rosatommal akarta megvetetni az RTL-t.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 6., hétfő 12:16

ferni írta:
BLevi96 írta: Megkérdezték töle év végén hogy, nem zavarja hogy a környezete jobban keres mint ő. Azt montad 1990-be eldöntötte hogy ő a közügyekkel/közérdekkel akar foglalkozni, nem pedig a haszonszerzéssel.

"Van 1 feleségem, 5 gyerekem, 6 unokám, mit akarhatok még? Rendes munkám, megfizetnek. Köszönöm jól vagyok."

A nép embere :'( :lol:

Már miért hazudna? Még a mindent tudó Magyar Péter is azt mondta, hogy OV nem foglalkozik üzleti ügyekkel. Arra megvan a külön ember, emberek. Egyébként így kell csinálni, mert így nem kell hazudnia, meg akkor sem, ha csak rész igazságokat mond. Bevált módszer.

Amúgy nekem ebben az volt a leglényegesebb, mikor a jövőjéről beszélt, hogy képviselőként be tud majd jutni és úgy mehet majd nyugdíjba. Talán nem is OV-nek fogják hívni a Fidesz miniszterelnök jelöltjét 2026-ben? :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 6., hétfő 12:12

ferni írta:
BLevi96 írta: Megkérdezték töle év végén hogy, nem zavarja hogy a környezete jobban keres mint ő. Azt montad 1990-be eldöntötte hogy ő a közügyekkel/közérdekkel akar foglalkozni, nem pedig a haszonszerzéssel.

"Van 1 feleségem, 5 gyerekem, 6 unokám, mit akarhatok még? Rendes munkám, megfizetnek. Köszönöm jól vagyok."

"A mértéktartást erénynek tekintem"

:lol:

Hogy nem szakadt be alatta a pódium.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 6., hétfő 12:12

azonnal meg kene szuntetni a folyamatos veszelyhelyzetre valo kulonleges jogrendi kormanyzast.
ugyan...
bármit meg lehet tenni ezzel a társadalommal.
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 6., hétfő 12:08

ziro4vr írta: Hát szerintem itt ez a tisztítókúra meg az ing a fő látnivaló, mint valami AI generált kép. :lol:

Szabadság mindenkinek jár, más kérdés hogyha nem ennyire szar, fos, elbaszott lenne a gazdaságunk hála neki meg a sleppnek, talán többen is megtehetnék hogy elutazzanak.
Meg ha van lehetoseg hawaii ingben Indiaban lazulgatni, akkor azonnal meg kene szuntetni a folyamatos veszelyhelyzetre valo kulonleges jogrendi kormanyzast. :ike:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 6., hétfő 12:02

ferni írta:

Néztem élőbe a teljest :kalapos:
Amugy miért köhög állandóan? Nagyon feltűnő

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 6., hétfő 11:56

Minden a jogszabályok szerint történik.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 6., hétfő 11:52

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 6., hétfő 11:51

Megkérdezték töle év végén hogy, nem zavarja hogy a környezete jobban keres mint ő. Azt montad 1990-be eldöntötte hogy ő a közügyekkel/közérdekkel akar foglalkozni, nem pedig a haszonszerzéssel.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. január 6., hétfő 11:45

hehetheoriginal írta: jól megfogtátok az inges kép lényegét :lol:

pláne, hogy ugye nem hisszük, hogy havi szaros 6 millát keres, mikor ezermilliárdos vagyonok vannak körülötte családi és baráti körben, és még csak nem is csak külföldön félig titokban, hanem a birkák orra előtt premierbe. :coffee:
Nem hisszük. Pusztán annyit írtam, hogy "legálisan", miniszterelnökként több, mint havi 6 milla megy a zsebébe.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 6., hétfő 11:26

jól megfogtátok az inges kép lényegét :lol:

pláne, hogy ugye nem hisszük, hogy havi szaros 6 millát keres, mikor ezermilliárdos vagyonok vannak körülötte családi és baráti körben, és még csak nem is csak külföldön félig titokban, hanem a birkák orra előtt premierbe. :coffee:
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 6., hétfő 11:19

tibi18 írta:
tomi_b írta:

Nem ezzel van a baj, nekem egyébként a fizetése is teljesen vállalható, azért egy miniszterelnök ne alamizsnát keressen már.

A baj azzal van, hogy beállítja magát nincstelennek és folyton bort iszik és vizet prédikál. Na ez már bassza az ember szemét a többi szarságukkal együtt.
Mindig is egy demagóg gyökér volt, a kormányával együtt. Én is csak azért nem értettem, mert br. 6 milla felett keres havonta.. Abból bármire is futja.
"Sose voltam vagyonos ember, nem is vagyok, nem is leszek" - Orbán Viktor, 2016

Nem is lenne baj amúgy a fizetésével, hogyha a neki minden évben járó bőven infláció feletti fizetésemelését más közalkalmazottak is megkapnák

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 6., hétfő 11:17

biztosak lehettek benne hogy ezt a csaladlatogatasat is mi alltuk es nem a fizetesebol ment
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

tibi18

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. január 6., hétfő 11:07

tomi_b írta:
tibi18 írta: Ezen vagyunk fennakadva? Nézzétek már meg mennyit keres havonta.. Miért ne futná belőle nyaralásra?
Nem ezzel van a baj, nekem egyébként a fizetése is teljesen vállalható, azért egy miniszterelnök ne alamizsnát keressen már.

A baj azzal van, hogy beállítja magát nincstelennek és folyton bort iszik és vizet prédikál. Na ez már bassza az ember szemét a többi szarságukkal együtt.
Mindig is egy demagóg gyökér volt, a kormányával együtt. Én is csak azért nem értettem, mert br. 6 milla felett keres havonta.. Abból bármire is futja.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. január 6., hétfő 10:58

tibi18 írta: Ezen vagyunk fennakadva? Nézzétek már meg mennyit keres havonta.. Miért ne futná belőle nyaralásra?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 6., hétfő 10:55

Hát szerintem itt ez a tisztítókúra meg az ing a fő látnivaló, mint valami AI generált kép. :lol:

Szabadság mindenkinek jár, más kérdés hogyha nem ennyire szar, fos, elbaszott lenne a gazdaságunk hála neki meg a sleppnek, talán többen is megtehetnék hogy elutazzanak.
Nem illik.

tibi18

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. január 6., hétfő 10:53

Ezen vagyunk fennakadva? Nézzétek már meg mennyit keres havonta.. Miért ne futná belőle nyaralásra?

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. január 6., hétfő 10:38

'shutterisland írta: amugy miert akkora hir most, hogy nyaral ?
Tudtommal a bevallása szerint nincs túl sok félretett pénze, ezért érdekes, hogy egy ilyen többmisis kiruccanást milyen moneyból szervezett.

Másrészt folyamat háborús veszélyhelyzet van hirdetve. Ha tényleg itt van a háború a küszöbön, akkor hogy engedheti meg a miniszterelnök, hogy hetekre elvonul nyaralgatni?

Arról nem is beszélve, hogy romokban az ország minden téren, és a "fantasztikus" gazdasági fellendülésnek eddig pont az ellenkezője történik :D

Plusz azt is olvastam (nem biztos forrásból), hogy valamilyen gyógyászati kezelésen is részt vesz (pedig a magyar egészségügy is világszínvonalú szerinte :mrgreen: ).

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 6., hétfő 10:37

'shutterisland írta: amugy miert akkora hir most, hogy nyaral ?
Tobb okbol is. Egyreszt forditott esetben o habzo szajjal kovetelte, hogy az akkori miniszterelnok minden reszletet megossza a nyaralasarol, onnantol kezdve mibol finanszirozza.
Masreszt, o a nep szegeny gyeremeke, aki allandoan dolgozik, ehhez kepest elmennek a csaladdal egy nem annyira olcso "nyaralasra", mikozben par nappal ezelott meg posztolgatott (nyilvan nem o kezzel), hogy munka van, repulorajt, meg a tobbi demagog szarsag. Nyilvan lenne dolog boven az orszagban.
Harmadreszt pedig feltunoen nagy a kuss ezzel kapcsolatban. A fidesz csak a legvegso esetben kussol, ha mar tamadni sem tamadnak vissza azonnal, akkor ott nagy baj van hatul, nagy a fejetlenseg.

tldr; egy hazug geci, es ez most nagyon feltuno
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2025. január 6., hétfő 10:40-kor.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 6., hétfő 10:21

amugy miert akkora hir most, hogy nyaral ?

Vissza: