Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Stoke Cityt gyalulja a Newcastle.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
tipikus clickbait. nem kell agyig feltolni ha védekeznie kell amiért egyébként meg egész szezonban dicsérték, hogy mennyit javult. érdemes megnézni korábbi meccseket amikor mindig 2v1be viszik rá és sehol a segítség. ha már szar Liverpooli szélső védőről van szó akkor Robertson sokkal nagyobb nulla az egész szezonban. Van Dijk is ahelyett, hogy Anthony nézést gyakorol inkább védelmet irányítana akkor. Vagy jelezze az edzőnek, hogy hé ez így nem ok.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Elhozzuk a sszintén ingyen igazolható kicselezhetetlent is, és betesszük mögé, problem solved.Pad'em írta: Trent Alexander-Arnold has been dribbled past more times than any other defender in Europe's top five leagues this season (30). @whoscored
Fuck yeah![]()

Amúgy top játékos ingyen, hozzuk, jó lesz. Ha nem, eladjuk, de valaki mindenképpen kell arra a posztra sajnos.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azért lv-vel majd ezért a statért is megy majd a verekedésPad'em írta: Trent Alexander-Arnold has been dribbled past more times than any other defender in Europe's top five leagues this season (30). @whoscored
Fuck yeah![]()

atyaég bazmeg, én nem tudom ki erőlteti nálunk ezt az igazolást, de sürgősen basszák ki.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Trent Alexander-Arnold has been dribbled past more times than any other defender in Europe's top five leagues this season (30). @whoscored
Fuck yeah
Fuck yeah

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ami nekem nagy bajom meg trentel, hogy en nem lattam meg megszakadni a palyan, ugy mint egy Carvajalt peldaul, aki ha kellett siman atalakult szupercsillagharcossa
ha kiadja neki skillbol akkor jo megmozdulasai vannak, de nem latom magam elott, hogy o ugy fog itt csuszni maszni mint Bellingham, ezert nem is kellene nekem tovabbra sem

ha kiadja neki skillbol akkor jo megmozdulasai vannak, de nem latom magam elott, hogy o ugy fog itt csuszni maszni mint Bellingham, ezert nem is kellene nekem tovabbra sem
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
https://www.instagram.com/reel/DEfafDtA ... 54c2ptZHlihehetheoriginal írta:vvd már a meccsen is kurva zabos volt a csapattársairaRealista24 írta: Reports from Anfield that the home dressing room was incredibly tense at FT.
Trent and Darwin had to be separated from VVD. Players taking sides, nearly coming to blows. Stewards outside the dressing room heard items being thrown and a lot of shouting.![]()
minden kis nüansz és ujabb nap sajnos egyre valószinubb, hogy belenyulunk megint egy szarba nyáron....![]()
Kapott is a videoban Vvdtol Trent a masodik golert.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A két díva jól egymásratalált, nunez is hát mekkora nulla világi szerencsétlen úristen.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha így megy akkor mar lehet télen

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
vvd már a meccsen is kurva zabos volt a csapattársairaRealista24 írta: Reports from Anfield that the home dressing room was incredibly tense at FT.
Trent and Darwin had to be separated from VVD. Players taking sides, nearly coming to blows. Stewards outside the dressing room heard items being thrown and a lot of shouting.

minden kis nüansz és ujabb nap sajnos egyre valószinubb, hogy belenyulunk megint egy szarba nyáron....

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Reports from Anfield that the home dressing room was incredibly tense at FT.
Trent and Darwin had to be separated from VVD. Players taking sides, nearly coming to blows. Stewards outside the dressing room heard items being thrown and a lot of shouting.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kb. én is ezt érzem felőle.ziro4vr írta: Tipik pózer tag, hangzatos nyilatkozatok, meg akarja keresni a nagy lóvét élete szerződésével..ehhez képest a pályán mint egy díva, hát ez kevés egy jobbhátvédtől.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Fgy angol.Realista24 írta:Fura lenne ha elengedne egy olyan szezont amiben meg mindent megnyerhet.ELSiete írta:
Mondjuk csak a meccs utolsó 20 percét láttam, de a végén egy hatalmas mentést mutatott be Yoro, ettől függetlenül simán lehet hogy nem akkora talentum.
Közben lattam a Trentrol készült videókat is, vilagi b.lfasznak tűnik 1-2 mozdulata alapján, de lehet hogy fejben már elengedte...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tipik pózer tag, hangzatos nyilatkozatok, meg akarja keresni a nagy lóvét élete szerződésével..ehhez képest a pályán mint egy díva, hát ez kevés egy jobbhátvédtől.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fura lenne ha elengedne egy olyan szezont amiben meg mindent megnyerhet.ELSiete írta:Mondjuk csak a meccs utolsó 20 percét láttam, de a végén egy hatalmas mentést mutatott be Yoro, ettől függetlenül simán lehet hogy nem akkora talentum.Jim írta:
sokáig sérült volt, utána meg rossz formában tért vissza...
eddig Asencio >> Yoro
így kb jól jártunk, hogy nem ide jött...
Közben lattam a Trentrol készült videókat is, vilagi b.lfasznak tűnik 1-2 mozdulata alapján, de lehet hogy fejben már elengedte...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mondjuk csak a meccs utolsó 20 percét láttam, de a végén egy hatalmas mentést mutatott be Yoro, ettől függetlenül simán lehet hogy nem akkora talentum.Jim írta:sokáig sérült volt, utána meg rossz formában tért vissza...Pad'em írta: Yorónkkal mi van hogy nem fér be ebbe a rémgyenge védelembe? Mégse akkora talent?
eddig Asencio >> Yoro
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
sokáig sérült volt, utána meg rossz formában tért vissza...Pad'em írta: Yorónkkal mi van hogy nem fér be ebbe a rémgyenge védelembe? Mégse akkora talent?
eddig Asencio >> Yoro
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Tranmere már valaszolt is erre!nzooli93 írta: Roy Keane: "The way Trent was defending today… he's going to Tranmere Rovers, not Real, after this”.
" Trent to Tranmere, Roy?
Nah, we're alright, thanks! "

- nzooli93
Roy Keane: "The way Trent was defending today… he's going to Tranmere Rovers, not Real, after this”.
Nekem se tetszett TAA, végignéztem a meccset, kevés ez a sebesség a focinkhoz.
Nem is elég erőszakos sokszor.
Ügyes meg minden, de nem látom a helyét.
Nem is elég erőszakos sokszor.
Ügyes meg minden, de nem látom a helyét.