Kb. én is ezt érzem felőle.ziro4vr írta: Tipik pózer tag, hangzatos nyilatkozatok, meg akarja keresni a nagy lóvét élete szerződésével..ehhez képest a pályán mint egy díva, hát ez kevés egy jobbhátvédtől.

Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Fgy angol.Realista24 írta:Fura lenne ha elengedne egy olyan szezont amiben meg mindent megnyerhet.ELSiete írta:
Mondjuk csak a meccs utolsó 20 percét láttam, de a végén egy hatalmas mentést mutatott be Yoro, ettől függetlenül simán lehet hogy nem akkora talentum.
Közben lattam a Trentrol készült videókat is, vilagi b.lfasznak tűnik 1-2 mozdulata alapján, de lehet hogy fejben már elengedte...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tipik pózer tag, hangzatos nyilatkozatok, meg akarja keresni a nagy lóvét élete szerződésével..ehhez képest a pályán mint egy díva, hát ez kevés egy jobbhátvédtől.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fura lenne ha elengedne egy olyan szezont amiben meg mindent megnyerhet.ELSiete írta:Mondjuk csak a meccs utolsó 20 percét láttam, de a végén egy hatalmas mentést mutatott be Yoro, ettől függetlenül simán lehet hogy nem akkora talentum.Jim írta:
sokáig sérült volt, utána meg rossz formában tért vissza...
eddig Asencio >> Yoro
így kb jól jártunk, hogy nem ide jött...
Közben lattam a Trentrol készült videókat is, vilagi b.lfasznak tűnik 1-2 mozdulata alapján, de lehet hogy fejben már elengedte...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mondjuk csak a meccs utolsó 20 percét láttam, de a végén egy hatalmas mentést mutatott be Yoro, ettől függetlenül simán lehet hogy nem akkora talentum.Jim írta:sokáig sérült volt, utána meg rossz formában tért vissza...Pad'em írta: Yorónkkal mi van hogy nem fér be ebbe a rémgyenge védelembe? Mégse akkora talent?
eddig Asencio >> Yoro
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
sokáig sérült volt, utána meg rossz formában tért vissza...Pad'em írta: Yorónkkal mi van hogy nem fér be ebbe a rémgyenge védelembe? Mégse akkora talent?
eddig Asencio >> Yoro
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Tranmere már valaszolt is erre!nzooli93 írta: Roy Keane: "The way Trent was defending today… he's going to Tranmere Rovers, not Real, after this”.
" Trent to Tranmere, Roy?
Nah, we're alright, thanks! "

- nzooli93
Roy Keane: "The way Trent was defending today… he's going to Tranmere Rovers, not Real, after this”.
Nekem se tetszett TAA, végignéztem a meccset, kevés ez a sebesség a focinkhoz.
Nem is elég erőszakos sokszor.
Ügyes meg minden, de nem látom a helyét.
Nem is elég erőszakos sokszor.
Ügyes meg minden, de nem látom a helyét.
A 2. képen is jó helyen áll, hát ott látszik is, Hojlund mozog a rövidre és Van Dijk elé be is ér, ha oda megy a labda és beveri, na az lett volna a hiba. Amit te mondasz terület azt már Mac Alisternek kellett volna fedezni, meg ugye Robertsonnak nem lemaradni. Szerintem teljesen jól helyezkedett itt.realmadrid95 írta:ToniKroos írta:
Hülyeséget írsz, a rövidet mindig védeni kell a közelebbi belső védőnek, teljesen jól csinálta, jó helyen volt, hiába akarod rá húzni. Ettől függetlenül ma gyenge volt, ahogy az egész liverpool.
Az egesz abbol indult ki, hogy rosszul vedekezett, igy Konatenak ki kellett huzodnia szelre, igy az egesz vedekezes felborult. Trentnek kellett igy behuzodnia kozepre. Az elso kepen latszik, hogy mindenki felveszi az emberet, Trent jo helyen "all", mivel zarja a passzsavot. A baj ott folytatodik, hogy tovabbszaladt, igy megnyilt egy hatalmas res mogotte, ahova konnyeden bepasszolhatta Garnacho. Ha mar igy dont, hogy a kaput vedi, nem zonat, akkor ne az 5 os fele szaladjon egyenesen, hanem kicsit befele, mivel teljesen vedtelenul hagyta a kaput. Blokkolni igy eselye sem volt, nem hiaba mondtak is, hogy sem Konate, sem Trent nem csinalt jo dealt azzal, hogy helyet csereltek, mivel mindketto nagyot hibazott utana. Igy konkretan ott is volt, meg nem is.
https://kepkuldes.com/image/t6YBLxf
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
itt szerintem perfekt volt. Van Dijk fogta Hojlund seggét és hagyta, hogy elé menjen tehát ha jön a passz már verve van de Trent fedezte. Amadról meg szépen lemaradt Robertson és a kp-s aki ha minden igaz Macca volt aki meg mozizott.realmadrid95 írta: https://kepkuldes.com/image/t6YBLxf
https://x.com/i/status/1875970850790482277
Konaté a saját embere elől fejeli el és a lendület kivitte Trent meg visszazárt a helyére. Konaté passzłvan engedte a beadást, Trent fogta Hojlund előtt a passzsávot, Van Dijk aurája molesztálta Hojlund kerek dombjait, Robertson felcsapott fűnyírónak Macca meg macarénázott az első sorból. Én így vezetném le ezt a gólt.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Azért a corner taken quickly +1 piros pont a neve mellett

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Mivel penzugyileg velhetoen meg kell erosodnunk az uj stadion, Bellingham atigazolasa, valamint Mbappe bonusza miatt, igy en is Trentet latom megfelelonek. Ingyen mindenkepp megeri, csak megfelelo poziciot, szerepkort kell neki megtalalni. Ezert is irtam a 3kht moge, mert, ha hibazik is vedekezesben, akkor meg ki tudjak segiteni.RaúlCF írta: Tekintve, hogy kell oda ember és jelenleg ő legfelső polcos, Ingyen nagyon adja magát. Emellett pl én benne nem látom azt, hogy innen vonulna vissza mint mondjuk Jude. Most 26 olyan 31-32 évesen szerintem már nem lenne itt. Erre még rájön, hogy angol és ha fel is sül és 1-2 éven belül eladjuk akkor pont azért mert angol röhögve visszaviszik jó pénzért az angolok tehát pénzügyileg se egy rizikós szitu de ha beválik még 32 évesen is simán visszaveszik. Én nem látok a piacon olyan jhv-et aki jobb lenne. Illetve 1 van de neki ripityára ment a térde![]()
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
ToniKroos írta:Hülyeséget írsz, a rövidet mindig védeni kell a közelebbi belső védőnek, teljesen jól csinálta, jó helyen volt, hiába akarod rá húzni. Ettől függetlenül ma gyenge volt, ahogy az egész liverpool.realmadrid95 írta:
En egyaltalan nem utalom, sot, irtam is, hogy magahoz kepest rengeteget fejlodott vedekezesben, miota Slot az edzo. Ma epp a regi Trentet idezi. A golrol, nem veletlenul huzodott ki Konate, az angol megint gyengen vedekezett, raadasul, ha mar behuzodik kozepre, mert bekeveredik a posztjarol, akkor vegye fel a poziciot. Dijk ott volt Hojlunddal, Trent meg egy uresjaratban allt, teljesen feleslegesen.
Az egesz abbol indult ki, hogy rosszul vedekezett, igy Konatenak ki kellett huzodnia szelre, igy az egesz vedekezes felborult. Trentnek kellett igy behuzodnia kozepre. Az elso kepen latszik, hogy mindenki felveszi az emberet, Trent jo helyen "all", mivel zarja a passzsavot. A baj ott folytatodik, hogy tovabbszaladt, igy megnyilt egy hatalmas res mogotte, ahova konnyeden bepasszolhatta Garnacho. Ha mar igy dont, hogy a kaput vedi, nem zonat, akkor ne az 5 os fele szaladjon egyenesen, hanem kicsit befele, mivel teljesen vedtelenul hagyta a kaput. Blokkolni igy eselye sem volt, nem hiaba mondtak is, hogy sem Konate, sem Trent nem csinalt jo dealt azzal, hogy helyet csereltek, mivel mindketto nagyot hibazott utana. Igy konkretan ott is volt, meg nem is.
https://kepkuldes.com/image/t6YBLxf
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Tekintve, hogy kell oda ember és jelenleg ő legfelső polcos, Ingyen nagyon adja magát. Emellett pl én benne nem látom azt, hogy innen vonulna vissza mint mondjuk Jude. Most 26 olyan 31-32 évesen szerintem már nem lenne itt. Erre még rájön, hogy angol és ha fel is sül és 1-2 éven belül eladjuk akkor pont azért mert angol röhögve visszaviszik jó pénzért az angolok tehát pénzügyileg se egy rizikós szitu de ha beválik még 32 évesen is simán visszaveszik. Én nem látok a piacon olyan jhv-et aki jobb lenne. Illetve 1 van de neki ripityára ment a térde

- Pad'em
Attól hogy támadószellemű még a fizikai paraméterei rendben lehetnének, de az nem futja le aki nem akarja, cserébe annyira puding, hogy LV hozzáképest egy vadállat.RaúlCF írta: Ez sima mentális dolog. Amit a pool szurkolók tolnak vele 1 hete, hát nekem se lenne nagy kedvem megszakadni.
Gondolom Calafaték rendesen megnézték és őt választották. Ha az a játékom, hogy a jhv baromi magasan támad akkor nyilván van egy kp-s aki biztosít. Gravenberch erre alkalmatlan volt. Ahogy Fede visszazárt Carvajal helyére az biztosítás. Nekem mindegy jön-e vagy sem de minden támadó jhv helyére kell biztosítani mert elől van. Ha meg ne mászkáljon előre akkor meg Mendy klónért áhitoznak az emberek. Kihalt az a típus mint Carvajal. Már ő sem ér vissza úgy mint 10 éve. Az új generáció vagy előre vagy hátra jó. Lhet választani melyik irányba kompenzálsz csapatszinten
@hehe, bármikor láttam ugyanez, de most direkt csak őt figyeltem na meg írta rm95 itt hogy Slot alatt javult a védekezése

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
Ez sima mentális dolog. Amit a pool szurkolók tolnak vele 1 hete, hát nekem se lenne nagy kedvem megszakadni.
Gondolom Calafaték rendesen megnézték és őt választották. Ha az a játékom, hogy a jhv baromi magasan támad akkor nyilván van egy kp-s aki biztosít. Gravenberch erre alkalmatlan volt. Ahogy Fede visszazárt Carvajal helyére az biztosítás. Nekem mindegy jön-e vagy sem de minden támadó jhv helyére kell biztosítani mert elől van. Ha meg ne mászkáljon előre akkor meg Mendy klónért áhitoznak az emberek. Kihalt az a típus mint Carvajal. Már ő sem ér vissza úgy mint 10 éve. Az új generáció vagy előre vagy hátra jó. Lhet választani melyik irányba kompenzálsz csapatszinten
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
csak kicsibe kerdezem, hanyszor lattad az embert jatszani az elmult evekben, ha ez a meccs volt elrettento?Elég elrettentő volt ez a meccs TAA kapcsán

thereisonly1ronaldo
- flori
Egyetértek, én sem hoznám őt, Bellinghammel szerintem kipipáltuk egy időre az itt jól teljesítő angolok számát.Pad'em írta: Elég elrettentő volt ez a meccs TAA kapcsán pedig LV nem teszi magasra a lécet. Folyton lemaradva, védőknek, középpályásoknak kell védekezni helyette nonstop meg kizárni. Lassu, gyenge, puha, egy Dalot úgy verte ahogy akarta. Előre meg nekem nem akkora extra mint egy Marcelo, hogy mindezeket elnézzem. Dehát ő a kiválasztott, úgyhogy sok mindent nem tudunk csinálni, de szanaszét fogják szopatni az eleve technikásabb szélsők itt.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!