Mivel penzugyileg velhetoen meg kell erosodnunk az uj stadion, Bellingham atigazolasa, valamint Mbappe bonusza miatt, igy en is Trentet latom megfelelonek. Ingyen mindenkepp megeri, csak megfelelo poziciot, szerepkort kell neki megtalalni. Ezert is irtam a 3kht moge, mert, ha hibazik is vedekezesben, akkor meg ki tudjak segiteni.RaúlCF írta: Tekintve, hogy kell oda ember és jelenleg ő legfelső polcos, Ingyen nagyon adja magát. Emellett pl én benne nem látom azt, hogy innen vonulna vissza mint mondjuk Jude. Most 26 olyan 31-32 évesen szerintem már nem lenne itt. Erre még rájön, hogy angol és ha fel is sül és 1-2 éven belül eladjuk akkor pont azért mert angol röhögve visszaviszik jó pénzért az angolok tehát pénzügyileg se egy rizikós szitu de ha beválik még 32 évesen is simán visszaveszik. Én nem látok a piacon olyan jhv-et aki jobb lenne. Illetve 1 van de neki ripityára ment a térde![]()

Premier League
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- realmadrid95
ToniKroos írta:Hülyeséget írsz, a rövidet mindig védeni kell a közelebbi belső védőnek, teljesen jól csinálta, jó helyen volt, hiába akarod rá húzni. Ettől függetlenül ma gyenge volt, ahogy az egész liverpool.realmadrid95 írta:
En egyaltalan nem utalom, sot, irtam is, hogy magahoz kepest rengeteget fejlodott vedekezesben, miota Slot az edzo. Ma epp a regi Trentet idezi. A golrol, nem veletlenul huzodott ki Konate, az angol megint gyengen vedekezett, raadasul, ha mar behuzodik kozepre, mert bekeveredik a posztjarol, akkor vegye fel a poziciot. Dijk ott volt Hojlunddal, Trent meg egy uresjaratban allt, teljesen feleslegesen.
Az egesz abbol indult ki, hogy rosszul vedekezett, igy Konatenak ki kellett huzodnia szelre, igy az egesz vedekezes felborult. Trentnek kellett igy behuzodnia kozepre. Az elso kepen latszik, hogy mindenki felveszi az emberet, Trent jo helyen "all", mivel zarja a passzsavot. A baj ott folytatodik, hogy tovabbszaladt, igy megnyilt egy hatalmas res mogotte, ahova konnyeden bepasszolhatta Garnacho. Ha mar igy dont, hogy a kaput vedi, nem zonat, akkor ne az 5 os fele szaladjon egyenesen, hanem kicsit befele, mivel teljesen vedtelenul hagyta a kaput. Blokkolni igy eselye sem volt, nem hiaba mondtak is, hogy sem Konate, sem Trent nem csinalt jo dealt azzal, hogy helyet csereltek, mivel mindketto nagyot hibazott utana. Igy konkretan ott is volt, meg nem is.
https://kepkuldes.com/image/t6YBLxf
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Tekintve, hogy kell oda ember és jelenleg ő legfelső polcos, Ingyen nagyon adja magát. Emellett pl én benne nem látom azt, hogy innen vonulna vissza mint mondjuk Jude. Most 26 olyan 31-32 évesen szerintem már nem lenne itt. Erre még rájön, hogy angol és ha fel is sül és 1-2 éven belül eladjuk akkor pont azért mert angol röhögve visszaviszik jó pénzért az angolok tehát pénzügyileg se egy rizikós szitu de ha beválik még 32 évesen is simán visszaveszik. Én nem látok a piacon olyan jhv-et aki jobb lenne. Illetve 1 van de neki ripityára ment a térde

- Pad'em
Attól hogy támadószellemű még a fizikai paraméterei rendben lehetnének, de az nem futja le aki nem akarja, cserébe annyira puding, hogy LV hozzáképest egy vadállat.RaúlCF írta: Ez sima mentális dolog. Amit a pool szurkolók tolnak vele 1 hete, hát nekem se lenne nagy kedvem megszakadni.
Gondolom Calafaték rendesen megnézték és őt választották. Ha az a játékom, hogy a jhv baromi magasan támad akkor nyilván van egy kp-s aki biztosít. Gravenberch erre alkalmatlan volt. Ahogy Fede visszazárt Carvajal helyére az biztosítás. Nekem mindegy jön-e vagy sem de minden támadó jhv helyére kell biztosítani mert elől van. Ha meg ne mászkáljon előre akkor meg Mendy klónért áhitoznak az emberek. Kihalt az a típus mint Carvajal. Már ő sem ér vissza úgy mint 10 éve. Az új generáció vagy előre vagy hátra jó. Lhet választani melyik irányba kompenzálsz csapatszinten
@hehe, bármikor láttam ugyanez, de most direkt csak őt figyeltem na meg írta rm95 itt hogy Slot alatt javult a védekezése

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ez sima mentális dolog. Amit a pool szurkolók tolnak vele 1 hete, hát nekem se lenne nagy kedvem megszakadni.
Gondolom Calafaték rendesen megnézték és őt választották. Ha az a játékom, hogy a jhv baromi magasan támad akkor nyilván van egy kp-s aki biztosít. Gravenberch erre alkalmatlan volt. Ahogy Fede visszazárt Carvajal helyére az biztosítás. Nekem mindegy jön-e vagy sem de minden támadó jhv helyére kell biztosítani mert elől van. Ha meg ne mászkáljon előre akkor meg Mendy klónért áhitoznak az emberek. Kihalt az a típus mint Carvajal. Már ő sem ér vissza úgy mint 10 éve. Az új generáció vagy előre vagy hátra jó. Lhet választani melyik irányba kompenzálsz csapatszinten
- hehetheoriginal
csak kicsibe kerdezem, hanyszor lattad az embert jatszani az elmult evekben, ha ez a meccs volt elrettento?Elég elrettentő volt ez a meccs TAA kapcsán

thereisonly1ronaldo
- flori
Egyetértek, én sem hoznám őt, Bellinghammel szerintem kipipáltuk egy időre az itt jól teljesítő angolok számát.Pad'em írta: Elég elrettentő volt ez a meccs TAA kapcsán pedig LV nem teszi magasra a lécet. Folyton lemaradva, védőknek, középpályásoknak kell védekezni helyette nonstop meg kizárni. Lassu, gyenge, puha, egy Dalot úgy verte ahogy akarta. Előre meg nekem nem akkora extra mint egy Marcelo, hogy mindezeket elnézzem. Dehát ő a kiválasztott, úgyhogy sok mindent nem tudunk csinálni, de szanaszét fogják szopatni az eleve technikásabb szélsők itt.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Elég elrettentő volt ez a meccs TAA kapcsán pedig LV nem teszi magasra a lécet. Folyton lemaradva, védőknek, középpályásoknak kell védekezni helyette nonstop meg kizárni. Lassu, gyenge, puha, egy Dalot úgy verte ahogy akarta. Előre meg nekem nem akkora extra mint egy Marcelo, hogy mindezeket elnézzem. Dehát ő a kiválasztott, úgyhogy sok mindent nem tudunk csinálni, de szanaszét fogják szopatni az eleve technikásabb szélsők itt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Hülyeséget írsz, a rövidet mindig védeni kell a közelebbi belső védőnek, teljesen jól csinálta, jó helyen volt, hiába akarod rá húzni. Ettől függetlenül ma gyenge volt, ahogy az egész liverpool.realmadrid95 írta:En egyaltalan nem utalom, sot, irtam is, hogy magahoz kepest rengeteget fejlodott vedekezesben, miota Slot az edzo. Ma epp a regi Trentet idezi. A golrol, nem veletlenul huzodott ki Konate, az angol megint gyengen vedekezett, raadasul, ha mar behuzodik kozepre, mert bekeveredik a posztjarol, akkor vegye fel a poziciot. Dijk ott volt Hojlunddal, Trent meg egy uresjaratban allt, teljesen feleslegesen.RaúlCF írta:
Hogy? Értem utálod de hogy? helyet cserént Konatéval és Robertson mellett jött Amad? Milyen logikai bukfenc alapján az övé?
- realmadrid95
Nekem az volt a kedvencem tole, amikor a 20+ percben beintette a szogletet a partjelzo az Munak, o meg kikocogott reklamalni, hogy ok jonnek. 10 masodperc utan csalodottan indult vissza, majd meglatta, hogy mar reg megkaptak a szogletet.ELSiete írta:Mennybe mehetett volna ez a b.rom.realmadrid95 írta: Harry megmentette a Liverpoolt.![]()
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mennybe mehetett volna ez a b.rom.realmadrid95 írta: Harry megmentette a Liverpoolt.![]()

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ikarus93
Ott egy Benzema lekezelte volna aztán fel a ficakba.hehetheoriginal írta: Megvjagger![]()
Vilagbalfasz

De nem lehet mindenki Benzema.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Meggajver az a ronda buta angol fejed te gyökér.
Trent elképesztően puha és lassú továbbra is.

Trent elképesztően puha és lassú továbbra is.
Nem illik.
- realmadrid95
Harry megmentette a Liverpoolt.

- hehetheoriginal
Megvjagger

Vilagbalfasz

Vilagbalfasz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. január 5., vasárnap 19:27-kor.
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
En egyaltalan nem utalom, sot, irtam is, hogy magahoz kepest rengeteget fejlodott vedekezesben, miota Slot az edzo. Ma epp a regi Trentet idezi. A golrol, nem veletlenul huzodott ki Konate, az angol megint gyengen vedekezett, raadasul, ha mar behuzodik kozepre, mert bekeveredik a posztjarol, akkor vegye fel a poziciot. Dijk ott volt Hojlunddal, Trent meg egy uresjaratban allt, teljesen feleslegesen.RaúlCF írta:Hogy? Értem utálod de hogy? helyet cserént Konatéval és Robertson mellett jött Amad? Milyen logikai bukfenc alapján az övé?realmadrid95 írta: Ismet az o golja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Miert lenne urliverpool? Masreszt legrosszabb rangado abbol a szempontbol, ha ki akarsz indulni formakbol. Mintha mi a barca ellen tolnank. Tok mindegy, hogy ki mennyire szar, az a meccs, mas.RaúlCF írta: teljesen fogható ez az űrliverpool.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RaúlCF
teljesen fogható ez az űrliverpool.
- RaúlCF
Hogy? Értem utálod de hogy? helyet cserént Konatéval és Robertson mellett jött Amad? Milyen logikai bukfenc alapján az övé?realmadrid95 írta: Ismet az o golja.