Premier League
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Elég elrettentő volt ez a meccs TAA kapcsán pedig LV nem teszi magasra a lécet. Folyton lemaradva, védőknek, középpályásoknak kell védekezni helyette nonstop meg kizárni. Lassu, gyenge, puha, egy Dalot úgy verte ahogy akarta. Előre meg nekem nem akkora extra mint egy Marcelo, hogy mindezeket elnézzem. Dehát ő a kiválasztott, úgyhogy sok mindent nem tudunk csinálni, de szanaszét fogják szopatni az eleve technikásabb szélsők itt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Hülyeséget írsz, a rövidet mindig védeni kell a közelebbi belső védőnek, teljesen jól csinálta, jó helyen volt, hiába akarod rá húzni. Ettől függetlenül ma gyenge volt, ahogy az egész liverpool.realmadrid95 írta:En egyaltalan nem utalom, sot, irtam is, hogy magahoz kepest rengeteget fejlodott vedekezesben, miota Slot az edzo. Ma epp a regi Trentet idezi. A golrol, nem veletlenul huzodott ki Konate, az angol megint gyengen vedekezett, raadasul, ha mar behuzodik kozepre, mert bekeveredik a posztjarol, akkor vegye fel a poziciot. Dijk ott volt Hojlunddal, Trent meg egy uresjaratban allt, teljesen feleslegesen.RaúlCF írta:
Hogy? Értem utálod de hogy? helyet cserént Konatéval és Robertson mellett jött Amad? Milyen logikai bukfenc alapján az övé?
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Nekem az volt a kedvencem tole, amikor a 20+ percben beintette a szogletet a partjelzo az Munak, o meg kikocogott reklamalni, hogy ok jonnek. 10 masodperc utan csalodottan indult vissza, majd meglatta, hogy mar reg megkaptak a szogletet.ELSiete írta:Mennybe mehetett volna ez a b.rom.realmadrid95 írta: Harry megmentette a Liverpoolt.![]()
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mennybe mehetett volna ez a b.rom.realmadrid95 írta: Harry megmentette a Liverpoolt.![]()

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ikarus93
Ott egy Benzema lekezelte volna aztán fel a ficakba.hehetheoriginal írta: Megvjagger![]()
Vilagbalfasz

De nem lehet mindenki Benzema.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Meggajver az a ronda buta angol fejed te gyökér.
Trent elképesztően puha és lassú továbbra is.

Trent elképesztően puha és lassú továbbra is.
Nem illik.
- realmadrid95
Harry megmentette a Liverpoolt.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Megvjagger

Vilagbalfasz

Vilagbalfasz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. január 5., vasárnap 19:27-kor.
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
En egyaltalan nem utalom, sot, irtam is, hogy magahoz kepest rengeteget fejlodott vedekezesben, miota Slot az edzo. Ma epp a regi Trentet idezi. A golrol, nem veletlenul huzodott ki Konate, az angol megint gyengen vedekezett, raadasul, ha mar behuzodik kozepre, mert bekeveredik a posztjarol, akkor vegye fel a poziciot. Dijk ott volt Hojlunddal, Trent meg egy uresjaratban allt, teljesen feleslegesen.RaúlCF írta:Hogy? Értem utálod de hogy? helyet cserént Konatéval és Robertson mellett jött Amad? Milyen logikai bukfenc alapján az övé?realmadrid95 írta: Ismet az o golja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Miert lenne urliverpool? Masreszt legrosszabb rangado abbol a szempontbol, ha ki akarsz indulni formakbol. Mintha mi a barca ellen tolnank. Tok mindegy, hogy ki mennyire szar, az a meccs, mas.RaúlCF írta: teljesen fogható ez az űrliverpool.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
teljesen fogható ez az űrliverpool.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Hogy? Értem utálod de hogy? helyet cserént Konatéval és Robertson mellett jött Amad? Milyen logikai bukfenc alapján az övé?realmadrid95 írta: Ismet az o golja.
- realmadrid95
Ismet az o golja.
- realmadrid95
Na nezzuk Trentet.
- Pad'em
Ez a de Ligt is lejtmenet az Ajax óta. Első gól remekül szimbolizálja. Most meg a fejénél lóbálja a kezét

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ikarus93
Na jo kis meccs lett ebből.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- realmadrid95
O az inverz Mendy?chronic írta: Ocsmány ez a Trent, én elismerem,hogy előrejátékban all time top5 jhv, de a védekezése még csak az átlagost se nagyon üti meg néha,nem hogy az elitet.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Azt szépen elrakta.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ocsmány ez a Trent, én elismerem,hogy előrejátékban all time top5 jhv, de a védekezése még csak az átlagost se nagyon üti meg néha,nem hogy az elitet.
- realmadrid95
Persze, barmi lehet meg belole, Calafiorit en is sajnalom nagyon.Kercsó írta:hosszú sérülésből jött vissza, szerintem még korai megítélni.realmadrid95 írta:
En korabban irtam is, hogy nagyon orulok, hogy nem hozzank jott. Nagyon akrobatikus, fejjel eros vedo, de minden masban szerintem gyenge. Passzjateka konkretan veszelyesebb Maguiretol, lehet ez meg lampalaz, de mar a Lilleben sem volt eletbiztositas neki passzolni. Rengetegszer rosszul helyezkedik, amit csak szabalytalansaggal tud korrigalni. Raadasul nagyon lassunak tunik fejben. Nem mondom, hogy nem lehet belole vilagklasszis, mert meg nagyon fiatal, de en speciel Asenciot nem cserelnem el erte.
de én is örülök, hogy végül nem nálunk kötött ki
bezzeg Calafiori![]()
![]()
Trent borzaszto ma, most is 3 csatar all vele szemben, de o hagyja lepattanni. Par hete nyilatkozta, hogy o aranylabdat szeretne nyerni es eselyesnek is tartja magat… hat, nem tudom.