Ott is a gól róla...
Kösz a Yoro updatet rm95

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 5., vasárnap 18:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 5., vasárnap 18:34
Mármint hohehetheoriginal írta:Sztem csak benzemaba vagta magat,mikor meglatta, hogy esik az eso.Muszi05 írta:
Vagy csak az van, hogy a kiscsapatok ellen pihentetik!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 5., vasárnap 18:19
Sztem csak benzemaba vagta magat,mikor meglatta, hogy esik az eso.Muszi05 írta:Vagy csak az van, hogy a kiscsapatok ellen pihentetik!sebydani írta:
Beteg![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. január 5., vasárnap 18:05
hosszú sérülésből jött vissza, szerintem még korai megítélni.realmadrid95 írta:En korabban irtam is, hogy nagyon orulok, hogy nem hozzank jott. Nagyon akrobatikus, fejjel eros vedo, de minden masban szerintem gyenge. Passzjateka konkretan veszelyesebb Maguiretol, lehet ez meg lampalaz, de mar a Lilleben sem volt eletbiztositas neki passzolni. Rengetegszer rosszul helyezkedik, amit csak szabalytalansaggal tud korrigalni. Raadasul nagyon lassunak tunik fejben. Nem mondom, hogy nem lehet belole vilagklasszis, mert meg nagyon fiatal, de en speciel Asenciot nem cserelnem el erte.Pad'em írta:
Yorónkkal mi van hogy nem fér be ebbe a rémgyenge védelembe? Mégse akkora talent?
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2025. január 5., vasárnap 17:59
Vagy csak az van, hogy a kiscsapatok ellen pihentetik!sebydani írta:Beteglordgabi írta: Szoboszlai hová tűnt?
Kezdőben és a padon sincs, a legutóbbi meccsen pedig letöltötte már a sárga lapos eltiltását.
![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 5., vasárnap 17:51
En korabban irtam is, hogy nagyon orulok, hogy nem hozzank jott. Nagyon akrobatikus, fejjel eros vedo, de minden masban szerintem gyenge. Passzjateka konkretan veszelyesebb Maguiretol, lehet ez meg lampalaz, de mar a Lilleben sem volt eletbiztositas neki passzolni. Rengetegszer rosszul helyezkedik, amit csak szabalytalansaggal tud korrigalni. Raadasul nagyon lassunak tunik fejben. Nem mondom, hogy nem lehet belole vilagklasszis, mert meg nagyon fiatal, de en speciel Asenciot nem cserelnem el erte.Pad'em írta:Yorónkkal mi van hogy nem fér be ebbe a rémgyenge védelembe? Mégse akkora talent?realmadrid95 írta:
Amorim alatt o a legjobb vedo jelenleg. Yoro, Martinez es Ligt is borzaszto, raadasul nincs penzuk igazolni. Gyokerest is nagyon nehezen tudnak/tudjak leigazolni. Rashfordot most probaljak a Milanra tukmalni, de ot is csak ugy, hogy kolcson+ fizetesenek 50% at allva.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 5., vasárnap 17:31
Yorónkkal mi van hogy nem fér be ebbe a rémgyenge védelembe? Mégse akkora talent?realmadrid95 írta:Amorim alatt o a legjobb vedo jelenleg. Yoro, Martinez es Ligt is borzaszto, raadasul nincs penzuk igazolni. Gyokerest is nagyon nehezen tudnak/tudjak leigazolni. Rashfordot most probaljak a Milanra tukmalni, de ot is csak ugy, hogy kolcson+ fizetesenek 50% at allva.raul 4 ever írta: Mint a mu, amelyik hosszabbított meggájverrel?
Megkérni az exed kezét... Na az ilyenekért tartanak ott ahol.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. január 5., vasárnap 16:43
Beteglordgabi írta: Szoboszlai hová tűnt?
Kezdőben és a padon sincs, a legutóbbi meccsen pedig letöltötte már a sárga lapos eltiltását.
![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. január 5., vasárnap 16:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 5., vasárnap 11:38
Ott valami van a hatterben, sakk-matt vagy valamiraul 4 ever írta: Totálhomály passzok, a legkisebb nyomásra is zavarba jön. Én ezt láttam tőle az elmúlt 2-3 meccsen. Szvsz borzasztó hiba volt hosszabbítani vele. Többször felsült, erre maradhat még 1 évet a semmire.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 5., vasárnap 11:10
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 5., vasárnap 10:46
Amorim alatt o a legjobb vedo jelenleg. Yoro, Martinez es Ligt is borzaszto, raadasul nincs penzuk igazolni. Gyokerest is nagyon nehezen tudnak/tudjak leigazolni. Rashfordot most probaljak a Milanra tukmalni, de ot is csak ugy, hogy kolcson+ fizetesenek 50% at allva.raul 4 ever írta: Mint a mu, amelyik hosszabbított meggájverrel?
Megkérni az exed kezét... Na az ilyenekért tartanak ott ahol.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 5., vasárnap 10:15
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 4., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 4., szombat 19:35
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 4., szombat 19:24
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 4., szombat 19:00
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 4., szombat 18:37
Pool mit bénázik amugy, 3 nagy játékosa is(Salah,VanDijk,TAA) még a levegőbe lóg.ferni írta:https://x.com/DeadlineDayLive/status/18 ... 6216998945Pad'em írta: Salah: "I really want to win the Premier League this season as it's my last year at the club." @SkySports
Picit ki van ragadva a dolog, kb azt mondja jelenleg úgy néz ki mikor jobban kifejti, mert nem haladnak a tárgyalásokkal.
Messze vannak bármi féle előrelépéssel az ügyben.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 4., szombat 17:40
https://x.com/DeadlineDayLive/status/18 ... 6216998945Pad'em írta: Salah: "I really want to win the Premier League this season as it's my last year at the club." @SkySports
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 3., péntek 17:59
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem