Premier League
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Na jo kis meccs lett ebből.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
O az inverz Mendy?chronic írta: Ocsmány ez a Trent, én elismerem,hogy előrejátékban all time top5 jhv, de a védekezése még csak az átlagost se nagyon üti meg néha,nem hogy az elitet.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Azt szépen elrakta.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ocsmány ez a Trent, én elismerem,hogy előrejátékban all time top5 jhv, de a védekezése még csak az átlagost se nagyon üti meg néha,nem hogy az elitet.
- realmadrid95
Persze, barmi lehet meg belole, Calafiorit en is sajnalom nagyon.Kercsó írta:hosszú sérülésből jött vissza, szerintem még korai megítélni.realmadrid95 írta:
En korabban irtam is, hogy nagyon orulok, hogy nem hozzank jott. Nagyon akrobatikus, fejjel eros vedo, de minden masban szerintem gyenge. Passzjateka konkretan veszelyesebb Maguiretol, lehet ez meg lampalaz, de mar a Lilleben sem volt eletbiztositas neki passzolni. Rengetegszer rosszul helyezkedik, amit csak szabalytalansaggal tud korrigalni. Raadasul nagyon lassunak tunik fejben. Nem mondom, hogy nem lehet belole vilagklasszis, mert meg nagyon fiatal, de en speciel Asenciot nem cserelnem el erte.
de én is örülök, hogy végül nem nálunk kötött ki
bezzeg Calafiori![]()
![]()
Trent borzaszto ma, most is 3 csatar all vele szemben, de o hagyja lepattanni. Par hete nyilatkozta, hogy o aranylabdat szeretne nyerni es eselyesnek is tartja magat… hat, nem tudom.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Első félidőben Hojlund helyzete még nagyobb volt, elég álmos eddig a pool.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pont írni akartam, ha a mai nap alapján kéne eladnia magát, júliustól munkanélküli..Pad'em írta: Még ez a gyenge MU is sorozat helyzetbe tud kerül Trent oldalán. Ahogy nézem továbbra is zéró a védekezése sajnos, legalább is ma kritikán aluli.
Ott is a gól róla...
Kösz a Yoro updatet rm95![]()
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
TAA mellett megy minden veszelyes tamadas

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Most lesz igazán jó meccs

- Pad'em
Még ez a gyenge MU is sorozat helyzetbe tud kerül Trent oldalán. Ahogy nézem továbbra is zéró a védekezése sajnos, legalább is ma kritikán aluli.
Ott is a gól róla...
Kösz a Yoro updatet rm95
Ott is a gól róla...
Kösz a Yoro updatet rm95

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mármint hohehetheoriginal írta:Sztem csak benzemaba vagta magat,mikor meglatta, hogy esik az eso.Muszi05 írta:
Vagy csak az van, hogy a kiscsapatok ellen pihentetik!![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem csak benzemaba vagta magat,mikor meglatta, hogy esik az eso.Muszi05 írta:Vagy csak az van, hogy a kiscsapatok ellen pihentetik!sebydani írta:
Beteg![]()
![]()
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
hosszú sérülésből jött vissza, szerintem még korai megítélni.realmadrid95 írta:En korabban irtam is, hogy nagyon orulok, hogy nem hozzank jott. Nagyon akrobatikus, fejjel eros vedo, de minden masban szerintem gyenge. Passzjateka konkretan veszelyesebb Maguiretol, lehet ez meg lampalaz, de mar a Lilleben sem volt eletbiztositas neki passzolni. Rengetegszer rosszul helyezkedik, amit csak szabalytalansaggal tud korrigalni. Raadasul nagyon lassunak tunik fejben. Nem mondom, hogy nem lehet belole vilagklasszis, mert meg nagyon fiatal, de en speciel Asenciot nem cserelnem el erte.Pad'em írta:
Yorónkkal mi van hogy nem fér be ebbe a rémgyenge védelembe? Mégse akkora talent?
de én is örülök, hogy végül nem nálunk kötött ki
bezzeg Calafiori

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Muszi05
Vagy csak az van, hogy a kiscsapatok ellen pihentetik!sebydani írta:Beteglordgabi írta: Szoboszlai hová tűnt?
Kezdőben és a padon sincs, a legutóbbi meccsen pedig letöltötte már a sárga lapos eltiltását.
![]()

"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" 

- realmadrid95
En korabban irtam is, hogy nagyon orulok, hogy nem hozzank jott. Nagyon akrobatikus, fejjel eros vedo, de minden masban szerintem gyenge. Passzjateka konkretan veszelyesebb Maguiretol, lehet ez meg lampalaz, de mar a Lilleben sem volt eletbiztositas neki passzolni. Rengetegszer rosszul helyezkedik, amit csak szabalytalansaggal tud korrigalni. Raadasul nagyon lassunak tunik fejben. Nem mondom, hogy nem lehet belole vilagklasszis, mert meg nagyon fiatal, de en speciel Asenciot nem cserelnem el erte.Pad'em írta:Yorónkkal mi van hogy nem fér be ebbe a rémgyenge védelembe? Mégse akkora talent?realmadrid95 írta:
Amorim alatt o a legjobb vedo jelenleg. Yoro, Martinez es Ligt is borzaszto, raadasul nincs penzuk igazolni. Gyokerest is nagyon nehezen tudnak/tudjak leigazolni. Rashfordot most probaljak a Milanra tukmalni, de ot is csak ugy, hogy kolcson+ fizetesenek 50% at allva.
- Pad'em
Yorónkkal mi van hogy nem fér be ebbe a rémgyenge védelembe? Mégse akkora talent?realmadrid95 írta:Amorim alatt o a legjobb vedo jelenleg. Yoro, Martinez es Ligt is borzaszto, raadasul nincs penzuk igazolni. Gyokerest is nagyon nehezen tudnak/tudjak leigazolni. Rashfordot most probaljak a Milanra tukmalni, de ot is csak ugy, hogy kolcson+ fizetesenek 50% at allva.raul 4 ever írta: Mint a mu, amelyik hosszabbított meggájverrel?
Megkérni az exed kezét... Na az ilyenekért tartanak ott ahol.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Beteglordgabi írta: Szoboszlai hová tűnt?
Kezdőben és a padon sincs, a legutóbbi meccsen pedig letöltötte már a sárga lapos eltiltását.
![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szoboszlai hová tűnt?

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ott valami van a hatterben, sakk-matt vagy valamiraul 4 ever írta: Totálhomály passzok, a legkisebb nyomásra is zavarba jön. Én ezt láttam tőle az elmúlt 2-3 meccsen. Szvsz borzasztó hiba volt hosszabbítani vele. Többször felsült, erre maradhat még 1 évet a semmire.

Mikor a cegnel mindenki, de mindenki tudja, hogy ki a semmirekello nyomorult, de ahanyszor uj foni jon, o az elso, aki keresztcsontig hatol es elvezi a bizalmat, akarmennyire sarlatan, hozzanemerto lusta geci. Aztan mukor lassan kiderul mennyire nulla, vagy jon uj boss vagy lelep masik ceghez, igazi eletmuveszek az ilyenek, mint ziro meg nmate,roluk tudom elkepzelni

thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Totálhomály passzok, a legkisebb nyomásra is zavarba jön. Én ezt láttam tőle az elmúlt 2-3 meccsen. Szvsz borzasztó hiba volt hosszabbítani vele. Többször felsült, erre maradhat még 1 évet a semmire.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy