Ez nem azt jelenti, hogy egyiket,másikat nem kell olvasni, csak fel kell fogni, hogy az egyik olvasóknak ír, a másik meg választópolgároknak. A kettő teljesen más

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. január 5., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 5., vasárnap 17:50
Szerintem a címlapon volt ott már kormánypolitikus is.kiserik írta: Hirtelen megütötte a szemem a címlapon Gulyás Marci, másikon Donáth Anna. Aztán kiderült Magyar Hang olvasói (ugye a szerkesztők választanak 5-6 nevet és azokra lehet szavazni) Gulyás Marcit szavazták meg az év emberének 2021-ben, majd Pottyondy Edinát 2024-ben.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 5., vasárnap 16:29
Konzervatív/liberáns vagy jobb/ball oldal, ezek mára csak arra jók hogy beskatulyázunk embereket, mögöttük a tartalom rengeteget változott az évtízedek alatt. (Kossuth is libsi volt, de még se olyan mint akik ma azok)kiserik írta: Egyébként az is egy érdekes téma, hogy mennyire keveredtek már össze ezek a politikai ideológiák és mennyire lettek mára csak ilyen üres jelzők, mentesek az igazi, eredeti tartalmuktól.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 5., vasárnap 15:48
Örök igazság, ha valami nem csak kétféle lehet, és nem tartozik az egyikbe, akkor nem kell azonnal berakni a másikba. Az, hogy valami nem jobboldali, nem jelenti azt, hogy baloldali. És itt most ne menjünk bele politológiába, meg közgazdaságtanba. Úgy használjuk ezeket a jelzőket, mint a hétköznapi ember (ami persze nem helyes, de akkor kevésbé lesz félreérthető). Hogy példát mondjak, a Puzsér féle ""centralista"" álláspont nekem inkább liberális, mint mérsékelten jobboldali, mégha politológiai szempontból talán pont oda tartozna.Halfkey írta:Ugye pont ezért kérdeztem, hogy nálad akkor az a jobb oldali média, ahol árnyéka sem lehet semmilyen más gondolkodásnak? Érdekes hogy az objektív médiafogyasztástól indult az egész társalgás.kiserik írta: Az ebédőasztalnál nem nyokodjuk a telefont, srácok![]()
Csak rákeresetem a Magyar Hangra, hogy művelődjek kicsit (ha már Aszadot is ők látták Ferihegyen). Hirtelen megütötte a szemem a címlapon Gulyás Marci, másikon Donáth Anna. Aztán kiderült Magyar Hang olvasói (ugye a szerkesztők választanak 5-6 nevet és azokra lehet szavazni) Gulyás Marcit szavazták meg az év emberének 2021-ben, majd Pottyondy Edinát 2024-ben. Aztán a cikkek között feltűnt Puzsér, mint véleményvezér. Ezért neveztem meg ezt a 3 embert.
Mint mondtam, kinek mi. Nekem ezek annyira nem a jobboldal képviselői. Inkább liberális, esetleg polgári, amit én nem keverek a jobboldalba.
Abszolult nem ítélkeztem, csak közelebb kerültem ahhoz, hogy megértsem Ericco világról alkotott álláspontját. Ennyi a történet.
Azt hogy a polgárit is belekevered, az már eleve értelmezhetetlen, mivel az nem egy baloldali jelző. Egyébként a liberális sem, én pl az vagyok, és a gazdasági liberalizmusom az tipikusan egy jobb oldali nézőpont. Mármint rendes jobboldalaknál, nem Magyarisztánban, ahol Kádári adóztatás és állami újraszétosztás a divat.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 5., vasárnap 15:06
Ugye pont ezért kérdeztem, hogy nálad akkor az a jobb oldali média, ahol árnyéka sem lehet semmilyen más gondolkodásnak? Érdekes hogy az objektív médiafogyasztástól indult az egész társalgás.kiserik írta: Az ebédőasztalnál nem nyokodjuk a telefont, srácok![]()
Csak rákeresetem a Magyar Hangra, hogy művelődjek kicsit (ha már Aszadot is ők látták Ferihegyen). Hirtelen megütötte a szemem a címlapon Gulyás Marci, másikon Donáth Anna. Aztán kiderült Magyar Hang olvasói (ugye a szerkesztők választanak 5-6 nevet és azokra lehet szavazni) Gulyás Marcit szavazták meg az év emberének 2021-ben, majd Pottyondy Edinát 2024-ben. Aztán a cikkek között feltűnt Puzsér, mint véleményvezér. Ezért neveztem meg ezt a 3 embert.
Mint mondtam, kinek mi. Nekem ezek annyira nem a jobboldal képviselői. Inkább liberális, esetleg polgári, amit én nem keverek a jobboldalba.
Abszolult nem ítélkeztem, csak közelebb kerültem ahhoz, hogy megértsem Ericco világról alkotott álláspontját. Ennyi a történet.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 5., vasárnap 14:20
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 5., vasárnap 13:50
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 5., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 5., vasárnap 13:10
Puzsér a nermédiában (index) is szokott publikálninuevo_ericco írta:Én is erre gondoltam egyből. Puzsér szokott publikálni a Magyar Hangon, aki saját bevallása szerint centralista. Ennyi.Pipita írta:
Nem is őket nevezte meg, hanem a Válasz Online-t, meg a Magyar Hangot. Vagy csak én nem értem, hogy hogy jön most ide ez a három név?
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 5., vasárnap 12:29
Én is erre gondoltam egyből. Puzsér szokott publikálni a Magyar Hangon, aki saját bevallása szerint centralista. Ennyi.Pipita írta:Nem is őket nevezte meg, hanem a Válasz Online-t, meg a Magyar Hangot. Vagy csak én nem értem, hogy hogy jön most ide ez a három név?kiserik írta:
Mondjuk nekem Puzsérról, Pottyondyról vagy épp Gulyás Marciról nem pont a jobboldaliság jut az eszembe, de hát kinek mi.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 5., vasárnap 12:21
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 5., vasárnap 12:21
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. január 5., vasárnap 12:20
Nem is őket nevezte meg, hanem a Válasz Online-t, meg a Magyar Hangot. Vagy csak én nem értem, hogy hogy jön most ide ez a három név?kiserik írta:Mondjuk nekem Puzsérról, Pottyondyról vagy épp Gulyás Marciról nem pont a jobboldaliság jut az eszembe, de hát kinek mi.nuevo_ericco írta:
Nehéz, mert a legtöbbet bekebelezte a fideszes propagandabirodalom, viszont a valaszonline vagy a Magyar Hang ilyenek. Külföldiek közül pedig a Channel 5 akit bárkinek ajánlani tudom. Bár ez nem teljesen jobbos vagy balos, inkább mindkét oldalnak kb. egyenlő teret ad.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 5., vasárnap 12:10
Köszönöm szépen. Bevallom őszintén azt vártam, hogy egyet sem fogsz tudni mondani. Mondjuk nekem Puzsérról, Pottyondyról vagy épp Gulyás Marciról nem pont a jobboldaliság jut az eszembe, de hát kinek mi.nuevo_ericco írta:Nehéz, mert a legtöbbet bekebelezte a fideszes propagandabirodalom, viszont a valaszonline vagy a Magyar Hang ilyenek. Külföldiek közül pedig a Channel 5 akit bárkinek ajánlani tudom. Bár ez nem teljesen jobbos vagy balos, inkább mindkét oldalnak kb. egyenlő teret ad.kiserik írta:
Te Ericco, már csak egy kérdésem lenne: mondj légyszives egy elfogadható, inkább jobb oldali médiumot. Lehet az újság, netes portál, Youtube csatorna, bármi.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 5., vasárnap 12:06
Hát most ha az én keresztapám Köztársasági Elnök lett volna mint Petyának lehet én is elküldeném ezeket a díszbohócokat a halál faszára.lzoltan írta:Felkészül a pápa...ferni írta: MP bekeményített, már-már elvetette a sulykot...![]()
De abban igaza van, hogy komédia hova süllyedt ez a pozíció.![]()
![]()
Peti a helikopter. 1 év alatt a látszat pozíciókból ö lett a mindenható.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. január 5., vasárnap 11:15
Ugyan, nem tudtad, hogy azok is csak globalista, sorosista, háttérhatalmat szolgáló mainstream médiák?nuevo_ericco írta:Nehéz, mert a legtöbbet bekebelezte a fideszes propagandabirodalom, viszont a valaszonline vagy a Magyar Hang ilyenek. Külföldiek közül pedig a Channel 5 akit bárkinek ajánlani tudom. Bár ez nem teljesen jobbos vagy balos, inkább mindkét oldalnak kb. egyenlő teret ad.kiserik írta:
Te Ericco, már csak egy kérdésem lenne: mondj légyszives egy elfogadható, inkább jobb oldali médiumot. Lehet az újság, netes portál, Youtube csatorna, bármi.
HozzászólásSzerző: lzoltan » 2025. január 5., vasárnap 10:12
Felkészül a pápa...ferni írta: MP bekeményített, már-már elvetette a sulykot...![]()
De abban igaza van, hogy komédia hova süllyedt ez a pozíció.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 5., vasárnap 9:42
Nehéz, mert a legtöbbet bekebelezte a fideszes propagandabirodalom, viszont a valaszonline vagy a Magyar Hang ilyenek. Külföldiek közül pedig a Channel 5 akit bárkinek ajánlani tudom. Bár ez nem teljesen jobbos vagy balos, inkább mindkét oldalnak kb. egyenlő teret ad.kiserik írta:Te Ericco, már csak egy kérdésem lenne: mondj légyszives egy elfogadható, inkább jobb oldali médiumot. Lehet az újság, netes portál, Youtube csatorna, bármi.nuevo_ericco írta: ...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 5., vasárnap 7:50
Te Ericco, már csak egy kérdésem lenne: mondj légyszives egy elfogadható, inkább jobb oldali médiumot. Lehet az újság, netes portál, Youtube csatorna, bármi.nuevo_ericco írta: ...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 4., szombat 23:48
jol csinalja a petyko. tik tak tolvajok, hamarosan tipliztekferni írta: MP bekeményített, már-már elvetette a sulykot...![]()
De abban igaza van, hogy komédia hova süllyedt ez a pozíció.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem